Κάπου διάβασα πως έχεις μια Καβάσω που λεν στο χωριό μου, ( Kawasakι κοινώς..),βγαίνεις δε, σε διάφορες ημιορεινές διαδρομούλες με στροφιλίκια. Να το συνεχίσεις. Καθαρίζει το μυαλό.Αγις έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:05κ εσυ νομιζεις πως πουλας πνευμα κ δουλευεις την κωλοπετσωμενη μπουρζτοβλαχα που 4 δεκαετιες εχει φαει τα σκατα στη μαπα η ολους εμας
Τι κοιτάς πρώτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι κοιτάς πρώτα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Beria κοιμασαι κ οι βανδαλοι σφαγιαζουν την Ελληνικη γλωσσα - αδιακοπαtanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:07είσαι κάφρος...για αυτό έφαγες χυλόπιτα από την Νάιδα και τώρα έχεις αποθημένα... ας πρόσεχες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
4 δεκαετίες είναι το δεξί σου μάτι. Εγώ ακόμα είμαι στην 3η.Αγις έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:05κ εσυ νομιζεις πως πουλας πνευμα κ δουλευεις την κωλοπετσωμενη μπουρζτοβλαχα που 4 δεκαετιες εχει φαει τα σκατα στη μαπα η ολους εμας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσείς το σκέφτεστε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- tanipteros
εφοσον είστε τόσο κάφροι πιστεύετε ότι θα κάτσει καμιά γυναίκα πλάϊ σας....?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

τα εφαγα τα ψωμια μουtanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:15εφοσον είστε τόσο κάφροι πιστεύετε ότι θα κάτσει καμιά γυναίκα πλάϊ σας....?

Το πρόσωπο αλλά θεωρείται αυτονόητο.
Το δεύτερο είναι τα πόδια.
Δεν με απασχολεί τόσο το στήθος ή τα οπίσθια όπως άλλους άνδρες, εννοώ ότι έχουν προτεραιότητα τα πόδια.
Δεν μιλάω για τώρα αλλά ως ελεύθερος και ουδέτερος παρατηρητής.
Το δεύτερο είναι τα πόδια.
Δεν με απασχολεί τόσο το στήθος ή τα οπίσθια όπως άλλους άνδρες, εννοώ ότι έχουν προτεραιότητα τα πόδια.
Δεν μιλάω για τώρα αλλά ως ελεύθερος και ουδέτερος παρατηρητής.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν εχω - μου την δωκανε να την καβαλησω -( συνηθως ξεκαυλωνω εποχουμενος σε πλαγιοτροχαστη εις τους χωματοδρομους του Λυκορεματος )Πασιφάη έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:09Κάπου διάβασα πως έχεις μια Καβάσω που λεν στο χωριό μου, ( Kawasakι κοινώς..),βγαίνεις δε, σε διάφορες ημιορεινές διαδρομούλες με στροφιλίκια. Να το συνεχίσεις. Καθαρίζει το μυαλό.
Καβλασακι την λενε 900 αρ εσ
κοοολααασσηηηηηη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 23 Μάιος 2022, 23:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα ματια να κοιτατε εκει ειναι ολο το κλειδι αν εχει χαρακτηρα 

- tanipteros
η ΓΡΙΑ κότα έχει το ζουμί...killzone έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:16τα εφαγα τα ψωμια μουtanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:15εφοσον είστε τόσο κάφροι πιστεύετε ότι θα κάτσει καμιά γυναίκα πλάϊ σας....?

Λυπάμαι ,αλλά στα 53 μου χρόνια , όταν θα δω μια κωλάρα στο δρόμο ,θα σκεφτώ ότι αυτή είναι κωλάρα. Δε μπορώ να κάνω αλλιώς, είναι πιο πάνω απ' τη φύση μου.Ήμαρτον Κύριε

- tanipteros
η Στύγαινα το ξέρει οτι βλέπς άλλες κωλάρες?Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:18Λυπάμαι ,αλλά στα 53 μου χρόνια , όταν θα δω μια κωλάρα στο δρόμο ,θα σκεφτώ ότι αυτή είναι κωλάρα. Δε μπορώ να κάνω αλλιώς, είναι πιο πάνω απ' τη φύση μου.Ήμαρτον Κύριε

Γιατι κοτοσουπα θα φαμε;tanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:18η ΓΡΙΑ κότα έχει το ζουμί...killzone έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:16τα εφαγα τα ψωμια μουtanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:15εφοσον είστε τόσο κάφροι πιστεύετε ότι θα κάτσει καμιά γυναίκα πλάϊ σας....?

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
16 Φεβ 2025, 19:48
-