Στο καλό.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:34Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τις συνδέσεις που κάνεις. Ήμουν όσο πιο σαφής μπορούσα και δεν βλέπω να καταλαβαίνεις τι γράφω. Άστο.Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:27Μιλάμε για το σημείο που αναφέρεις ότι της άξιζε η κοροϊδία εφόσον ήθελε σχέση για να κάνει σεξ.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25
Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:
Ποιος είμαι εγώ;
Ποιος αποφασίζει το τι θέλει ο άλλος στη ζωή του;
Ή ότι όποιος αποφασίζει στη ζωή σου πρέπει να είναι κάποιος συγκεκριμένος και όχι άγνωστος;
Δεν καταλαβαίνω που θα οδηγήσει η ερώτηση. Μιλάμε για αποφάσεις στην ζωή των άλλων;
Γιατί ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί μετά την ερωτική επαφή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί μετά την ερωτική επαφή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ας πούμε ότι είσαι άτυχη και τελειώνει στο πεντάλεπτο. Αν δεν το ξαναπάρει σε δεύτερο γύρο και μεινεις έτσι, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. Αν η βραδιά τελειώσει και είστε και οι 2 κομπλέ, γιατί να το χαρακτηρίσεις κακό σεξ;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:34Κάτσε ρε μάνα μου γιατί λίγο σε έχασα. αν πχ ο άλλος τελειώσει στα 5' λόγω αγαμίας, προσμονής κτλ και αγχωθεί μετά και δεν του ξανασηκωνεται είναι κακό σεξ για σένα;Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:29
Και τί είμαι ρε φίλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα να κάνω ψυχικά και να υποβάλλω το σώμα μου σε βασανιστήρια; Άμα δεν μ'αρέσει κάτι, γιατί με το ζόρι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ε τότε είναι καλό!

