Η Μοργκάνα βάζει εσάς να χορέψετε τσάμικο. Και το χορεύετε κάθε φορά.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:40εννοούσα ως το απογευματάκι
Fata_Morgana έλα να χορέψεις τσάμικο πάλι.

Βασικό.
Η Μοργκάνα βάζει εσάς να χορέψετε τσάμικο. Και το χορεύετε κάθε φορά.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:40εννοούσα ως το απογευματάκι
στο έχω πει αλλά δεν λες να το βάλεις στο κλούβιο κεφάλι σου. Στα @@ μ για την ναιδα σαν ναιδα (τα ψεματα που εχει κατα καιρους γραψει για μενα, της τα εχω τριψει στην μουρη και 1 και 2 και 10 φορες)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:42Η Μοργκάνα βάζει εσάς να χορέψετε τσάμικο. Και το χορεύετε κάθε φορά.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:40εννοούσα ως το απογευματάκι
Βασικό.
Και για ένα περίεργο λόγο τις θέλετε πολύ. Οι άλλες περνάνε απαρατήρητες.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:45στο έχω πει αλλά δεν λες να το βάλεις στο κλούβιο κεφάλι σου. Στα @@ μ για την ναιδα σαν ναιδαΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:42Η Μοργκάνα βάζει εσάς να χορέψετε τσάμικο. Και το χορεύετε κάθε φορά.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:40
εννοούσα ως το απογευματάκι
Βασικό.
ειναι ο επικρατεστερος αριθμητικα συντριπτικα τυπος ανθρωπου εκει εξω επ ακριβως και φυσικα ο τυπος που την βγάζει παντα λαδι οντως
αν δεν εβλεπα τρομακτικα ιδιες ομοιοτητες με οτι βλεπω εξω δεν θα ασχολιομουν καν
ενα ανευρο καραγκιοζοπαιξιμο ειναι τα ποστ της, δεν με παρασερνει το ταλεντο της αλλα η ταυτιση με τον συγχρονο κοσμο και δη γυναικες
δεν θες να το καταλαβεις, μην το καταλαβαινεις
δεν είσαι και το πρώτο μυαλό
Μα δεν χρειάζεται καν να είσαι "πρώτο μυαλό" για να αντιληφθείς το αντρικό σκεπτικό, ειδικώς και γενικώς.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:45
γενικώς έχεις δίκιοΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:53Μα δεν χρειάζεται καν να είσαι "πρώτο μυαλό" για να αντιληφθείς το αντρικό σκεπτικό, ειδικώς και γενικώς.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:45
Ακριβώς γι' αυτό γουστάρω τη Μοργκάνα, επειδή τους βγάζει ταυτοχρόνως το "με ξεσηκώνει αυτή η γκόμενα" με το "τώρα θα σου δείξω εγώ μωρή".Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:49Και για ένα περίεργο λόγο τις θέλετε πολύ. Οι άλλες περνάνε απαρατήρητες.
γνωρίζεις ότι σε ένα φόρουμ και ο Μαδουραίος να βάλει άβαταρ βυζά και να γράφει ότι βγήκε βόλτα και φόρεσε τα ανοιχτά της αλλα κρυωσε και ο φιλος του φιλου της εδωσε μπουφαν, οποιοσδηποτε θα ξεσηκωθει απλως επειδηΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:58Ακριβώς γι' αυτό γουστάρω τη Μοργκάνα, επειδή τους βγάζει ταυτοχρόνως το "με ξεσηκώνει αυτή η γκόμενα" με το "τώρα θα σου δείξω εγώ μωρή".Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:49Και για ένα περίεργο λόγο τις θέλετε πολύ. Οι άλλες περνάνε απαρατήρητες.
Αεί παίδες, λέμε.
