Μου αρεσει το στυλ του Βεγγου. Ενα απλος ανθρωπος χωρις μοδες μασκες και μεταμφιεσεις.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
εκτος αν εισαι ντουκι ως προς το υψος
τον αποτελείωσες!!
Ορέστη μην τον ακούς μάτια μου.
Έλεος με τους χιπστεράδες.
Να είσαι όπως εσύ νιώθεις άνετα.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Αγις έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:33
Είναι πιο απλά τα πράγματα - το θέμα είναι να δώσεις φως οτι τα σκορπάς.
Παρκαρισμα το αυτοκίνητο να το δούν - ακόμα και Μαζντα ΜΧ 5 μια χαρά το εκτιμούν - δινει στίγμα - αραγμα κοντά στην ακρη του μπιτσόμπαρου σε τραπεζάκι και πισω γαλαρία - στελνεις ενα μηνυμα με το τελευταίο αιφονι να το δουν και ενω χορεύουν προσπαθούν να σου τραβήξουν την προσοχή.
Οσο παραγγελνεις και αγνοείς τόσο εντείνουν τις προσπάθειες
ενδιαφερουσα τακτικη
αλλα χρονοβορα
Εσύ ψηφίζεις ΟΧΙ κρυφά.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
τον αποτελείωσες!!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:54Εσύ ψηφίζεις ΟΧΙ κρυφά.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
τον αποτελείωσες!!

δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου αλλά αν ψήφιζα θα ήταν ΟΧΙ!

Εσυ είσαι σοβαρός Κυριος και Χριστιανός .Μηχανικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:40Εγώ που πίνω μόνο χυμούς φρούτων, τι να κάνω;Αγις έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:33Είναι πιο απλά τα πράγματα - το θέμα είναι να δώσεις φως οτι τα σκορπάς.
Παρκαρισμα το αυτοκίνητο να το δούν - ακόμα και Μαζντα ΜΧ 5 μια χαρά το εκτιμούν - δινει στίγμα - αραγμα κοντά στην ακρη του μπιτσόμπαρου σε τραπεζάκι και πισω γαλαρία - στελνεις ενα μηνυμα με το τελευταίο αιφονι να το δουν και ενω χορεύουν προσπαθούν να σου τραβήξουν την προσοχή.
Μόνο που κάνεις τετοιες σκέψεις είσαι διαφθορέας ανθέλληνας- αμαρτάνεις .
Συνέχισε να σκέφτεσαι για ψαρέματα μπροστα στο μπιτσόμπαρο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Δεν είχε στυλ ο Βέγγος γλυκέ μου,ήθος είχε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:53Μου αρεσει το στυλ του Βεγγου. Ενα απλος ανθρωπος χωρις μοδες μασκες και μεταμφιεσεις.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
τον αποτελείωσες!!
Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που είχε όνειρα και στόχους.

Γιατι δεν ψηφιζεις κουλουρι; Εισαι αναρχικια;
- Eθνικοκοινωνιστης
ασε που δεν θα γουσταρες εναν τετοιον τωρα και καλακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
τον αποτελείωσες!!

η περουκα θα τον κανει σαν τον ραπτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Του ειχαν σπασει τα δοντια στην ασφαλεια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:57Δεν είχε στυλ ο Βέγγος γλυκέ μου,ήθος είχε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:53Μου αρεσει το στυλ του Βεγγου. Ενα απλος ανθρωπος χωρις μοδες μασκες και μεταμφιεσεις.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48
τον αποτελείωσες!!
Γεγονότα αναφέρω - η γνωριμία γινεται αμεσα .Gm54 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:54Αγις έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:33
Είναι πιο απλά τα πράγματα - το θέμα είναι να δώσεις φως οτι τα σκορπάς.
ενδιαφερουσα τακτικη
αλλα χρονοβορα
Ολοι και όλες γνωρίζουν το παιχνίδι και τι θέλουν - κοινό μυστικό .

*Η διαχείριση - ελεγχος χρόνου κ χρονισμού είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο με δεκάδες παραμέτρους - τακτικές - και απαραίτητη ζωτικής σημασίας γνωση στις σχέσεις με τας γυναίκας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε με αντιπροσωπεύει κάτι Ορέστη μου.
Νιώθω περίκλειστη αν ενσωματωθώ κάπου.Και δε μπορώ να αναπνεύσω.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:59Του ειχαν σπασει τα δοντια στην ασφαλεια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:57
Δεν είχε στυλ ο Βέγγος γλυκέ μου,ήθος είχε.
εσενα δε θα χρειαστεί να σου τα σπάσουνε...θα μπουκάρουμε εμείς!

Να ανοιξω θεμα για μεταμοσχευση μαλλιων;
Αγις έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 02:03
Γεγονότα αναφέρω - η γνωριμία γινεται αμεσα .
Ολοι και όλες γνωρίζουν το παιχνίδι και τι θέλουν - κοινό μυστικό .
*Η διαχείριση - ελεγχος χρόνου κ χρονισμού είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο με δεκάδες παραμέτρους - τακτικές - και απαραίτητη ζωτικής σημασίας γνωση στις σχέσεις με τας γυναίκας
αρκει να πεσεις σε καποια που ξερει να παιζει και δε σπαταλα απλως τον πολυτιμο χρονο σου
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:58ασε που δεν θα γουσταρες εναν τετοιον τωρα και καλακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:48Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 01:44Ορεστη ασε μουσι τζιχαντιστικο,κανε τατου και χασε κιλα
τον αποτελείωσες!!
η περουκα θα τον κανει σαν τον ραπτο

πλάκα με κάνεις έτσι;;
ούτε στον άλλο κόσμο!
η μούρη του έχει γίνει ...
δεν έχω θέμα με τα τατού αλλά με ρέγουλα. όχι έτσι.
αν σώνει και ντέ πρέπει να είναι στο ίδιο μοτίβο (μουσι και άνευ μαλλακίων) αντιπροτείνω
βέβαια χωρίς κοστούμι ,είναι ντεκαβλέ .
προτιμώ φορμες και τζιν.

Συνοπτικά .
Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι πιτσιρίκες - ολος ο κόσμος στα πόδια τους
Αν θέλετε να ανακαλύψετε προβλήματα η να τα διερευνήσετε ανοίξτε νημα για τις 30 χρονες +
Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι πιτσιρίκες - ολος ο κόσμος στα πόδια τους

Αν θέλετε να ανακαλύψετε προβλήματα η να τα διερευνήσετε ανοίξτε νημα για τις 30 χρονες +
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Ιαν 2025, 16:56