Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 15:19
aLiCat έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:15
GreekGuy έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:09
aLiCat έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:01
Είχε μια πειστική εξήγηση; (αν της έδωσες την ευκαιρία να εξηγήσει).
Μπορεί να ήταν και μονόπλευρο να στέλνει καρδούλες και μαλακιούλες (αν αποκλείσουμε την πιθανότητα να τον ενθάρρυνε εκείνη)

Είπε πως επειδή με αυτό το άτομο μιλάνε 8+ χρόνια και περάσανε πολλά (επειδή πρώτα ήταν φίλοι, μετά τα φτιάξανε και μετά ξαναγίναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους, όλα αυτά εξ αποστάσεως εντωμεταξύ, η πρώην έμενε Θεσσαλονίκη και αυτός Πάρο) και δε θέλει να τον βγάλει από τη ζωή της.
Εγώ ήθελα να τον βγάλει επειδή δεν άντεχα να είναι μαζί μου προσπαθόντας να ξεπεράσει με μένα το κενό που άφησε αυτός όταν ήταν μαζί τόσο πολύ καιρό, συν του οτί γνώρισε εμένα (από ιστοσελίδα γνωριμιών) 1 βδομάδα αφού χώρισε, κατευθείαν δηλαδή για να ξεπεράσει τον άλλον.. δεν ήθελα να έχει αυτό το άτομο στη ζωή της, ήξερα κατά βάθος πως πάντα αυτός θα είναι #1 στη καρδιά της..
Α, εδώ μπαίνουν κι άλλοι παράμετροι (όπως λ.χ.η άμεση κάλυψη του κενού που άφησε ο άλλος, χωρίς να περάσει από το στάδιο της "θεραπείας").
Εσύ, από την άλλη, ήσουν εντελώς κάθετος στην επικοινωνία μεταξύ τους...
Ανασφάλεια εκατέρωθεν, νομίζω.

Ήταν μία τοξική σχέση η οποία δεν έπρεπε καν να εξελιχθεί σε σχέση και δεν θα εξελισσόταν ΑΝ αυτή υπήρξε ειλικρινής από την αρχή και μου έλεγε το όλο στόρυ.
Αν και την μέρα που χωρίζεις και συναντάς τον άλλον μία τελευταία φορά και τον κοιτάς στα μάτια και τον ρωτάς "δε σε πονάει που τελειώνει εδώ;" και σου λέει "εε εντάξει, ήταν 1,5 χρόνος μόνο, θα βρεις άλλη μην ανησυχείς" (τίποτα σε σχέση με το άλλο που έζησε) , ξέρεις πως απλά στάθηκες άτυχος σε όλο αυτό και έχασες τόσο χρόνο και συναίσθημα για το τίποτα..

Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 26 Δεκ 2022, 15:21
Karambabas έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:18
Να έχεις μυστικά από τη γυναίκα σου είναι πολύ κακό. Η γυναίκα μου έχει πρόσβαση στα πάντα, κωδικούς, φόρουμ, μέιλ, σκατά.
Με τους λογαριασμούς τι κάνετε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 15:21
aLiCat έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:18
GreekGuy έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:10
Ε και να μην τον ενθάρρυνε τι με αυτό;
Και ένα "Γεια" να πεις σε κάποιον που είχες 8+ χρόνια σχέση, είναι σαν 1000 "Σ'αγαπώ". Υπήρχε κάτι το τόσο δυνατό μεταξύ τους που δεν ήθελα να παίζω ρόλο κομπάρσου σε όλο αυτό..
Δεν είναι ακριβώς έτσι (σύμφωνα πάντα με την ταπεινή μου γνώμη).
Από την άλλη, αν ένιωσες οτι όντως η όποια σχέση μαζί του θα σαμποτάριζε τη δική σας, ορθώς χωρίσατε.
Πέρασε τόσα με τον άλλον που ποτέ δε θα με αγαπούσε όπως εκείνον άμα συνέχιζε να τον έχει στη ζωή της, έστω φιλικά...
Ήθελα να τον μπλόκαρε, να άρχιζε κάτι καινούριο με μένα.
Αυτή δεν ήθελε.
Οπότε...

-
aLiCat
από aLiCat » 26 Δεκ 2022, 15:24
GreekGuy έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:19
GreekGuy έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:09
Είπε πως επειδή με αυτό το άτομο μιλάνε 8+ χρόνια και περάσανε πολλά (επειδή πρώτα ήταν φίλοι, μετά τα φτιάξανε και μετά ξαναγίναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους, όλα αυτά εξ αποστάσεως εντωμεταξύ, η πρώην έμενε Θεσσαλονίκη και αυτός Πάρο) και δε θέλει να τον βγάλει από τη ζωή της.
Εγώ ήθελα να τον βγάλει επειδή δεν άντεχα να είναι μαζί μου προσπαθόντας να ξεπεράσει με μένα το κενό που άφησε αυτός όταν ήταν μαζί τόσο πολύ καιρό, συν του οτί γνώρισε εμένα (από ιστοσελίδα γνωριμιών) 1 βδομάδα αφού χώρισε, κατευθείαν δηλαδή για να ξεπεράσει τον άλλον.. δεν ήθελα να έχει αυτό το άτομο στη ζωή της, ήξερα κατά βάθος πως πάντα αυτός θα είναι #1 στη καρδιά της..
Α, εδώ μπαίνουν κι άλλοι παράμετροι (όπως λ.χ.η άμεση κάλυψη του κενού που άφησε ο άλλος, χωρίς να περάσει από το στάδιο της "θεραπείας").