Εδώ παίζει το "τώρα θα σου δείξω εγώ μωρή".Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 18:02γνωρίζεις ότι σε ένα φόρουμ και ο Μαδουραίος να βάλει άβαταρ βυζά και να γράφει ότι βγήκε βόλτα και φόρεσε τα ανοιχτά της αλλα κρυωσε και ο φιλος του φιλου της εδωσε μπουφαν, οποιοσδηποτε θα ξεσηκωθει απλως επειδηΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:58Ακριβώς γι' αυτό γουστάρω τη Μοργκάνα, επειδή τους βγάζει ταυτοχρόνως το "με ξεσηκώνει αυτή η γκόμενα" με το "τώρα θα σου δείξω εγώ μωρή".Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:49Και για ένα περίεργο λόγο τις θέλετε πολύ. Οι άλλες περνάνε απαρατήρητες.
Αεί παίδες, λέμε.
1.εχει πεος
2.εχει ελευθερο χρονο να διαβαζει πιπες
μονο που τα περισσοτερα μελη και δη γυναικες, ακομα και τρολοπερσονες, εχουν την αξιοπρεπεια να μην γραφουν τετοιες πιπες
δεν ξέρω γιατί δίνεις εύσημα στον φεμινάζο αλλα οκ, τα πολλά χάπια για τα αρθριτικα σε αλλοτε γοητευτικα ποδια, θα εχουνε και παρενεργειες
Μα ποιον νοιάζει τι σκέφτονται ή τι γράφουν ; Έχεις δει πριν γίνει πέσιμο να ζητάει κάποιος άντρας γραπτό πονημα; Εδώ αν κάποια φίλη σας πει ξέρεις πρόσεχε θα το φας το κεφάλι , η πρώτη απάντηση που δίνετε είναι περί ζήλειας. Τεσπα κλασικά εικονογραφημένα.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 18:02γνωρίζεις ότι σε ένα φόρουμ και ο Μαδουραίος να βάλει άβαταρ βυζά και να γράφει ότι βγήκε βόλτα και φόρεσε τα ανοιχτά της αλλα κρυωσε και ο φιλος του φιλου της εδωσε μπουφαν, οποιοσδηποτε θα ξεσηκωθει απλως επειδηΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:58Ακριβώς γι' αυτό γουστάρω τη Μοργκάνα, επειδή τους βγάζει ταυτοχρόνως το "με ξεσηκώνει αυτή η γκόμενα" με το "τώρα θα σου δείξω εγώ μωρή".Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 17:49Και για ένα περίεργο λόγο τις θέλετε πολύ. Οι άλλες περνάνε απαρατήρητες.
Αεί παίδες, λέμε.
1.εχει πεος
2.εχει ελευθερο χρονο να διαβαζει πιπες
μονο που τα περισσοτερα μελη και δη γυναικες, ακομα και τρολοπερσονες, εχουν την αξιοπρεπεια και οχι την ελλειψη ιντερνετικης δεινοτητας, να μην γραφουν τετοιες πιπες
δεν ξέρω γιατί δίνεις εύσημα στον φεμινάζο αλλα οκ, τα πολλά χάπια για τα αρθριτικα σε αλλοτε γοητευτικα ποδια, θα εχουνε και παρενεργειες
η τρίτη πρόταση δεν κατάλαβα πού κολλάει αλλά δεν ρωτάω γιατί συνήθως στην τρίτη σου παρέμβαση στο θέμα, θα μας λες παρτσακλάCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 18:08
Μα ποιον νοιάζει τι σκέφτονται ή τι γράφουν ; Έχεις δει πριν γίνει πέσιμο να ζητάει κάποιος άντρας γραπτό πονημα; Εδώ αν κάποια φίλη σας πει ξέρεις πρόσεχε θα το φας το κεφάλι , η πρώτη απάντηση που δίνετε είναι περί ζήλειας. Τεσπα κλασικά εικονογραφημένα.
εισαγωγή για τεστ κοπώσεως και υπνική άπνοια;