Η Αλίσα Μιλάνο καλεί τις γυναίκες σε «απεργία από το σεξ»

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Η Αλίσα Μιλάνο καλεί τις γυναίκες σε «απεργία από το σεξ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 16 Μάιος 2019, 17:22

foscilis έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:03
Ίφιδα έγραψε:
16 Μάιος 2019, 14:17
foscilis έγραψε:
16 Μάιος 2019, 14:06
Hello η εγκυμοσύνη δεν είναι πατάς ένα κουμπί και βγαίνει παιδί. Είναι 9 μήνες ανοσοκαταστολής (με ό,τι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό σε περίπτωση π.χ. καρκίνου) με πιθανές παρενέργειες που κυμαίνονται από ζαλάδα μέχρι υποχρεωτική ακινησία, ζάχαρο κλπ. Και στο τέλος έχει ή εγχείριση ή ένα πράγμα σε μέγεθος μπάλας του βόλευ να βγαίνει από τον πάτο σου.

ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δε μπορεί να υποχρεωθεί να το περάσει αυτό μόνο και μόνο επειδή ένας μαλάκας της λίθινης εποχής απαγόρεψε τις εκτρώσεις για να πολλαπλασιαστούν οι Εβραίοι.
Στις περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η υγεία της γυναίκας δε θα απαγορεύεται λέει. Επίσης θα μπορεί να κάνει έκτρωση πριν τις 6 εβδομάδες.
"κινδυνεύει η υγεία" = σοβαρός κίνδυνος. Στυλ εξωμήτρια.

Εδώ συζητάμε για μια κανονική εγκυμοσύνη που από μόνη της συνεπάγεται αλλαγές στην υγεία, ό,τι και να γίνει.

Για παράδειγμα η ανοσοκαταστολή έχει επιπτώσεις στην πιθανότητα να πάθεις καρκίνο. Άλλο αν τελικά ο όγκος γίνει επικίνδυνος 5 μήνες μετά τη γέννα.

Δεύτερον θα έπρεπε να ξέρεις πολύ καλά ότι στις 6 εβδομάδες καλά-καλά δεν ανιχνεύεται ούτε από τεστ εγκυμοσύνης με ακρίβεια (αν η γυναίκα έχει κύκλο 35 ημερών που είναι μειοψηφία αλλά όχι ιδιαίτερα σπάνιο μιλάμε για 1 εβδομάδα καθυστέρηση! Θα το καταλάβει δηλαδή Τρίτη και έχει μέχρι την Παρασκευή να κανονίσει για έκτρωση).

Μάλιστα οι εκτρώσεις με επέμβαση (αντί για χάπι) ενδείκνειται ιατρικά να γίνονται στις 8 εβδομάδες!

Έλεος άσε και καμιά φεμινίστρια να μη στριφογυρνάει στον τάφο της μετανιωμένη που κούνησε το μικρό της δαχτυλάκι.
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ. Αν δε θέλει να περάσει του κινδύνους μιας εγκυμοσύνης παίρνει ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ.Γιου νόου, εκείνο το πλαστικό πράγμα-μεμβράνη που σε προστατεύει κι από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Υπάρχουν και τα αντισυλληπτικά χάπια, υπάρχει και το χάπι της επόμενης μέρας κλπ.
Υπάρχουν και οι φαρμακευτικές αμβλώσεις και γι αυτές μιλάνε προφανώς εκτός κι αν πιστεύεις ότι σε ολόκληρη πολιτεία δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος το ίδιο έξυπνος με σένα για να τους το επισημάνει.

Στο θέμα της υγείας της μητέρας εγώ κατάλαβα ότι αφορά για όλο τον χρόνο της κύησης κι όχι πριν τις 6 βδομάδες, αν κατάλαβα λάθος, ενημέρωσε

Φεμινισμός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ κάνω ελεύθερα σέξ χωρίς να νοιάζομαι αν θα μείνω έγκυος, χωρίς υπευθυνότητα, αφού υπάρχει η έκτρωση κάνω ότι θελω γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκτρωση ως αντισύλληψη. Υπάρχουν τύπισσες που εχουν κάνει 5-6 εκτρώσεις γιατί ο μαλακοβιόλης τους δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό κι αυτές υποκύπτουν, πάρα πολύ φεμινιστικό, τί να σου πω!