Άρα εννοείς κακό σεξ το να σε αφήσει ετσι χωρίς να ενδιαφερθεί για την δική σου ικανοποίηση. Ε εντάξει έτσι μαζί σου ναι.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:36Ας πούμε ότι είσαι άτυχη και τελειώνει στο πεντάλεπτο. Αν δεν το ξαναπάρει σε δεύτερο γύρο και μεινεις έτσι, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. Αν η βραδιά τελειώσει και είστε και οι 2 κομπλέ, γιατί να το χαρακτηρίσεις κακό σεξ;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:34Κάτσε ρε μάνα μου γιατί λίγο σε έχασα. αν πχ ο άλλος τελειώσει στα 5' λόγω αγαμίας, προσμονής κτλ και αγχωθεί μετά και δεν του ξανασηκωνεται είναι κακό σεξ για σένα;Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:29
Και τί είμαι ρε φίλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα να κάνω ψυχικά και να υποβάλλω το σώμα μου σε βασανιστήρια; Άμα δεν μ'αρέσει κάτι, γιατί με το ζόρι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι, δεν σε καταλαβαίνω, δηλαδή για να είναι "καλό", πρέπει να κάνει αεροπλανικά; Ρε πάτε καλά, μιλάμε για χημεία, για το πώς φιλάει, για το αν ταιριάζετε στο τί θέλετε στο κρεβάτι, για το αν σε ευχαριστεί και τον ευχαριστείς, για το αν συντονίζεστε, για το αν ταιριάζουν οι μυρωδιές και τα υγρά, δεν είπα να πάτε με ακροβάτη από το cirque du soleil.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εσύ μου απηύθυνες το λόγο. Άσε το υφάκι λοιπόν κι από πάνω δεν βγαίνεις. Μια κακομοιρίστικη νοοτροπία πρεσβεύεις και γι αυτό αντιδράς κομπλεξικά.
Συμφωνώ. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνεις με έναν άνθρωπο και να σου αρέσει πολύ και με έναν άλλο να σε αφήνει παντελώς αδιάφορο. Είτε πρόκειται για "αεροπλανικό" είτε "βασικό".Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:39Ναι, δεν σε καταλαβαίνω, δηλαδή για να είναι "καλό", πρέπει να κάνει αεροπλανικά; Ρε πάτε καλά, μιλάμε για χημεία, για το πώς φιλάει, για το αν ταιριάζετε στο τί θέλετε στο κρεβάτι, για το αν σε ευχαριστεί και τον ευχαριστείς, για το αν συντονίζεστε, για το αν ταιριάζουν οι μυρωδιές και τα υγρά, δεν είπα να πάτε με ακροβάτη από το cirque du soleil.
Τύπε, για να βρούνε γκόμενο οι τύπισσες, πρέπει να κάνουν scouting πρώτα, να βλέπουν επιδόσεις, αντοχές, πάσες, τελικές προσπάθειες, γκολ, συμμετοχές και τέτοια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αρκεί να είναι ειλικρινείς για τις προθέσεις τους.
Ε εντάξει νομίζω την χημεία λίγο πολύ την έχεις δει και πριν το σεξ απλά το σεξ συμπληρώνει παζλ. Δύσκολα να αλληλογουσταρεσαι με κάποιον και να μην ταίριαξει το σεξ.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:39Ναι, δεν σε καταλαβαίνω, δηλαδή για να είναι "καλό", πρέπει να κάνει αεροπλανικά; Ρε πάτε καλά, μιλάμε για χημεία, για το πώς φιλάει, για το αν ταιριάζετε στο τί θέλετε στο κρεβάτι, για το αν σε ευχαριστεί και τον ευχαριστείς, για το αν συντονίζεστε, για το αν ταιριάζουν οι μυρωδιές και τα υγρά, δεν είπα να τα φτιάξετε με ακροβάτη από το cirque du soleil.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε τύπισσα, πες ότι ψάχνεις έναν καβλιάρη νικητή του Master Chef, να τελειώνουμε.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:39Ναι, δεν σε καταλαβαίνω, δηλαδή για να είναι "καλό", πρέπει να κάνει αεροπλανικά; Ρε πάτε καλά, μιλάμε για χημεία, για το πώς φιλάει, για το αν ταιριάζετε στο τί θέλετε στο κρεβάτι, για το αν σε ευχαριστεί και τον ευχαριστείς, για το αν συντονίζεστε, για το αν ταιριάζουν οι μυρωδιές και τα υγρά, δεν είπα να πάτε με ακροβάτη από το cirque du soleil.
Dein Herz, meine Gier
- Dwarven Blacksmith
Τι να σου πω, εγώ ποτέ δε τα κατάλαβα αυτά με τις μυρωδιές. Όποια έχει κάνει μπάνιο μια χαρά μου μυρίζει.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:39Ναι, δεν σε καταλαβαίνω, δηλαδή για να είναι "καλό", πρέπει να κάνει αεροπλανικά; Ρε πάτε καλά, μιλάμε για χημεία, για το πώς φιλάει, για το αν ταιριάζετε στο τί θέλετε στο κρεβάτι, για το αν σε ευχαριστεί και τον ευχαριστείς, για το αν συντονίζεστε, για το αν ταιριάζουν οι μυρωδιές και τα υγρά, δεν είπα να τα φτιάξετε με ακροβάτη από το cirque du soleil.
Τα υπόλοιπα νομίζω είναι θέμα γενικό. Αν συντονίζεστε στη σχέση, το ίδιο θα συμβεί και με το σεξ.

Τύπε, να θυμάσαι ότι οι βάσεις αλλάζουν κάθε χρονιά.
Dein Herz, meine Gier

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας Λαδάκιας ιατροδικαστής...
από Kauldron » 10 Φεβ 2025, 22:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Φεβ 2025, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ένας κομμουνιστής δεν μπορεί να είναι κρεοφάγος
από Καραμελίτσα » 07 Απρ 2025, 13:27 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 19 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
07 Απρ 2025, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας άνθρωπος να καταδιώκεται καθημερινά και αιώνια για ένα λάθος του;
από Ourania-Rania » 21 Μαρ 2024, 10:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Μαρ 2024, 10:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας πλανήτης να είναι κατοικήσιμος από ανθρώπους χωρίς να έχει φυτά;
από Ourania-Rania » 25 Φεβ 2024, 13:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2024, 12:05
-