οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 13:21

under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:11
Gherschaagk έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:03
τότε κάνε τον κόπο να αφιερώσεις ένα ποστ για να εξηγήσεις γιατί είναι παπαριά.
Οκ αν και δεν πρεπει να σπαταλαμε ουτε μισο λεπτο για εξωφθαλμες παπαριες

- Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξερεις εσυ και να μην το ξερει ολο το χωριο και η πρωτευουσα του νομου.Με οτι αυτο συνεπαγεται για τον "εγκληματια".
- Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξερει η γυναικα του και να μην το ξερει και ολο της το σοι.Με οτι αυτο συνεπαγεται για τον "εγκληματια".
- Αφου το ξερουν τοσο πολλοι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος που να μην τον εχει ηδη καταγγειλει.
- Η μονη περιπτωση να ειναι ο ιδιος ασφαλης μεσα στο σπιτι ειναι να τις εχει αλυσοδεμενες σε καποιο υπογειο.
- Αν δεν τις εχει αλυσοδεμενες μεσα στο σπιτι,δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχαν την ευκαιρια να το σκασουν ή να ειδοποιησουν την αστυνομια.
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 12:55
....

Προφανώς και οι κοπέλες θα ομολογήσουν οτι μένουν με τη θέληση τους, που το θεωρώ πολύ πιθανό αν τις ποτίζει, τις ταϊζει, τις χαρτζιλικώνει, δε τις κακομεταχειρίζεται
Κανείς δε βάζει το κεφάλι του στον τορβά για να πηδάει. Ξέρεις τι τιμωρίες αντιμετωπίζει κάποιος οταν αποδειχθεί οτι κρατάει άλλους ανθρώπους παρα τη θέληση τους; Προσέθεσε τώρα και την κατεξακολούθηση κακοποίηση.
τα κορίτσια εκπορνεύονται, έχουν νταβάδες και πελάτες. για ένα μεγάλο διάστημα, ανάλογα το ποσό, έχουν πελάτη έναν. εννοείται πως δεν είναι για πάντα αυτή η συγκατοίκηση. πληρώνει και μένουν στο σπίτι του. γιατί να τρέχει στο μπορντελό και να είναι απασχολημένα τα κορίτσια με άλλους πελάτες; τις ταΐζει, τις ποτίζει, κάνουν κι εκείνες αυτό που τους αναλογεί. με τη γυναίκα του ήταν ξεκάθαρος, δεν σε θέλω μωρή μπαντανόβουρτσα, δεν θέλω να μου κάνεις πίτες κάθε Σάββατο και να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. θέλω να πίνω βιάγκρα κάθε βράδυ και να βγάζω γούστα.

τι κάθεσαι και γράφεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 13:22

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:18
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:15
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:01
Μπείτε σε ενα απο τα σαιτ γνωριμιων της Ρωσσιας - μιληστε με τα κορίτσια (κουκλαρες) - βγείτε κάμερα να τα λέτε και προτεινετέ τους 2 εβδομάδες διακοπές στη χώρα μας , να δείτε αποτελέσματα.
Πρακτικα πράγματα .
Ναιδα έλα να ριξεις χολή ....
Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις και για ποιο πράγμα να ρίξω χολή.
Εκμεταλλευση - χρήμα - ψυχολογικός βιασμός ατελείωτο το ρεπερτόριο.
Ριξτα.
Αφού οικειοθελώς έρχονται τι εκμετάλλευση να υπάρχει; εφόσον τις ενημερώνει ότι υπάρχει αντάλλαγμα για τη δωρεάν διάθεση του χώρου. Απλά όποιος μπαίνει στη διαδικασία αυτή κατά τη γνώμη μου είναι αξιολύπητος :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:23

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:18
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:17
sys3x έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:13

Αυτό ακριβώς έκανε ένας φίλος πριν μερικά χρόνια, βέβαια ποτέ δεν καλούσε μόνο μία (1), το λιγότερο δύο (2) την φορά. Πότε δεν τις φιλοξενούσε μέσα στο σπίτι του, είχε κάτι σαν μικρό διαμέρισμα-στούντιο ακριβώς πάνω από το μπαράκι του.
:003:
Μην τα λες σε μενα - και μην αποκαλύπτεις τεχνικές... :003:
Μεταξύ μας δεν ειναι τεχνικές, ψιλοκατάντια είναι.
Ασε Ερμή μηπως δουν χαρά στα σκε΄λια τους οι αναξιοπαθούντες - με γυναικάρες - ξεψαρώσουν και ξεφυγουν απο το κύκλο με τις σπαστικές της μετριότητας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:25

Μωρε μια χαρα θα βρουν. Για εμένα το θεωρώ κατάντια να πρέπει να φιλοξενήσω, ταΐσω, ποτίσω κάποια, μπας και μου κάτσει.
Δε το έχω συνηθίσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Ιούλ 2018, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 13:26

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:23
.....

