Ασεξουαλικοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ασεξουαλικοί
Πώς αναπαράγονται οι ασεξουαλικοί, αν δεν αναπαράγονται τότε πώς γίνεται να δημιουργούνται συνεχώς καινούριοι. Η θεωρία μου είναι ότι πρόκειται για ανθρωποειδή που αναπαράγονται με διαίρεση, τρώνε αρκετά ώστε να αποκτήσουν αρκετή μάζα για δυο ανθρώπους και μετά αρχίζουν να διαιρούνται.
Πόσοι ρε να είναι οι ασέξουαλ που δεν έχουν αυτήν την προτίμηση εξαιτίας κάποιου παρόμοιου περιστατικού; Δηλαδή να μην έχεις σεξουαλική έλξη προς κάτι; Ορμές; Καμία και ποτέ, εξαιτίας βιολογικών λόγων; Δύσκολο μου φαίνεται.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπάρχουν άτομα με σχετικά πεσμένη λίμπιντο, που σε μικρότερη ηλικία δεν το παρατηρούν ιδιαίτερα αλλα όσο μεγαλώνουν γινεται ολο και πιο αισθητό. Πχ, ακουσα πρόσφατα περιπτωση ατόμου που μόλις στα 42 του (σημερα ειναι 65άρης) δεν ηθελε καν να αγγίζει την -πολύ ωραία, εκεινη την εποχή- γυναίκα του, ουτε να τον αγγίζει εκεινη (με τη σεξουαλική εννοια). Παρόλα αυτά, παρέμενε τρυφερός μαζί της και την αγαπούσε, τη φρόντιζε, το ίδιο κι εκεινη. Αλλα με τα πολλά-πολλα, λιγο καιρο μετά έφτασε στο σημειο να τον κερατώσει. Ε, αυτό τον ανθρωπο κατά μία εννοια ισως μπορείς να τον πεις ορίτζιναλ ασέξουαλ, παρόλο που ειχε καταφέρει να κανει και 2 παιδια στα 25 του. Ασέξουαλ ισως και να μη γεννιέσαι,αλλα να γίνεσαι στην πορεία λόγω ορμονών που μεταβάλλονται, οχι λόγω ψυχολογικών προβληματών-συγκυριών που σου προκύπτουν. Ειναι αμιγώς οργανικό το θέμα, πιστεύω.Null έγραψε: ↑05 Ιουν 2020, 23:29Πόσοι ρε να είναι οι ασέξουαλ που δεν έχουν αυτήν την προτίμηση εξαιτίας κάποιου παρόμοιου περιστατικού; Δηλαδή να μην έχεις σεξουαλική έλξη προς κάτι; Ορμές; Καμία και ποτέ, εξαιτίας βιολογικών λόγων; Δύσκολο μου φαίνεται.
Στην περιπτωση της φίλης σου πχ, είμαι σχεδόν σίγουρος πως ειχε ορμές η ίδια, μπορεί πχ να εβλεπε καμια τσοντούλα ή να φαντασιωνόταν καποιον απο την παρέα σας που θα της άρεσε και να αυνανιζόταν, απλώς απέφευγε τη σωματική επαφή με άλλο άτομο - φοβούμενη οτι θα ξαναπληγωθεί- λόγω της κακής αυτής εμπειρίας που περασε και της εξελίχθηκε σε ptsd. Ουσιαστικά είχε μια άσχημη εμπειρία, και κατα τη γνωμη μου ισως κατάφερνε να την ξεπεράσει με εναν πολύ καλό ψυχολόγο. Δεν νομίζω να ηταν ορμονολογικό το θεμα της.
Είχε σεξουαλικές ορμές αφού είπα ότι ήταν στρέιτ, σεξ δεν ήθελε σε καμιά μορφή
Τεσπα. Για κάποιον λόγο το ασεξουαλ θεωρείται σεξουαλική κατεύθυνση. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική.
Η σεξουαλική κατεύθυνση έχει να κάνει με το τι σε καβλώνει. Δηλαδής μπορείς να είσαι στρειτ,γκεις, μπαι κτλ.
Το ασέξουαλ έχει να κάνει με την λίμπιντο. Μηδενική ή σχεδόν μηδενική λίμπιντο = ασεξουαλ, ασεξουαλ γκει αν σου αρέσουν
οι άντρες π.χ αλλά δεν θες να έρχεσαι σε επαφή.
Είσαι εσύ εσύ ασεξουαλικος;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγουρα δεν σας αρεσει το σεξ η σας αρεσει ας πουμε λιγο;
Ναι αν πίνεις βουνά για χρόνια ισχύει. Αλλά μόνο τότε. Αν είσαι παρθένος οργανισμός(δλδ πίνεις μια δύο φορές το χρονο) δεν ισχύει αυτό που λες. Και δεν είναι πως σε βοηθά σωματικά, στο μυαλό τα κάνει όλα.Antigeist έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:49Η κόκα έχει την αντίθετη επίδραση. Σταδιακά χάνεις την ικανότητα να σου σηκωθεί. Τέλος πάντων. Ψιλοζηλεύεις ή μου φαίνεται;Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:46Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34
Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Να υποθέσω χωρίς εκσπερμάτωση και τος 10 φορές σωστά;
Δεν ξέρω ρε συ, εμένα μου μοιάζει αφύσικο να έχει ο άλλος τέτοιες αντοχές και συχνότητα. Εγώ θα έλεγα ένας τέτοιος άνθρωπος πως σίγουρα κάτι παίρνει. Θες κόκα; θες χάπια; κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όποτε μπορεί κάποιος να παίρνει κόκα και να έχει αντοχή στο σεξ;Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 23:37Ναι αν πίνεις βουνά για χρόνια ισχύει. Αλλά μόνο τότε. Αν είσαι παρθένος οργανισμός(δλδ πίνεις μια δύο φορές το χρονο) δεν ισχύει αυτό που λες. Και δεν είναι πως σε βοηθά σωματικά, στο μυαλό τα κάνει όλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...