Ποιες ειναι οι ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ που θελει να ακουσει η καθε γυναικα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιες ειναι οι ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ που θελει να ακουσει η καθε γυναικα?
Φτιάχνεις τέλειο παστίτσιο 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν έχει τις εξής και πως θα φτάσουμε σε οργαζμό:
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
'' Εισαι η ομορφότερη''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομιζεις....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Βρε άμα μας αρέσει και με τη χλωρίνη μας αρέσει.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 12:51Και με το τίσερτ μου αρέσεις. Και μετά από 2 ώρες σιδέρωμα μου αρέσεις. Και μετά από τη θάλασσα μου αρέσεις. Και μετά από το μαγείρεμα με τα χέρια να μυρίζουν κρεμμυδίλα μου αρέσεις.
Νταξ' για τη χλωρίνη δε λέω, αλλά βάζω γάντια.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ναι ψυχούλες μου

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σε ολους τους αντρες, καπως ετσι αρεσουν οι γυναικες. σπανια περιπτωση να τις θελουν βαμμενες ντυμενες σενιαρισμενες οπωσδηποτε. μη σου πω δεν ειναι σπανιο να αρεσετε λιγοτερο αν ειστε ολιγον λατερνες. και πολυ συχνο να μην αρεσετε καθολου αν εχουμε φαει καμμια ωρα στησιμο μεχρι να σενιαριστητε.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 12:51Και με το τίσερτ μου αρέσεις. Και μετά από 2 ώρες σιδέρωμα μου αρέσεις. Και μετά από τη θάλασσα μου αρέσεις. Και μετά από το μαγείρεμα με τα χέρια να μυρίζουν κρεμμυδίλα μου αρέσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κάνω 15' να ετοιμαστώ (γρήγορο ντους-ντύσιμο-κάνα μολύβι κ μάσκαρα για έξω κι' αυτό αναλόγως) αν βιάζομαι και 30-45 όταν είμαι χαλαρή για να απολαύσω την διαδικασία (1-1:30 όταν πρέπει να λούσω μαλλί και να περιμένω να στεγχώσει) και ένας φίλος μου θέλει τουλάχιστον 2ωρο. Κάποιες φορές και περισσότερο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:38σε ολους τους αντρες, καπως ετσι αρεσουν οι γυναικες. σπανια περιπτωση να τις θελουν βαμμενες ντυμενες σενιαρισμενες οπωσδηποτε. μη σου πω δεν ειναι σπανιο να αρεσετε λιγοτερο αν ειστε ολιγον λατερνες. και πολυ συχνο να μην αρεσετε καθολου αν εχουμε φαει καμμια ωρα στησιμο μεχρι να σενιαριστητε.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 12:51Και με το τίσερτ μου αρέσεις. Και μετά από 2 ώρες σιδέρωμα μου αρέσεις. Και μετά από τη θάλασσα μου αρέσεις. Και μετά από το μαγείρεμα με τα χέρια να μυρίζουν κρεμμυδίλα μου αρέσεις.
αυτος ειναι γκει.- Casper - έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:45
Κάνω 15' να ετοιμαστώ (γρήγορο ντους-ντύσιμο-κάνα μολύβι κ μάσκαρα για έξω κι' αυτό αναλόγως) αν βιάζομαι και 30-45 όταν είμαι χαλαρή για να απολαύσω την διαδικασία (1-1:30 όταν πρέπει να λούσω μαλλί και να περιμένω να στεγχώσει) και ένας φίλος μου θέλει τουλάχιστον 2ωρο. Κάποιες φορές και περισσότερο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Διαχειριστής

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Κι' όμως είναι καραστρέιτ.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:47αυτος ειναι γκει.- Casper - έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:45
Κάνω 15' να ετοιμαστώ (γρήγορο ντους-ντύσιμο-κάνα μολύβι κ μάσκαρα για έξω κι' αυτό αναλόγως) αν βιάζομαι και 30-45 όταν είμαι χαλαρή για να απολαύσω την διαδικασία (1-1:30 όταν πρέπει να λούσω μαλλί και να περιμένω να στεγχώσει) και ένας φίλος μου θέλει τουλάχιστον 2ωρο. Κάποιες φορές και περισσότερο.
Και που να δεις όταν τρώτε στήσιμο και ερχόμαστε και άβαφες, σε κοιτάει και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει γιατί στο διάλο άργησεςΑσέβαστος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:38σε ολους τους αντρες, καπως ετσι αρεσουν οι γυναικες. σπανια περιπτωση να τις θελουν βαμμενες ντυμενες σενιαρισμενες οπωσδηποτε. μη σου πω δεν ειναι σπανιο να αρεσετε λιγοτερο αν ειστε ολιγον λατερνες. και πολυ συχνο να μην αρεσετε καθολου αν εχουμε φαει καμμια ωρα στησιμο μεχρι να σενιαριστητε.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 12:51Και με το τίσερτ μου αρέσεις. Και μετά από 2 ώρες σιδέρωμα μου αρέσεις. Και μετά από τη θάλασσα μου αρέσεις. Και μετά από το μαγείρεμα με τα χέρια να μυρίζουν κρεμμυδίλα μου αρέσεις.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετροσεξουαλ τότε.- Casper - έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:50Κι' όμως είναι καραστρέιτ.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:47αυτος ειναι γκει.- Casper - έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:45
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Διαχειριστής
Στην πρώτη γνωριμία / εντύπωση όμως παίζει ρόλο η ωραία εμφάνιση της γυναίκας. Μετά δεν μας νοιάζει. Χωρίς να είναι απόλυτο βέβαια.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:38
σε ολους τους αντρες, καπως ετσι αρεσουν οι γυναικες. σπανια περιπτωση να τις θελουν βαμμενες ντυμενες σενιαρισμενες οπωσδηποτε. μη σου πω δεν ειναι σπανιο να αρεσετε λιγοτερο αν ειστε ολιγον λατερνες. και πολυ συχνο να μην αρεσετε καθολου αν εχουμε φαει καμμια ωρα στησιμο μεχρι να σενιαριστητε.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Δεκ 2024, 20:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο ειναι το πιο περιεργο παρατσουκλι που εχετε ακουσει;
από plouf » 28 Σεπ 2023, 07:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
01 Οκτ 2023, 10:03
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
22 Αύγ 2023, 19:46
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιοι και πόσοι είναι όλοι οι παιδαγωγοί και ποιες και πόσες είναι οι παιδαγωγικές τους μέθοδοι;
από Ourania-Rania » 24 Μαρ 2024, 14:44 » σε Φιλοσοφία - 9 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Μαρ 2024, 10:19
-