Γιατί ζηλεύω τις γυναίκες.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Γιατί ζηλεύω τις γυναίκες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Ιαν 2021, 08:28

Ξυσ' τ' αρχίδια σου.
🤣
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 11 Ιαν 2021, 08:31

Paris έγραψε:
11 Ιαν 2021, 01:23
αμεση επιβεβαιωση
Μην ξερογλειφεσαι για τη Ναιδα γερομπισμπίκη.

Θα σου κάνει γυμνάσια.

Η γενιά αντιθέτως είναι έτοιμη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Ιαν 2021, 08:35

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
10 Ιαν 2021, 22:04
1451 έγραψε:
10 Ιαν 2021, 22:03
Δίνεις έμφαση σε κάτι ανούσιο, σκλάβος μιας επιθυμίας που γεννιέται από τη ντιρεκτίβα των γονιδίων.
Είμαστε σεξουαλικά ζώα. Τα μόνα που δεν κάνουν σεξ αποκλειστικά για αναπαραγωγή. Σκέψου το.
Είναι και τα δελφίνια.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Ιαν 2021, 08:40

Τα δελφίνια θέλουν να το κάνουν με οτιδήποτε είναι ζωντανό. Δεν κολλάνε πουθενά, δεν έχουν κόμπλεξ ούτε ταμπού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 11 Ιαν 2021, 08:45

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Ιαν 2021, 08:50

Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Ιαν 2021, 00:41
foscilis έγραψε:
10 Ιαν 2021, 22:12
10 Ιαν 2021, 21:58
Θέλω να είχα γεννηθεί γυναίκα. Δε νιώθω ολοκληρωμένος που γεννήθηκα άνδρας.
Θέλω να αφήσω τα μαλλάκια μου, να τα ισιώσω και να τα κόψω ωραίες αφέλειες ή να πετάξω μια χαριτωμένη φραντζούλα μπροστά.
Θέλω να φορέσω τα κόκκινα σκουλαρικάκια που της πήρα (αν θυμάστε για ποια μιλάω) και να γουστάρω.
Να φορέσω κάτι κοντό και να βγω έξω να θαυμάσουν όλοι τα μπούτια μου.

Θέλω να βάλω κραγιόν.

Θέλω να βάλω ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και να με δω στον καθρέφτη.
Θα θελα πάραααα πολύ να είχα ένα απαλό αποτριχωμένο δέρμα. Χωρίς ίχνος ανδρικής τρίχας. Να ναι το κορμί μου πορσελάνη.
Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω νύχια, βλεφαρίδες, μαγουλάκια με μέικαπ.
Δε θα ήθελες να έχεις γεννηθεί γυναίκα, γιατί αυτό που περιγράφεις δεν είναι οι γυναίκες αλλά οι γυναίκες όπως τις φαντασιώνονται οι άντρες. Btw το ότι τα κάνουν όλα αυτά τα τραβέλια είναι η μεγαλύτερη και πιο αναντίρρητη απόδειξη ότι είστε πιο αρσενικοί και από τριχόμπαλα κωλοτρυπίδας.

Γυναίκα είναι π.χ. να γυρνάς με τα πόδια πρησμένα σαν αγγούρια εφτά ή ώρα από τη δουλειά και να πρέπει να διαβάσεις το μαλακισμένο και μετά να μαγειρέψεις και να μαζέψεις το τραπέζι και να βγεις να απλώσεις. ΚΑΙ η μάνα σου να σου λέει (αν για κάποιο λόγο σε δει σε εκείνη τη φάση) "πώς είσαι έτσι δεν περιποιείσαι λίγο τον εαυτό σου".
Αφού τώρα είναι σινγκλ ως άντρας, γιατί να έχει άντρα και παιδί ως γυναίκα; :lol:

apples to apples
Αυτό που περιγράφει είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του κύκλου της ζωής πολύ μικρού ποσοστού γυναικών και επιπλέον είναι facade πάνω από αδιανοητα σε εμάς επιπεδα ανασφάλειας, peer pressure, προβληματικοτατης σχεσης με τη μάνα, αυτοκαταπιεσης και κακιστου σεξ. Μιλάμε για μια τρέλα ντεκαβλε κατασταση παρ'ολο που εξωτερικά παρουσιάζεται σαν το ακριβώς αντίθετο. Έχεις δει που όλοι οι swingers και οι οι τριπλέτες κλπ είναι κάτι χοντρουληδες ασχημουληδες και ασχημουλες που γελάνε πολύ με μια έτσι συνολική ψιλοσεφερλιλα ε δεν είναι τυχαίο.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μετανιώνω στα 40 είναι ότι στα 20 δεν είχα καταλάβει πόσο ευάλωτες είναι οι ωραιότερες και πιο φροντισμένες γκόμενες, τόσο ευάλωτες που μόνο ενα εντελώς γελοίο καθικι δε θα ντρεπόταν να τις εκμεταλλευτει για γκόμενες και πράγματι αυτό ακριβώς γινεται.

Είναι σα να λέει μια γυναίκα ζηλεύω τους άντρες γιατί έχουν παπάκια με κομμένη εξάτμιση, παίζουν call of duty με τους φίλους τους και αν μπουν στην καφετέρια άντρες από διπλανή συνοικία πιάνονται στα χέρια και ο πιο δυνατός κερδίζει και γίνεται ο ήρωας της παρέας.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 11 Ιαν 2021, 09:11

πώς την παλεύουν μερικοί σε μόνιμο στράβωμα; :e040:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 11 Ιαν 2021, 09:39

Και μιλώντας για δελφίνια...θυμήθηκα τις βίδρες, το πιο αρρωστημένο ζώο του πλανήτη. σεξ και βία.

"...η βία και η επιθετικότητα είναι εγγενείς στον τρόπο ζευγαρώματος της ενυδρίδας. Κατά τη διάρκεια του εκβιασμένου σεξ, καθώς έτσι γονιμοποιούνται και αναπαράγονται οι βίδρες, τα αρσενικά καθηλώνουν τα θηλυκά για να κάνουν τη δουλειά τους, κρατώντας το κεφάλι τους κάτω από το νερό και δαγκώνοντας τα πρόσωπά τους.

Έρευνα βρήκε μάλιστα πως ένα καλό ποσοστό των θηλυκών ενυδρίδων πεθαίνουν εξαιτίας των τραυμάτων που φέρουν μετά το υπερβίαιο αυτό ζευγάρωμα! Την ίδια στιγμή, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο τα αρσενικά να επιτίθενται σεξουαλικά στους απογόνους τους, σε πρώιμες ηλικίες δηλαδή πολύ πριν τη σεξουαλική ωριμότητα. Καταλήγοντας σε μερικούς ακόμα παιδικούς θανάτους…

Βιασμοί άλλων ειδών και… μωρών

Και βέβαια τα τρομακτικά σεξουαλικά τους ήθη δεν τα κρατούν για το είδος τους. Κάθε άλλο! Όπως ξέρει πια καλά η επιστήμη, οι αρσενικές ενυδρίδες συνηθίζουν να επιδίδονται σε «εξαναγκασμένη συνουσία» με μωρά φώκιας. Με τον ίδιο τρόπο του εγκλωβισμού, πνιγμού και δαγκώματος πάντα. Εννοείται πως τα μωράκια πεθαίνουν είτε από εσωτερική αιμορραγία είτε από τα τραύματα που φέρουν στο σώμα τους.

Νεκροφιλία;

Λες και όλα τα προηγούμενα δεν ήταν αρκετά, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο στον κόσμο της ενυδρίδας να συνεχίζει το αρσενικό τη γενετήσια πράξη του ακόμα και μετά τον θάνατο του θηλυκού. Έναν θάνατο που όπως είπαμε προκαλείται ακριβώς από το βάναυσο σεξ.

Αναρίθμητες μελέτες μας λένε εδώ πως τα αρσενικά συνεχίζουν συνήθως να συνουσιάζονται με τα πτώματα των θηλυκών και τα φυλούν μάλιστα με τη ζωή τους, καθώς όλο και κάποιος άλλος νεκρόφιλος θα υπάρχει εκεί κοντά…

Σαδιστικές δολοφονίες

Την ώρα που μπορεί κάποιος να μονολογήσει «μια για στάσου, πολλά ζώα επιδεικνύουν αρκετά τρομακτικές σεξουαλικές συμπεριφορές» (όπως ο συγγενής μας χιμπαντζής ή κάποια είδη πιγκουίνων), η βίδρα παραμένει μεταξύ των ελάχιστων ειδών που καταφεύγει σε δολοφονίες. Άσκοπες και αχρείαστες δολοφονίες!
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε σπάνιο πιθηκάκι ζωολογικού της Αγγλίας, όταν ένα χρυσό λιοντάρι Ταμαρίν (όπως λένε τον πίθηκο που απειλείται με εξαφάνιση) έπεσε στη λιμνούλα, όπου δολοφονήθηκε και κατακρεουργήθηκε από τις αξιαγάπητες βίδρες."

https://www.newsbeast.gr/environment/ar ... planiti-gi

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 11 Ιαν 2021, 09:46

θα σταματησετε να συμπεριφερεστε σαν τελειωμενοι simps? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Ιαν 2021, 09:50

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
11 Ιαν 2021, 09:46
θα σταματησετε να συμπεριφερεστε σαν τελειωμενοι simps? :102:
Έχω άγνωστες λεξούλες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 11 Ιαν 2021, 10:57

για πε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 11 Ιαν 2021, 11:49

hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2021, 00:56
11 Ιαν 2021, 00:20
hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2021, 00:18

Τι σε εμποδίζει να τα κάνεις όλα αυτά;
Η επαρχία.
Θα πάω όμως να δουλέψω Αθήνα για να είμαι αυτή που γουστάρω.
Άλλο ήθελα να πω. Τι απ' αυτά σε κάνει γυναίκα; Γιατί λες ότι νιώθεις γυναίκα και μετά λες ότι θα ήθελες να κάνεις αποτρίχωση, να αφήσεις μακριά τα μαλλιά σου και να βάλεις σκουλαρίκια. Αυτά σε κάνουν γυναίκα;
Ελληγενή μου ωραίο μου αγόρι είναι κοινωνικό το φύλο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Ιαν 2021, 12:01

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
11 Ιαν 2021, 10:57
για πε :102:
Simps?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιαν 2021, 12:05

11 Ιαν 2021, 11:49
hellegennes έγραψε:
11 Ιαν 2021, 00:56
11 Ιαν 2021, 00:20

Η επαρχία.
Θα πάω όμως να δουλέψω Αθήνα για να είμαι αυτή που γουστάρω.
Άλλο ήθελα να πω. Τι απ' αυτά σε κάνει γυναίκα; Γιατί λες ότι νιώθεις γυναίκα και μετά λες ότι θα ήθελες να κάνεις αποτρίχωση, να αφήσεις μακριά τα μαλλιά σου και να βάλεις σκουλαρίκια. Αυτά σε κάνουν γυναίκα;
Ελληγενή μου ωραίο μου αγόρι είναι κοινωνικό το φύλο.
Όχι δεν είναι και όχι δεν σε κάνουν αυτά γυναίκα. Πολλοί άντρες είναι ξυρισμένοι παντού, βάζουν σκουλαρίκια, έχουν μακριά μαλλιά και φοράνε ρούχα που φαίνονται τα μπούτια τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 11 Ιαν 2021, 12:06

Δεν το δέχομαι αυτό
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση