Ουσιαστικά αυτό το διλλημα ήθελε να θέσει ο βηματοδότης και το έθεσε λάθος
Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
υπάρχει κατι ευκολο - να το καταλάβεις ανετα - μυθιστορημα του Κοσμα Πολιτη το ''Λεμονοδάσος '' σε pdf - τσάμπα στο δικτυο.Naida έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 16:03Γιατί το κάνατε αυτό στους εαυτούς σας;;Αγις έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:57ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:54
Σ' αυτό δεν έχω άποψη.
Εκφέρω καθαρά προσωπική εμπειρία.
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;
Οπως εχω γραψει πριν χρονια με την ''Γυναικα της ζωης μου '' βρεθηκαμε στα 25 - κ συνεχιζουμε μαζι χωρις να ειμαστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ είχα την ευτυχία ή την ατυχίαΑγις έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:57ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:54Σ' αυτό δεν έχω άποψη.
Εκφέρω καθαρά προσωπική εμπειρία.
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;
Οπως εχω γραψει πριν χρονια με την ''Γυναικα της ζωης μου '' βρεθηκαμε στα 25 - κ συνεχιζουμε μαζι χωρις να ειμαστε

Αφιερωμένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμένα δε μου έχει τύχει ο ανεξίτηλος 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εντελώς Cosmopolitan το θέμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θα πρέπει να βγάλεις το ψεύτικο μουστας και τα γυαλιά. Και να ορκιστείς πίστη.
Χοχοχο αστείο.
Ο Αλέξης; Ουδεπόποτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αιώνια πίστη
είμαι έτοιμος νομίζω αλλά τα γυαλιά και το μουστάκι θα τα βγάλω μετά από μία τετραετία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Α ναι;
Πες κάποιο έντυπο που εγκρίνεις και προσαρμόζουμε το θέμα στο δικό του μουντ, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ηλθε η ωρα να ανοιξω νημα '' Ο Θειος * Αγις σας απαντά '' να γράφετε τις ανησυχιες κ τους καυμους σας τους ερωτες κ τις απογοητευσεις σας τις προσδοκιες κ τις αμφιβολιες σας κ να παιρνετε υπευθυνες απαντησεις .
Για τηρηση ανωνυμιας μονο νικ οπως '' Μαραμενη Γαρδένια'' η '' Ευαίσθητος Κρινος ''
* Απο το Θεικος .
Για τηρηση ανωνυμιας μονο νικ οπως '' Μαραμενη Γαρδένια'' η '' Ευαίσθητος Κρινος ''
* Απο το Θεικος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Dein Herz, meine Gier