Κανεις μεγαλο λαθος το αντιθετο επικρατουσε.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 17:20zteo έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:44
Ολοκληρωτικος αγνωστικισμος που αναπαραγεις οδηγει στο να ανοιγεις την πισω πορτα για τον ιδεαλισμο.Οι κανονες της φυσης ειναι αντικειμενικοι και μας βοηθουν να την ερμηνευσουμε,η καταργηση τους στην ουσια ειναι καταργηση της επιστημης.Οι ανθρωπινες κοινωνιες αφου πρωτα ερμηνευσαν με την επιστημη τους κανονες της φυσης πηραν αυτη την ερμηνεια και την χρησιμοποιησαν σαν σκαλοπατι για να υπερβουν τους κανονες της φυσης ωστε να εξελιχθουν και να προοδευσουν.
Συνεπως η αποδοχη της ομοφυλοφιλια ειναι η υπερβαση της κοινωνιας απεναντι στους φυσικους νομους προκειμενου ο ανθρωπος να απελευθερωθει και να εχει την δυνατοτητα επιλογης ερωτικου συντροφου.Στην φυση ομως επικρατει ο κανονας των βιολογικων φυλων που δεν δινει καμια δυνατοτητα επιλογης.fagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:48Ουτε στον ανθρωπο ηταν αποτελεσματα πολιτισμου και φανταστικης πατριαρχιας.Δεν πηγαινε ο ανδρας να κυνηγησει και η γυναικα να θηλαζει λογω πατριαρχιας αλλα γιατι δεν γινοταν αλλιως.Ο ανθρωπος απλως ειναι πιο εξυπνο ζωο.Οι βιολογικες διαφορες δεν αλλαζουν με την ταχυτητα των κοινωνικων αλλαγων.Ο τρανσεξουαλ το μονο που μπορει να επιτυχει ειναι να ειναι ενας ευνουχισμενος ανδρας.
στην εποχη που περιγραφεις με το ροπαλο κατα μεσο ορο σε εναν αντρα αντιστοιχουσαν 15-20 γυναικες οι οποιες επελεγαν να κανουν μαζι του παιδια, κι αυτο επειδη ηταν ο δυνατοτερος, ικανοτερος, ισχυροτερος, προσαρμοσιμος, επιβλητικοτερος κοκ. οι υπολοιποι "αντρες" στην καλυτερη περιπτωση ειχαν διακοσμητικο ρολο του χρησιμου ηλιθιου που επικρατει ελαφρως διαφορετικα και στις μερες μας οπου θα επιλεχθει για τη στοργη και την οικονομικη του ασφαλεια αλλα το θηλυκο οποτε μπορει να εχει επιλογη και εφοσον ξεπερασει το πρωτο σταδιο της ασφαλειας θα παει με τον παιδαρο
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν χρειαζεσαι τεστ χρωμοσωματων για να καταλαβεις αν καποιος ειναι γυναικα ή τραβελι μαλλον θα πρεπει να αρχισω να σε φωναζω Στιβ.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 17:45δε θα σημαινει τιποτα ομως, εκτος κι αν σκοπευεις να κυκλοφορεις με κανα φορητο τεστ χρωμοσωματων για να εισαι σιγουρος πως πηγες με οριτζιναλε γυναικα
- blackpaint
ζτεο μην αρχισεις παλι, μητριαρχια δεν υπηρξε ποτε
- Βινόσαυρος
και αυτό σε ενοχλεί;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Κατα βαθος δεν τους αντεχεις στο γραφειο.Ουτε σε φανταστικες μητριαρχιες πιστευεις, ουτε σε βιγκανοπαπαριες και οταν ξεδινεις στα περι ανεμων βγαζεις τον πραγματικο σου εαυτο.
Εγω να το ξερεις σε συμπαθω.Σε βλεπω σαν τον Γκολντεν των sjw που πρεπει καθε φορα να βρεις και μια καινουρια θεωρια για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
- blackpaint
Δεν μιλησα για μητριαρχια,μην βαζεις λεξεις που δεν χρησιμοποιησα στα γραπτα μου.
Παλικαρε δεν ριχνεις ενα διαβασμα το παρακατω να σας λυθουν πολλες απορριες.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Cecily Anne
Οι αμαζόνες διαφωνούν μαζί σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Αμα ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να κανουμε.
- blackpaint
ειπαμε δεν εισαι τοσο περπατημενος που να το παιζεις σερλοκ χολμςfagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 17:52Κατα βαθος δεν τους αντεχεις στο γραφειο.Ουτε σε φανταστικες μητριαρχιες πιστευεις, ουτε σε βιγκανοπαπαριες και οταν ξεδινεις στα περι ανεμων βγαζεις τον πραγματικο σου εαυτο.
Εγω να το ξερεις σε συμπαθω.Σε βλεπω σαν τον Γκολντεν των sjw που πρεπει καθε φορα να βρεις και μια καινουρια θεωρια για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
και μη μου το χαλας το προφιλ τωρα, πληρωνομαι αδρα απο τον Σορος για να μολυνω το ιχωρ
- blackpaint
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές