Αγι μη το ψάχνεις, για ένα πήδημα όποια θέλω την έχω...Αγις έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 02:13εσυ εισαι παντως θυμα - χωρις ερωτηματικο
ευτυχως που υπαρχετε ομως -καποιοι πρεπει να θυσιαζονται για να διατηρειται η κοινωνικη ισορροπια - να αποκαθιστουνται τα κοριτσια - να τις εχετε βασιλισσες - να πληρωνετε για να διατηρουνται σε καλη κατασταση για να τους ριχνουμε κανα μπουτζο
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
πππΠΠΠσσσσςςςςςςArmageddon έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 12:47Αγι μη το ψάχνεις, για ένα πήδημα όποια θέλω την έχω...Αγις έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 02:13εσυ εισαι παντως θυμα - χωρις ερωτηματικο
ευτυχως που υπαρχετε ομως -καποιοι πρεπει να θυσιαζονται για να διατηρειται η κοινωνικη ισορροπια - να αποκαθιστουνται τα κοριτσια - να τις εχετε βασιλισσες - να πληρωνετε για να διατηρουνται σε καλη κατασταση για να τους ριχνουμε κανα μπουτζο
εχω ενα καλο μαστορα ευθυγραμμισεων να σου συστησω - θα στραβοψωλιαζεις συχνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαλάκες, τί πίνετε;Armageddon έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 12:47Αγι μη το ψάχνεις, για ένα πήδημα όποια θέλω την έχω...Αγις έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 02:13εσυ εισαι παντως θυμα - χωρις ερωτηματικο

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν γαμάγατε επαρκώς, δεν θα ήσασταν εδώ μέσα να κοκκορεύεστε. 

-
Ααα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
Απ'τις κοκκορομαχίες για τα ανύπαρκτα πηδήματα;

-
Και 'σένα τώρα αν σε ήθελα κάτι να έρθεις απο 'δω πιστεύω θα υπήρχε τρόπος...
Για πες. Είμαι περίεργη. Τόση σιγουριά.Armageddon έγραψε: ↑10 Ιούλ 2023, 14:49Και 'σένα τώρα αν σε ήθελα κάτι να έρθεις απο 'δω πιστεύω θα υπήρχε τρόπος...
Εφυγε η το συζητατε σε πμ;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι λες καλέ ; Ξέρεις σε πόσες αναγκαζόμαστε να λέμε Όχι ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

-
Ελα Πασιφάη πλάκα κάνω. Δεν είναι κάθε γυναίκα προς πώληση...
Σωστά ..Όταν κοκκορεύεσαι ανεβαίνουν οι ''μετοχές'' σου

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan