ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω πρωκτικό σεξ. Θέλω νοερά και με ενσυναίσθηση να μάθω πως είναι.κορόιδο έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:36Βρες κοπέλα με ντίλντο.
Άντε να τελειώσει η καραντίνα γιατί επικίνδυνα τα βλέπω τα πράγματα.
Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
ε, μα, γιατι; την κακομοιρα τη χουφτα σου, τι σου εχει κανει και της φερεσαι ετσι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε οι αγγλοαμερικανοί. Θα αλλάξει και θα γίνει ''η περιέργεια έκανε λούγκρα τη γάτα''.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:38ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω πρωκτικό σεξ. Θέλω νοερά και με ενσυναίσθηση να μάθω πως είναι.

Και γιατί ρε λεβέντη δεν ρωτάς πώς είναι η διείσδυση στον κόλπο αλλά ρωτάς για το μερακλίδικο;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κώλο. Δεν είμαι γκέι καταρχήν. Είμαι 100% στρέιτ.κορόιδο έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:41Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε οι αγγλοαμερικανοί. Θα αλλάξει και θα γίνει ''η περιέργεια έκανε λούγκρα τη γάτα''.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:38ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω πρωκτικό σεξ. Θέλω νοερά και με ενσυναίσθηση να μάθω πως είναι.
- EKPLIKTIKOS
Δεν ειναι γκει if balls not touchingΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:43Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κώλο. Δεν είμαι γκέι καταρχήν. Είμαι 100% στρέιτ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το άνοιξα το νήμα με σοβαρό σκοπό. Εσείς το ξετρολιάσατε.
-
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:44Δεν ειναι γκει if balls not touchingΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:43Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κώλο. Δεν είμαι γκέι καταρχήν. Είμαι 100% στρέιτ.

Σιγά μην απαντήσει καμία.
Οι συμπχορουμιτισες μόνο ιεραποστολικό κάνουν.
Οι συμπχορουμιτισες μόνο ιεραποστολικό κάνουν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου δεν εχει υπαρξει Ελληνις που δεν χρησιμοποιει την οπισθεν .
Υπαρχουν πολλες ομως που επιλεγουν - αποκλειουν συνοδηγους
Υπαρχουν πολλες ομως που επιλεγουν - αποκλειουν συνοδηγους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι καλές κοπέλες δίνουν κώλο όταν αγαπάνε και τις πιάνει η γλύκα. Full permission.
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:44Δεν ειναι γκει if balls not touchingΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 13:43Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κώλο. Δεν είμαι γκέι καταρχήν. Είμαι 100% στρέιτ.

- Γενιά της Αμαρτίας
Και κάτι άλλο. Κάτι που χρήζει ψυχολογικής ανάλυση αλλά εδώ θα μιλήσω για ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Κατά τον Φρόυδ υπάρει πρωκτικό στάδιο στην εξέλιξη της σεξουαλικότητας.
Το ερώτημα απλό. Το πουλί μπορεί να καβλώσει με μια φαντασίωση και η μούνα να ερεθιστεί όταν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Η σούφρα κατ' αναλογία μπορεί να ερεθιστεί;
Το ερώτημα απλό. Το πουλί μπορεί να καβλώσει με μια φαντασίωση και η μούνα να ερεθιστεί όταν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Η σούφρα κατ' αναλογία μπορεί να ερεθιστεί;
Νομίζω ότι η σκέψη ερεθίζει σαν σημείο δεν νομίζω να αισθάνεται καποιος διέγερση οπως με τα αναπαραγωγικά όργανα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αι γυναικαι απολαμβανουν το διπλο - σε ολες τις μορφες του - θα σου εξηγησει το γιατι -φιλη σου γιατρος αν την ρωτησεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 14:04Και κάτι άλλο. Κάτι που χρήζει ψυχολογικής ανάλυση αλλά εδώ θα μιλήσω για ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Κατά τον Φρόυδ υπάρει πρωκτικό στάδιο στην εξέλιξη της σεξουαλικότητας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυκλώματα trafficking στρατολογούν ανήλικες κοπέλες στην Ελλάδα μέσω "αγαπητικών" αλλοδαπών;
από Golden Age » 16 Μάιος 2024, 15:10 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Μάιος 2024, 15:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50