Ασε Ερμή μηπως δουν χαρά στα σκε΄λια τους οι αναξιοπαθούντες - με γυναικάρες - ξεψαρώσουν και ξεφυγουν απο το κύκλο με τις σπαστικές της μετριότητας .
α, δλδ οι άντρες δεν είναι σπαστικοί της μετριότητας και μπλέκουν με λάθος γυναίκες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:30

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:25
Μωρε μια χαρα θα βρουν. Για εμένα το θεωρώ κατάντια να πρέπει να φιλοξενήσω, ταΐσω, ποτίσω κάποια, μπας και μου κάτσει.
Δε το έχω συνηθίσει
Κατάντια ειναι να παρακαλάνε την κάθε ψωνισμένη ανθυπομετριοτητα για μηνες και να πληρωνουν ατελείωτα + ψυχοβγάλσιμο μ'ηπως τους κάνει τη χάρη και τους κατσει για κανα ξινογαμήσι.
Τουλάχιστον θα ξεψαρώσουν και ισως ξυπνήσουν και δεν μασάνε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 13:30

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:21
τα κορίτσια εκπορνεύονται, έχουν νταβάδες και πελάτες. για ένα μεγάλο διάστημα, ανάλογα το ποσό, έχουν πελάτη έναν. εννοείται πως δεν είναι για πάντα αυτή η συγκατοίκηση. πληρώνει και μένουν στο σπίτι του. γιατί να τρέχει στο μπορντελό και να είναι απασχολημένα τα κορίτσια με άλλους πελάτες; τις ταΐζει, τις ποτίζει, κάνουν κι εκείνες αυτό που τους αναλογεί. με τη γυναίκα του ήταν ξεκάθαρος, δεν σε θέλω μωρή μπαντανόβουρτσα, δεν θέλω να μου κάνεις πίτες κάθε Σάββατο και να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. θέλω να πίνω βιάγκρα κάθε βράδυ και να βγάζω γούστα.

τι κάθεσαι και γράφεις;
Αν δεν θελουν να ειναι πορνες,για ολους τους λογους που σου εγραψα παραπανω,ειναι παρα παρα πολυ ευκολο να παψουν να ειναι.
Η δυναμη των νταβατζηδων εγκειται στο να ελεγχουν απολυτα την κοπελα.Να ξερουν και να ελεγχουν που ειναι,με ποιον ειναι και τι κανει καθε λεπτο.
Μην επιμενεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:33

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:30
Ερμής έγραψε:
Δε το έχω συνηθίσει
Κατάντια ειναι να παρακαλάνε την κάθε ψωνισμένη ανθυπομετριοτητα για μηνες και να πληρωνουν ατελείωτα + ψυχοβγάλσιμο μ'ηπως τους κάνει τη χάρη και τους κατσει για κανα ξινογαμήσι.
Α δε ξέρω, ούτε αυτο το έχω ζήσει.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:36

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:33
Αγις έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Δε το έχω συνηθίσει
Α δε ξέρω, ούτε αυτο το έχω ζήσει.
Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 13:39

Αγις έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Δε το έχω συνηθίσει
Ρε συ Άγις σε έπιασαν πολύ κότσο μου φαίνεται. Και μέτριες ήταν και πλήρωνες στα ραντεβού με τις γκόμενες και σου έβγαζαν τη ψυχή και έκαναν μήνες να σου κάτσουν και ήταν και ξινό το γαμήσι τελικά; :smt005::smt005::smt005:
Κάτι δε πάει καλά με την αυτοεκτίμησή σου και πας και μπλέκεις σε τόσο low καταστάσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:44

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:36

Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
Εχω γνωστό που όταν παντρεύτηκε ήταν σα τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μετά απο 6-7 χρόνια γάμου τον είδα πέρσι, έχει κάνει σώμα γυμναστηριακού επιπέδου, τίγκα στο τατου, μούσι, μαλλί Μυκονιάτικο, ντύσιμο κάργα κλαρίνου, αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:45

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:39
Αγις έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Δε το έχω συνηθίσει
Ρε συ Άγις σε έπιασαν πολύ κότσο μου φαίνεται. Και μέτριες ήταν και πλήρωνες στα ραντεβού με τις γκόμενες και σου έβγαζαν τη ψυχή και έκαναν μήνες να σου κάτσουν και ήταν και ξινό το γαμήσι τελικά; :smt005::smt005::smt005:
Κάτι δε πάει καλά με την αυτοεκτίμησή σου και πας και μπλέκεις σε τόσο low καταστάσεις.
Η περιγραφή πηγαινε σε εσενα και τις πολλες αντιστοιχης φιλοσοφίας - χαιρομαι που τσιμπησες :smt005:
Στο επομενο κεφάλαιο θα μιλήσουμε για ελληνιδες παντρεμένες κ με παιδάκια και γιατί είναι η χαρά του μπήχτη. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 13:47

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:44
αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.
Σχεδον παντα οι γυναικες απο μια ηλικια και πανω φαινονται μεγαλυτερες.Συνηθως οι αντρες αν δεν εχουν δυσκολες σωματικα εργασιες φαινονται μικροτεροι απο την ηλικια τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:49

under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:47
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:44
αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.
Σχεδον παντα οι γυναικες απο μια ηλικια και πανω φαινονται μεγαλυτερες.Συνηθως οι αντρες αν δεν εχουν δυσκολες σωματικα εργασιες φαινονται μικροτεροι απο την ηλικια τους.
όχι. Τα τελευταία χρόνια μπορώ να πώ οτι οι άντρες προσέχουν απο μια ηλικία και πάνω, παλιά ένα ζευγάρι ήταν συνομήλικοι και ο άντρας έδειχνε κωλόγερος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Ιούλ 2018, 13:49

Ερμής έγραψε:
Δε το έχω συνηθίσει
Όσον αφορά τον φίλο, καμία σχέση.
:003:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών