Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
μπορείς να κάνεις 63 ρε, καλό ακούγεται.
Κυκλοφορουν απιστευτες μουναρες τωρα τελευταια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ειδα μια ψιλη λιγνη πολυ κομψη στο Θησειο, πηγαιναμε αντιθετα σε ενα στενο πεζοδρομιο. Με κοιταζε λιγο σνομπ. Σκεφτηκα, αλλους ο Θεος τους επλασε και αλλους τους εκλασε.
Στο τσακ ειμαι να την πεταξω εξω και την παιζω μεσα στους δρομους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όχι βρε, δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάνος Σκουρλέτης
Οχι δεν θα πήγαινα. Αυτή η σκέψη με εξωθεί στην απελπισία.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:31Με απασχολεί το εξής και ενδιαφέρομαι για γνώμες (γυναικείες, κατά κύριο λόγο):
Είστε γυναίκα, γνωρίσατε κάποιον άντρα. Είναι πιο κοντός από εσάς. Δεν μιλάμε για τραγική περίπτωση νάνου, απλά για 4-5 εκατοστά πιο κάτω. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερόσασταν για αυτόν (σε περίπτωση που πληροί όλα τα άλλα κριτήρια σας για εμφάνιση, προσωπικότητα, κτλ). Ή το ύψος του αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα;
Τα φώτα σας παρακαλώ.SpoilerShowΌχι, δεν κρύβομαι, για μένα ρωτάω, είμαι 1,72.

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Τόσο κοντά τα έχουν τα "μέλη" τους οι Συριζαίοι;

Πάνος Σκουρλέτης
Που κυκλοφορεις;Daje έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 19:45Κυκλοφορουν απιστευτες μουναρες τωρα τελευταια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ειδα μια ψιλη λιγνη πολυ κομψη στο Θησειο, πηγαιναμε αντιθετα σε ενα στενο πεζοδρομιο. Με κοιταζε λιγο σνομπ. Σκεφτηκα, αλλους ο Θεος τους επλασε και αλλους τους εκλασε.
Στο τσακ ειμαι να την πεταξω εξω και την παιζω μεσα στους δρομους.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν τον ήξεραν οι φίλες μου, άσε που θα γέλαγαν.
Έχουν δει και χειρότερα βέβαια από μένα

Καμία δεν είναι χειρότερη από σένα.don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 20:27Δεν τον ήξεραν οι φίλες μου, άσε που θα γέλαγαν.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ευχαριστώ, να είσαι καλά.Cloud87 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 20:28Καμία δεν είναι χειρότερη από σένα.don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 20:27Δεν τον ήξεραν οι φίλες μου, άσε που θα γέλαγαν.
Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες. Τι ακριβώς σε οδηγεί στην απελπισία; Η σκέψη του κοντού, ή η σκέψη ότι δεν θα πήγαινες;Cloud87 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 20:11Οχι δεν θα πήγαινα. Αυτή η σκέψη με εξωθεί στην απελπισία.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:31Με απασχολεί το εξής και ενδιαφέρομαι για γνώμες (γυναικείες, κατά κύριο λόγο):
Είστε γυναίκα, γνωρίσατε κάποιον άντρα. Είναι πιο κοντός από εσάς. Δεν μιλάμε για τραγική περίπτωση νάνου, απλά για 4-5 εκατοστά πιο κάτω. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερόσασταν για αυτόν (σε περίπτωση που πληροί όλα τα άλλα κριτήρια σας για εμφάνιση, προσωπικότητα, κτλ). Ή το ύψος του αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα;
Τα φώτα σας παρακαλώ.SpoilerShowΌχι, δεν κρύβομαι, για μένα ρωτάω, είμαι 1,72.
1,73 δεν είσαι κοντός ρε φίλε, έλεος. You are selling yourself short here
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
οι κοντοί είναι κομπλεξικοί, μοχθηροί και εκδικητικοί. οι μεγαλύτεροι εχθροί μου ήταν σκάρτο 1.70
Το τίποτα του ενός θησαυρός του άλλου μωρό μου

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-