Ήταν και παραμένει κατά κάποιο βαθμό.
Έχει μεγάλη παράδοση αιώνων στη μεταλλουργία και αποκαλείται Steel City.
Οι καρδιές δεν πάνε στην πόλη που είναι κλασσική βιομηχανική αγγλική πόλη αλλά στις αναμνήσεις

Ήταν και παραμένει κατά κάποιο βαθμό.
Τι φτιάξατε;
Είχε και κότες απ΄το χωριό μέσα το λεωφορείο;Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
Δε ξέρω αν κατάλαβε κανείς τίποτα ή αν ο οδηγός είδε κάτι από τον καθρέφτη, είμαι σίγουρη όμως ότι κάποιο διπλανό αυτοκίνητο σε κάποια φάση της διαδρομής μας είδε.
Είχε μερικές αλλά είχαν πιάσει πρώτες θέσεις και ροχάλιζαν.Feindflug έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:43Είχε και κότες απ΄το χωριό μέσα το λεωφορείο;Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
Δε ξέρω αν κατάλαβε κανείς τίποτα ή αν ο οδηγός είδε κάτι από τον καθρέφτη, είμαι σίγουρη όμως ότι κάποιο διπλανό αυτοκίνητο σε κάποια φάση της διαδρομής μας είδε.
Kinky!Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:44Είχε μερικές αλλά είχαν πιάσει πρώτες θέσεις και ροχάλιζαν.Feindflug έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:43Είχε και κότες απ΄το χωριό μέσα το λεωφορείο;Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
Εγώ πάντως ψιλο-κατάλαβα τι ήθελε να πει, επειδή έχω ζήσει παραπλήσια φάση (αν κατάλαβα καλά, δηλαδή).
shrike έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:46Εγώ πάντως ψιλο-κατάλαβα τι ήθελε να πει, επειδή έχω ζήσει παραπλήσια φάση (αν κατάλαβα καλά, δηλαδή).
Σε υπόγειο, σε εξοχικό (επίσης!) με ζευγάρι φίλων που αράζανε ακριβώς έξω απ' το υπόγειο, πήγα να βρω κάτι που έψαχνα. Μετά από λίγο μπήκε κι η δικιά μου μέσα επειδή αργούσα. Είχε ένα κρεβάτι πλιάν* εκεί με κάποια πράματα επάνω, το ένα έφερε το άλλο, τα πράματα βρεθήκαν στο πάτωμα και... Στο μεταξύ το μάτι μας ήταν συνεχώς στην πόρτα μην κι ανοίξει και μπει κανείς μέσα, ενώ το όλο σκηνικό έγινε σχεδόν στα μουγκά. Μετά βγήκαμε σαν κύριοι, σα να μη συνέβαινε τίποτα. (Θέλω να) πιστεύω ότι δεν μας κατάλαβαν.
* δεν ξέρω αν το λέτε έτσι.
ΜΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ;
Μπορεί κάτι του στιλ σας παρακολουθούσε η άλλη στα 10μ και ξέρεις...