Υπάρχουν τεστ εγκυμοσύνης που δείχνουν μέχρι και 6 μέρες νωρίτερα απο την πρωτη μερα καθυστέρησης περιόδου, υπάρχει κι η χοριακή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 16 Μάιος 2019, 20:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2019, 17:24

Ίφιδα έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:22
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ. Αν δε θέλει να περάσει του κινδύνους μιας εγκυμοσύνης παίρνει ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ.
15% πιθανότητα εγκυμοσύνης, αν είσαι στην κατάλληλη ηλικία, σε βάθος τριών ετών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 16 Μάιος 2019, 17:26

foscilis έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:07
Last Veteran έγραψε:
16 Μάιος 2019, 14:24

Καποτες και αντισυλληπτικα. Να γαμιουνται σαν σκυλιά ξέρουνε.

Όχι με εσένα, προφανώς. Και αυτό, μόνο αυτό σε τσούζει. Μαλακιστήρι που θα μας πεις και υποκριτές.
Τι έγινε; Μπήκες μετρητής στο παπαρι μου;
Το μαλακιστηρι το έμαθες στον καθρέφτη σου;
Την τροφή σου παραμάσχαλα και στην σπηλια σου.
Σου λένε για αντισύλληψη και πουλάς εξυπνάδα.
Και υποκριτης και ερεκτους.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 16 Μάιος 2019, 17:27

Ίφιδα έγραψε:
Φεμινισμός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ κάνω ελεύθερα σέξ χωρίς να νοιάζομαι αν θα μείνω έγκυος, χωρίς υπευθυνότητα, αφού υπάρχει η έκτρωση κάνω ότι θελω γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκτρωση ως αντισύλληψη. Υπάρχουν τύπισσες που εχουν κάνει 5-6 εκτρώσεις γιατί ο μαλακοβιόλης τους δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό κι αυτές υποκύπτουν, πάρα πολύ φεμινιστικό, τί να σου πω!
Αυτό που κάθε φεμινίστρια έχει διαφορετικό ορισμό για τον φεμινισμό με μπερδεύει.
Εγώ νόμιζα πως σημαίνει ότι κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους, κι αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τις 5-6 εκτρώσεις.
Υπάρχει κανένα μανιφέστο, βιβλίο οδηγιών, κάτι ρε παιδί μου;

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 16 Μάιος 2019, 17:28

Οι οπαδοί των εκτρώσεων άνευ όρων, θεωρούν και τους βουλιμικούς, φυσιολογικούς;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2019, 17:32

Βασικά το ποσοστό που βάζω είναι χαριστικό. Στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερο. Θεωρητικά ένα προφυλακτικό έχει βαθμό προστασίας 98%, πρακτικά όμως τα μετρημένα ποσοστά αποτυχίας είναι εγγύτερα στο 20%. Υπάρχουν κι άλλοι μέθοδοι. Τα χάπια είναι πιο αποτελεσματικά, αλλά έχουν παρενέργειες, που ποικίλουν από ναυτία μέχρι θάνατο (όχι άμεσο).

Ακόμα και η γαμημένη η στείρωση δεν προστατεύει 100% από εγκυμοσύνη. Η στείρωση. Καταλάβετέ το.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 16 Μάιος 2019, 17:34

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:32
Θεωρητικά ένα προφυλακτικό έχει βαθμό προστασίας 98%, πρακτικά όμως τα μετρημένα ποσοστά αποτυχίας είναι εγγύτερα στο 20%.
Αυτό σημαίνει ότι στις 10 φορές που πηδάς με προφυλακτικό, τις 2 είναι σαν να μη το φοράς. Τσέκαρε τις πηγές σου, μπάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 16 Μάιος 2019, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2019, 17:35

Feindflug έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:28
Οι οπαδοί των εκτρώσεων άνευ όρων, θεωρούν και τους βουλιμικούς, φυσιολογικούς;
Καμμιά χώρα δεν προβλέπει εκτρώσεις άνευ όρων. Π.χ. στην Ευρώπη δεν υπάρχουν χώρες που επιτρέπουν την έκτρωση στον 7ο μήνα. Στην Ελλάδα επιτρέπεται μέχρι τον τρίτο μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 16 Μάιος 2019, 17:36

