Ηθικο διδαγμα . ποτε μην προσπαθεις να κανεις την προξενήτρα των 60s το 2025
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Μα δεν το ξεκίνησα εγώ, είδα φουλ συγκίνηση σε κάααααποιοοοο νήμα και με έπιασε χαρά, αφού ξεκίνησε έπρεπε να τελειώσει όπως του έπρεπε

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ευχαριστουμε πολυ . να ξαναρθειτε και σεις .

Εμείς θα ξαναρθούμε , εσείς δεν ξέρω 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μια χαρά πάει το νήμα. Αποδίδει ακριβώς το πόσο "πολιτικοποιημένες" είναι όλες οι προσεγγίσεις της αγανακτισμένης παρταλιάς.
Δώστε και σώστε οι συναγωνιστές των πασιονάριων του αγώνα... των Τεμπών.
Δώστε και σώστε οι συναγωνιστές των πασιονάριων του αγώνα... των Τεμπών.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Μαρ 2025, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η πλάκα είναι οτι ο χρήστης Γιάγκος, προφανώς δεν κατάλαβε τι εννοούσες και οτι δεν έκανες την προξενήτρα. Δεν ξέρω την ιδιοσυγκρασία του, αλλά φαντάζομαι οτι ψάχνει κάπου να ''εναποθέσει την βολή του'' ο άνθρωπος και τα βλέπει όλα ένα ίσωμα.
Δείξε κατανόηση. Κι εγώ θα τον συμπεριλάβω στους κατατρεγμένους. Αγάπη μονο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα την έκανα την προξενήτρα (και πολύ επιθετικά μάλιστα)
Το θέμα είναι, τί είδους προξενιό κατάλαβε
Το θέμα είναι, τί είδους προξενιό κατάλαβε

το ΄χω καταλάβει, αγαπούλα

Εγώ αφιερώνω στο συγκεκριμένο "πολιτικοποιημένο" είδος το συγκεκριμένο βιβλίο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να μαζέψετε απ'τα μανταλάκια κάτι κυλοτάκια. Ξέρετε εσείς.
Απορώ δε, που με τόσον αέρα, τα έχετε αφήσει έξω. Θα κοκκαλώσουν. Κάνει κρύο.
Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ''σφήνα'' της ανάρτησής μου. Ήτο τυχαίο. Καλά να είστε.

Ας είμεθα επιεικείς.