και στην πέφτουν εσένα με τέτοιες επιθέσεις;20--- έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 02:39Αυτό το πράγμα υπάρχει. Δεν ξέρω τις ακριβείς ιδιότητες του αλλά αν το πεις στο μέσο άνθρωπο θα σε κοιτάει σα να του μιλάς για νεράιδες.Naranjita έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 21:51psychotronic weapons. στόχευση ενός ατόμου με όπλα τα οποία προκαλούν παραισθήσεις, ασθένειες κτλ. το zero hour που χει βγει τελευταία στο νετφλιξ με τον ντε νιρο, έχει ένα τέτοιο παράδειγμα (παραισθήσεων). πρώτη φορά που είχε γίνει ντόρος για αυτά, ήταν με την στόχευση μιας πρεσβείας (Havana syndrome- αλλά αυτό είχε να κάνει με ήχους 2017-18) δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράματα, αλλά αυτό που ξέρω ήταν ότι πριν κανα 20-25 χρόνια, κυκλοφορούσαν (παράνομα) στο ναπστερ κομμάτια μπ3 όπου φτιαχνόσουν με τον ήχο. τα κόψαν σύντομα, γιατί απαξ και το χες κατεβάσει, είχες δωρεάν και δια βίου πρέζα κάτι που δεν συμφέρει.
Αποτελεί ο βιασμός "κακούργημα";
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί ο βιασμός "κακούργημα";
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μου έχει συμβεί αυτό ναι. Το πιστεύω. Μερικές φορές είναι και ως προειδοποίηση.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 10:06και στην πέφτουν εσένα με τέτοιες επιθέσεις;20--- έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 02:39Αυτό το πράγμα υπάρχει. Δεν ξέρω τις ακριβείς ιδιότητες του αλλά αν το πεις στο μέσο άνθρωπο θα σε κοιτάει σα να του μιλάς για νεράιδες.Naranjita έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 21:51
psychotronic weapons. στόχευση ενός ατόμου με όπλα τα οποία προκαλούν παραισθήσεις, ασθένειες κτλ. το zero hour που χει βγει τελευταία στο νετφλιξ με τον ντε νιρο, έχει ένα τέτοιο παράδειγμα (παραισθήσεων). πρώτη φορά που είχε γίνει ντόρος για αυτά, ήταν με την στόχευση μιας πρεσβείας (Havana syndrome- αλλά αυτό είχε να κάνει με ήχους 2017-18) δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράματα, αλλά αυτό που ξέρω ήταν ότι πριν κανα 20-25 χρόνια, κυκλοφορούσαν (παράνομα) στο ναπστερ κομμάτια μπ3 όπου φτιαχνόσουν με τον ήχο. τα κόψαν σύντομα, γιατί απαξ και το χες κατεβάσει, είχες δωρεάν και δια βίου πρέζα κάτι που δεν συμφέρει.
Για ποιο λόγο; Ξέρεις κάτι που δε πρέπει ή την πέφτουν σε όλους τυχαία;
Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...
Ας πρόσεχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γράφω στο Internet χρόνια. Κυρίως λόγω ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής και λέω ειλικρινώς τη γνώμη μου. Για τα πολιτικά δρώμενα και άλλα θέματα. Αυτό ενοχλεί αφάνταστα.
καταλαβαίνω.
-
Εκτός από τη ψιονική διάλεκτο ξέρεις ΚΑΙ τη γλώσσα των σκουληκιών;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμαθα να αντέχω πολλά. Το αν μου χρωστάνε πολλά φράγκα ή αν θα ξαναβρώ την ευτυχία δεν έχει να λέει.
- Urzaring13
ΓΑΛΗ αν ήξερες τι εξακοντίζεις...αναγκάζομαι να πάω με τα νερά τους και να μαθαίνω γι' αυτούς, για να αποφύγω τα χειρότερα. Μπλεξίματα με το νόμο!
AlienWay έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:29Αυτό είναι γενίκευση. Βασικά είναι τόσο πολυπληθής ομάδα, που βρίσκεις μέσα ό,τι φαντάζεσαι. Από τζέντλμεν μέχρι κάφρους.
Το κακό είναι ότι μετά από τόσο βρισίδι που έχουν φάει στη μεταπολίτευση, προτιμούν να φρουρούν τους επώνυμους παρά ένα πλήθος που τους βρίζει.
Wtf
Δε θα σηκώσω το γάντι που μου πέταξες.Aitwlos έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 13:59AlienWay έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:29Αυτό είναι γενίκευση. Βασικά είναι τόσο πολυπληθής ομάδα, που βρίσκεις μέσα ό,τι φαντάζεσαι. Από τζέντλμεν μέχρι κάφρους.
Το κακό είναι ότι μετά από τόσο βρισίδι που έχουν φάει στη μεταπολίτευση, προτιμούν να φρουρούν τους επώνυμους παρά ένα πλήθος που τους βρίζει.
Wtf
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα
από panos291 » 03 Σεπ 2024, 18:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 449 Απαντήσεις
- 5766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Σεπ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για κακούργημα πηγαίνουν οι Πέντε υπεύθυνοι για το Μάτι
από Kauldron » 05 Ιουν 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Ιαν 2024, 18:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση αποτελεί cultural appropriation το tattoo;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Αύγ 2024, 12:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-