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:24
Ίφιδα έγραψε:
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ. Αν δε θέλει να περάσει του κινδύνους μιας εγκυμοσύνης παίρνει ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ.
15% πιθανότητα εγκυμοσύνης, αν είσαι στην κατάλληλη ηλικία, σε βάθος τριών ετών.
Πηγή;
Πώς μπορεί ένα προφυλακτικό να έχει 98% επιτυχία αλλά να υπάρχει πιθανότητα 15% εγκυμοσύνης, ειλικρινά ρωτάω
Γραφικός έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:27
.
Εγώ νόμιζα πως σημαίνει ότι κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους, κι αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τις 5-6 εκτρώσεις.
Εσύ δεν βρίσκεις κανένα πρόβλημα στις 5-6 εκτρώσεις;
Δηλαδή αν πάρει ένα μαχαίρι κι αρχίσει να μαχαιρώνει το 8μηνο στην κοιλιά της είναι οκ επειδή κάνει ότι θέλει με το σώμα της;
Με τη λογική σου είναι φεμινίστρια και η γυναίκα που ηθελημένα γίνεται σκλάβα του σεξ κάποιου(bdsm) επειδή διαθέτει το σώμα της όπως θέλει;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Μάιος 2019, 17:36

Φεμινισμός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ κάνω ελεύθερα σέξ χωρίς να νοιάζομαι αν θα μείνω έγκυος, χωρίς υπευθυνότητα, αφού υπάρχει η έκτρωση κάνω ότι θελω γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκτρωση ως αντισύλληψη.

Εχμ, αυτό ακριβώς είναι..

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τέρας είναι η ίδια.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 16 Μάιος 2019, 17:38

Ίφιδα έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:36
Εσύ δεν βρίσκεις κανένα πρόβλημα στις 5-6 εκτρώσεις;
Δηλαδή αν πάρει ένα μαχαίρι κι αρχίσει να μαχαιρώνει το 8μηνο στην κοιλιά της είναι οκ επειδή κάνει ότι θέλει με το σώμα της;
Με τη λογική σου είναι φεμινίστρια και η γυναίκα που ηθελημένα γίνεται σκλάβα του σεξ κάποιου(bdsm) επειδή διαθέτει το σώμα της όπως θέλει;
1ον: Δεν είμαι φεμινιστής.
2ον: Βρες κάποια φεμινίστρια να στα εξηγήσει, πάντως αυτό που έγραψα πιο πάνω ισχύει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2019, 17:38

Γραφικός έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:34
hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:32
Θεωρητικά ένα προφυλακτικό έχει βαθμό προστασίας 98%, πρακτικά όμως τα μετρημένα ποσοστά αποτυχίας είναι εγγύτερα στο 20%.
Αυτό σημαίνει ότι στις 10 φορές που πηδάς με προφυλακτικό, τις 2 είναι σαν να μη το φοράς. Τσέκαρε τις πηγές σου, μπάζουν.
Ναι, έτσι είναι. Τις 2 στις 10 είναι σαν να μην το φοράς, αν εξετάσεις ένα σημαντικό δείγμα πληθυσμού. Απλά η πιθανότητα να σου συμβεί εγκυμοσύνη τυχαία με μία μόνο φορά είναι μικρή, γιατί πρέπει να πέσεις στις κατάλληλες μέρες και οι πιθανότητες εγκυμοσύνης σε καλή ηλικία και υπό κανονικές συνθήκες είναι περίπου 25%.

Αθροιστικά όμως η πιθανότητα αυξάνεται.

Η πηγή μου που μπάζει είναι ο CDC.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2019, 17:40

Ίφιδα έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
Πηγή;
Πώς μπορεί ένα προφυλακτικό να έχει 98% επιτυχία αλλά να υπάρχει πιθανότητα 15% εγκυμοσύνης, ειλικρινά ρωτάω
Αθροιστικά, σε βάθος τριών ετών, έγραψα. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνεις σεξ στις γόνιμες μέρες σου και δεν είσαι εκτός ηλικιακών ορίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 16 Μάιος 2019, 17:42

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:38
Η πηγή μου που μπάζει είναι ο CDC.
Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα, αυτά που βρήκα από το cdc αφορούν μόνο στις πιθανότητες μετάδοσης αφροδίσιων νοσημάτων. Δεν κάνεις την καλή να μου βάλεις καθεαυτό το λινκ;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Μάιος 2019, 17:46

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2019, 17:40
Ίφιδα έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Πηγή;
Αθροιστικά, σε βάθος τριών ετών, έγραψα. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνεις σεξ στις γόνιμες μέρες σου και δεν είσαι εκτός ηλικιακών ορίων.
Πάρα πολύ απλοϊκά ενώ η ρώσικη ρουλέτα έχει επιτυχία μόνο 1/6 = 16%, η πιθανότητα να μη δει το έτος 2025 κάποιος που παίζει ρώσικη ρουλέτα 10 φορές την εβδομάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να σκοτωθεί κάποιος που παίζει ρώσικη ρουλέτα 1 φορά το χρόνο (επίσης και οι δύο είναι πολύ μεγαλύτερες από 16%).

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών