Α, συνεννοηθήκαμε επιτέλους!!
Πεσίματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πεσίματα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τελικά η γκέρ είναι η Γή; Μπερδεύτηκα λίγο.
Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 16:18Α, συνεννοηθήκαμε επιτέλους!!Thor έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 16:16γιατι τι διαφορετικο λεω εγω βρε μανιτσα μου;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 16:07
Όχι. Ο Έρωτας θέλει ένταση. Όταν αρχίσει να περνάει, τότε έρχονται η ηρεμία και η γαλήνη.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
https://www.psychologytoday.com/intl/bl ... nd-sadists
Το πιο τολμηρό το έκανα πριν χρόνια σε μπατσίνα-τροχονόμο,που έγραφε ό,τι βρίσκονταν σε παράνομη θέση σε ακτίνα πενήντα μέτρων και,με το συμπάθειο,είχε φοβερό backside. Την πλεύρισα αργά με το αμάξι μου και κλείνοντας το μάτι τη ρώτησα αν μπορεί να κόψει μία κλήση και για μένα.Πέθανε στο γέλιο η τύπισσα και ευτυχώς δεν το πήρε σοβαρά για να το κάνει πραγματικότητα.
Ο τύπος έκανε λογαριασμό μόνο για να μου την μπει με ένα ποστ και μετά διαγράφτηκε

Τιμή μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
το μανίτσα μου με μπέρδεψε, αλλά οκ, είναι αργκό απο τα ασγκαριανά μάλλον, άλλο εννοούσε. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Α οκ.
μανα μου,μανιτσα μου,μανουλι μου!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
ναι ναι , οκ, το έπιασα, όχι μητέρα δηλαδή 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
SpoilerShow

αν σε δεί η ίφιδα με την στολή θα φάει και θα κλαίει ο θώρ, σβήστην.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πότε, και να λες πάλι καλά που δεν έβαλα την άλλη με τον μανδύα.
Λατρεμένο άβαταρ εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη.
αυτοί οι βάρβαροι έχουν κάνει την μυθολογία μας ξεπατικωτούρα, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί ειναι ο θώρ εδώ