μπορείς να το δεις και σαν σούπα...περί ορέξεως...
Τι κοιτάς πρώτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- tanipteros
Re: Τι κοιτάς πρώτα;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Φυσικά ,έχουμε αγαπητική όχι τυπική συζυγική σχέση,κι αυτή μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει.tanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:21η Στύγαινα το ξέρει οτι βλέπς άλλες κωλάρες?
Εχω 4 δοντια πλεονtanipteros έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:24μπορείς να το δεις και σαν σούπα...περί ορέξεως...
Οκ. Εγώ είμαι των Ευρωπαϊκών. Ένα απ'τα πρώτα σοβαρά που οδήγησα, αν εξαιρέσεις κάτι παλιατζουρίες των 80', σκοτώστρες.Ήταν σε έναΑγις έγραψε: ↑23 Μάιος 2022, 23:16Δεν εχω - μου την δωκανε να την καβαλησω -( συνηθως ξεκαυλωνω εποχουμενος σε πλαγιοτροχαστη εις τους χωματοδρομους του Λυκορεματος )
Καβλασακι την λενε 900 αρ εσ
κοοολααασσηηηηηη
Classic Trophy όταν ζήτησα από καλή γνωστή, ένα Ducati Pandah 600, να το πάω μια βόλτα. Η αμέσως επόμενη επιθυμία μου ήταν ένα Norton Commando 750 που το έσκισα στη Δίρφη. Ήμανε όμως μικιό, εκεί γύρω στα 30.

Πριν 3 χρόνια έναν Ντουκατο 999 S, που το ψιλοφοβήθηκα. Ενός εμπόρου κυλοτά, φίλου μου καρδιακού. Πιλότος όμως ο πούστης. Δαίμων.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
υπηρξα παντα πιστος στις βεφες - VFR - αγιατρευτος ερωταςΠασιφάη έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:19Οκ. Εγώ είμαι των Ευρωπαϊκών. Ένα απ'τα πρώτα σοβαρά που οδήγησα, αν εξαιρέσεις κάτι παλιατζουρίες των 80', σκοτώστρες.Ήταν σε ένα
Classic Trophy όταν ζήτησα από καλή γνωστή, ένα Ducati Pandah 600, να το πάω μια βόλτα. Η αμέσως επόμενη επιθυμία μου ήταν ένα Norton Commando 750 που το έσκισα στη Δίρφη. Ήμανε όμως μικιό, εκεί γύρω στα 30.
Πριν 3 χρόνια έναν Ντουκατο 999 S, που το ψιλοφοβήθηκα. Ενός εμπόρου κυλοτά, φίλου μου καρδιακού. Πιλότος όμως ο πούστης. Δαίμων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ντάξει μωρέ, γούστα.Αγις έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:23υπηρξα παντα πιστος στις βεφες - VFR - αγιατρευτος ερωταςΠασιφάη έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:19Οκ. Εγώ είμαι των Ευρωπαϊκών. Ένα απ'τα πρώτα σοβαρά που οδήγησα, αν εξαιρέσεις κάτι παλιατζουρίες των 80', σκοτώστρες.Ήταν σε ένα
- Eθνικοκοινωνιστης
προσωπο,κοψια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Προσωπο πρωτα απ' ολα μην μπλεξουμε με κανα Ρωχαμη σε θυληκη εκδοση. 

σωστοΠασιφάη έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:25Ντάξει μωρέ, γούστα.Αγις έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:23υπηρξα παντα πιστος στις βεφες - VFR - αγιατρευτος ερωταςΠασιφάη έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 00:19
Οκ. Εγώ είμαι των Ευρωπαϊκών. Ένα απ'τα πρώτα σοβαρά που οδήγησα, αν εξαιρέσεις κάτι παλιατζουρίες των 80', σκοτώστρες.Ήταν σε ένα
γουστο ειναι κ να θελεις να εισαι το πουτανακι των συνεργειων - πρεπει να ζησουν κ τα μαστορια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κοίταξε μαν μου,δεν ξέρω αν εσύ γίνεσαι όντως ''πουτανάκι'' στους συνεργειάδες, εγώ όμως έχω τον αρχιμάστορα σπίτι μου. Ρώτα και τον Ασέβαστο.

τυχερη - οι αλλοι ευρωπαιστες που δεν εχουν μαστορα προχειρο ;
δεν ειχες μια τζιβα με μοτορι της σουζουκι 650 αρι βε 2 ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Τα Ευρωπαϊκά μοτόρια και δη τα παλαιά, πληρώνονται αδρά, κυρίως από συλλέκτες. Και για να τα αποκτήσουν μα και για να τα συντηρήσουν.Αγις έγραψε: ↑28 Μάιος 2022, 12:00τυχερη - οι αλλοι ευρωπαιστες που δεν εχουν μαστορα προχειρο ;
δεν ειχες μια τζιβα με μοτορι της σουζουκι 650 αρι βε 2 ;
Ποιό Σουζούκι είχα βρε μινάρα; Πότε;

Παλιά είχαμε ένα SR 600, μετά πήραμε το Cagiva το 750, συν τα κλασσικά μπεμπέδια που έχουμε. Α κι ένα NSU quick 50άρι σε κούτα, που περιμένει τον Αρχιμάστορα να το μαζέψει, για να το κυκλοφορώ με καμάρι στο Πατράσο.

νομιζα πως ειχες τον ραπτορα 650Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μάιος 2022, 12:12Τα Ευρωπαϊκά μοτόρια και δη τα παλαιά, πληρώνονται αδρά, κυρίως από συλλέκτες. Και για να τα αποκτήσουν μα και για να τα συντηρήσουν.
Ποιό Σουζούκι είχα βρε μινάρα; Πότε;
Παλιά είχαμε ένα SR 600, μετά πήραμε το Cagiva το 750, συν τα κλασσικά μπεμπέδια που έχουμε. Α κι ένα NSU quick 50άρι σε κούτα, που περιμένει τον Αρχιμάστορα να το μαζέψει, για να το κυκλοφορώ με καμάρι στο Πατράσο.
γραψε λαθος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider