35 είναιGherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:31Πόσο φαρδύ; Γιατί αυτό που έχω εδώ ξεπερνά τους 25 πόντους.LEONAS έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:27Gherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:25
Αν δεν είναι μπράτσο καναπέ δε μ' ενδιαφέρει, συγνώμη.
Το μπράτσο του πως είναι; Με ενδιαφέρει τα μάλα.
Ίσιο και φαρδυ
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Τι λες. Που τον πήρες αυτόν τον καναπέ; Έχει χαλασει ο δικός μουGherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:31Πόσο φαρδύ; Γιατί αυτό που έχω εδώ ξεπερνά τους 25 πόντους.LEONAS έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:27Gherschaagk έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:25
Αν δεν είναι μπράτσο καναπέ δε μ' ενδιαφέρει, συγνώμη.
Το μπράτσο του πως είναι; Με ενδιαφέρει τα μάλα.
Ίσιο και φαρδυ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ούτε εσύ το έχεις δεί; Καλά, παραδέχομαι οτι είναι για εμάς πιο πολύ, αλλα να το δείτε, έχει πλάκαdon't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:32Το βαθύτερο νόημα του τυφλού σεξ θέλει να πει , μάλλον ίσως, αλλά μπορεί και όχι

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ναι,ναι μπέρδεψε με τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλή η μακαρονάδα, αλλά κάθε μέρα, δεν τρώγεται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:21Ε ναι, όταν τα ρόουλ πλέι μπαίνουν απ' την πόρτα ο έρωτας την έχει κάνει προ πολλού από το παράθυρο.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:11βαριέμαι τα ρόουλ πλέι σκηνικά, εσείς όπως τη βρίσκετε
Καλές είναι οι εναλλαγές αλλά το κρας τεστ του καλού σεξ είναι το ιεραποστολικό με ανοιχτά μάτια.
Ούτε φαντασιώσεις, ούτε τίποτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι να σου εξηγήσω τώρα και τι να καταλάβεις. Αλλά να ξέρεις κάπως κοπιαζουμε και εμείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΑααΑΑααΑχΧχ! Αυτό το μπράτσο!
Δε μπορώ να σε διευκολύνω, έκλεισε το μαγαζί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Το έχω δει, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες όμως.enaon έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:34ούτε εσύ το έχεις δεί; Καλά, παραδέχομαι οτι είναι για εμάς πιο πολύ, αλλα να το δείτε, έχει πλάκαdon't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:32Το βαθύτερο νόημα του τυφλού σεξ θέλει να πει , μάλλον ίσως, αλλά μπορεί και όχι
Να πούμε στο Σπύρο να κάνει θερινό CinePhorum

Να είδες λέει ότι είμαι καλό παιδί
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Η πλάκα είναι ότι ήθελα να σου γράψω κι εγώ "πιάσε κόκκινο" γιατί κάναμε την ίδια ερώτηση στο μπλάκι.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:24
πώς γίνεται να διαφωνούμε εμείς οι δυο στα υπόλοιπα, μου λες;
Ενιγουέι, αν και φαίνεται μελό, παλιό και το έχω ανεβάσει κι άλλες φορές, στο αφιερώνω.
Ξέρεις ότι αγαπώ τα μεταχειρισμένα πράγματα.
Το ότι θα αφιέρωνα στο best sex ever τραγούδι σε γυναίκα, είναι από τα απρόβλεπτα της ζωής.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, ναι πέταξε μου στα μούτρα και το παγωτό, σαν να μου λες "κοίτα εγώ το τρώω που είμαι αδυνατούλης" συνέχισε το, μπράβο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
don't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:37Το έχω δει, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες όμως.enaon έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:34ούτε εσύ το έχεις δεί; Καλά, παραδέχομαι οτι είναι για εμάς πιο πολύ, αλλα να το δείτε, έχει πλάκαdon't speak έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:32Το βαθύτερο νόημα του τυφλού σεξ θέλει να πει , μάλλον ίσως, αλλά μπορεί και όχι
Να πούμε στο Σπύρο να κάνει θερινό CinePhorum
Τσόντα θα παίζει;
Πέσιμο ή χεσιμο;