Ήταν μία τοξική σχέση η οποία δεν έπρεπε καν να εξελιχθεί σε σχέση και δεν θα εξελισσόταν ΑΝ αυτή υπήρξε ειλικρινής από την αρχή και μου έλεγε το όλο στόρυ.
Αν και την μέρα που χωρίζεις και συναντάς τον άλλον μία τελευταία φορά και τον κοιτάς στα μάτια και τον ρωτάς "δε σε πονάει που τελειώνει εδώ;" και σου λέει "εε εντάξει, ήταν 1,5 χρόνος μόνο, θα βρεις άλλη μην ανησυχείς" (τίποτα σε σχέση με το άλλο που έζησε) , ξέρεις πως απλά στάθηκες άτυχος σε όλο αυτό και έχασες τόσο χρόνο και συναίσθημα για το τίποτα..

Σου είπα και πριν, πήρες ένα γερό μάθημα τουλάχιστον, να μην επαναλάβεις στο μέλλον τα ίδια λάθη.
Τώρα αναγνωρίζεις οτι η εν λόγω σχέση ήταν τοξική. Ίσως πάνω στη λαχτάρα σου να δουλέψει όλο αυτό, να παρέβλεπες από την αρχή τα ρεντ φλαγκς που σε προειδοποιούσαν.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 15:25
aLiCat έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:24
GreekGuy έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:19

Σου είπα και πριν, πήρες ένα γερό μάθημα τουλάχιστον, να μην επαναλάβεις στο μέλλον τα ίδια λάθη.
Τώρα αναγνωρίζεις οτι η εν λόγω σχέση ήταν τοξική. Ίσως πάνω στη λαχτάρα σου να δουλέψει όλο αυτό, να παρέβλεπες από την αρχή τα ρεντ φλαγκς που σε προειδοποιούσαν.

Πολύ πιθανόν... όταν ερωτεύεσαι τα παραμερίζεις συνήθως αυτά και πέφτεις στην παγίδα... άστα να πάνε..

-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 15:28
AlienWay έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:27
Έχω ένα μυστικό.
Άμα δεν την απάτησες/απατάς ή δεν αγαπάς άλλη και είσαι μαζί της επειδή σας δεσμεύει ένας γάμος/μία οικογένεια, τότε οκ. Όλοι έχουν μυστικά.
-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 15:54
Τα μυστικά πάντως δεν ισοδυναμούν με ψέμματα και απόκρυψη της αλήθειας. Αν π.χ κρατάς μυστικό το οτί έχεις περάσει κάτι πολύ τραυματικό σαν εμπειρία στη σχέση σου, δεν της λες ψέμματα όπως θα έλεγες άμα σε ρωτούσε "είσαι καλά;" και έλεγες "ναι" ενώ δεν ήσουν πραγματικά έτσι..
-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 16:00
Άμα σε ρωτήσει ξεκάθαρα κάποιος κάτι και πεις άλλο από αυτό που ισχύει, ναι, είναι ψέμα. Άμα ΧΩΡΙΣ να σε ρωτήσει απλά δεν το πεις, δεν είναι ψέμα, απλά μυστικό.
Μυστικά όλοι έχουν, κανείς δεν τα λέει όλα στον σύντροφό/στη σχέση του, όλοι τα ωραιοποιούμε όλα. Αλλιώς κανείς δεν θα είχε σχέση, θα έλεγε σε κάποια π.χ "δε μ'αρέσει το σώμα σου" ή "δεν μ'αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό στη προσωπικότητά σου" ή το οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να ξενερώσει ο άλλος. Η κυνικότητα είναι εχθρός της γοητείας..
-
GreekGuy
από GreekGuy » 26 Δεκ 2022, 16:03
Τα πολλά μυστικά βέβαια σε καθιστούν υποκριτή άμα παρουσιάζεις ως αλήθειες μόνο τα ωραία και τα άσχημα όχι, αλλά τα λίγα μυστικά είναι αναπόφευκτα. Αν είσαι 25 χρονών, έζησες τόσα πράματα σε αυτά τα 25 χρόνια που είναι αδύνατον να τα μάθει όλα ο άλλος, όπως ούτε κεσύ θα μάθεις για αυτόν. Το αν θα επιλέξεις να του πεις κάποια ή να τα αποκρύψεις μη θεωρόντας τα σημαντικά ή για άλλον λόγο, είναι πολύπλοκο, ανάλογα και πόσο άνετα σε κάνει να νιώθεις μαζί του/της..
-
Exodus
από Exodus » 26 Δεκ 2022, 17:46
Gherschaagk έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:21
Karambabas έγραψε: ↑26 Δεκ 2022, 15:18
Να έχεις μυστικά από τη γυναίκα σου είναι πολύ κακό. Η γυναίκα μου έχει πρόσβαση στα πάντα, κωδικούς, φόρουμ, μέιλ, σκατά.
Με τους λογαριασμούς τι κάνετε;
Τι εννοείς, τα social?
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
07 Ιουν 2023, 17:04
-
-
- 222 Απαντήσεις
- 4595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Απρ 2024, 07:38
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
29 Δεκ 2024, 12:35
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
13 Ιαν 2025, 07:23
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.