Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 18 Απρ 2025, 10:23
Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:13
Τσίμπησες;
Ασχετο το γατί στο avatar σου μοιάζει με τη Maxi μου.

Σχετικό είναι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
από Antares » 18 Απρ 2025, 10:28
Εξαιρούνται η Antares
Δεν το είχα δει αυτό. Όχι βέβαια δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ τέτοιων προδιαγραφών.
Νομίζω έχω γράψει για το άλλο, για διασυρμό και ψυχολογικά θέματα εξαιτίας αυτού.
-
Νon4me
- Phorum.gr user: Νon4me
-
Urzaring13
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 10:33
Antares έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:28
Εξαιρούνται η Antares
Δεν το είχα δει αυτό. Όχι βέβαια δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ τέτοιων προδιαγραφών.
Νομίζω έχω γράψει για το άλλο, για διασυρμό και ψυχολογικά θέματα εξαιτίας αυτού.
Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.
-
Antares
από Antares » 18 Απρ 2025, 10:37
Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:33
Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.
Να προσέχουν με ποιους είναι μαζί για λίγο ή και πολύ επίσης. Αν και καμιά φορά η κακία ξεπερνάει και τα διαβολικά όρια.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 18 Απρ 2025, 10:40
Antares έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:28
Εξαιρούνται η Antares
Ή ίσως αν οι άνθρωποι που είναι σκληροί και κακοί και δε σκέπτονται τι λενε και τι κάνουν, μάθουν πως το να λένε και να κάνουν ότι θέλουν απλά και μόνο επειδή οι άλλες είναι γυναίκες, θα έχει αντίκτυπο στη πραγματική ζωή τους την επόμενη φορά που θα θελήσουν να βλάψουν κάποιες να το σκεφτούν περισσότερο και τελικά να μη το κάνουν.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Απρ 2025, 10:42
Antares έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 10:37
Να προσέχουν με ποιους είναι μαζί για λίγο ή και πολύ επίσης. Αν και καμιά φορά η κακία ξεπερνάει και τα διαβολικά όρια.
Ανοησίες. Τα όρια που περνάνε κάποιοι δεν είναι διαβολικά αλλά τελείως κατανοητή αντίδραση κουτοπόνηρων ανθρώπων με χοντρά απωθημένα.
Ας μην υπερτιμούμε κάποιες καταστάσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 18 Απρ 2025, 11:08
Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 00:36
Πασιφάη έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 12:09
Urzaring13 έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 12:07
Αν θες να ξέρεις πολλές από τις κοπέλες που παίζουν σε πορνό είναι και μαχήτριες.
Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.
Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 18 Απρ 2025, 11:10
Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:52
Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:44
Ωραία δεν είχα σκοπό να προσβάλλω μόνο να ψυχαγωγήσω. Ας κλείσει το θέμα αν είναι.
Όχι με συγχωρείς αλλά δε πάει έτσι. Ψυχαγωγικό θα ήταν αν έμενες στην ερώτηση ή την επέκτεινες με κάποιο τρόπο με χιούμορ. Είμαστε τόσα άτομα στη κοινότητα και πόσα άτομα διαβάζουν ως επισκέπτες. Υπάρχουμε γυναίκες εδώ που είμαστε πολλά χρόνια(σίγουρα το γνωρίζεις γιατί κάποιος παλιός είσαι) έχουμε ανεβάσει φώτο μας, έχουμε κάνει συζητήσεις επί των συζητήσεων και με προσωπικές αναφορές και έρχεσαι και λες με βεβαιότητα οι γυναίκες του φόρουμ εχουν παίξει σε τσόντες. Τις ξέρω και τις έχω δει κιόλας. Ε γίνεται να μείνει στο επίπεδο "ένα νήμα ψυχαγωγικό πήγα να κάνω";
Δε γίνεται.
Ακριβώς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Απρ 2025, 11:20
Εμένα, το μόνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν η αναφορά στον Cavaliere. Δηλαδή, η προσπάθεια εμπλοκής και κάποιου άλλου χρήστη στη φάση, που τυχαίνει να ξέρω προσωπικά.
Ως γυναίκα, σαφώς και δεν με θίγουν τα σχόλια του κάθε χαζοχαρούμενου αφανούς μαλάκα και μαλακισμένης.
Ισχύει για συντρόφους και φυσικά τον γιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 18 Απρ 2025, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 18 Απρ 2025, 11:33
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:08
Πασιφάη έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 12:09
Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι
προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Απρ 2025, 11:37
Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:33
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:08
Καταγγελία;
Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι
προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.

Όλοι οι φύσει και θέσει υποβαθμισμένοι, το κάνουν αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antares
από Antares » 18 Απρ 2025, 11:49
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:40
Antares γυναίκα είσαι;
Τόσα χρόνια εδώ δεν το είχα καταλάβει
Ούτε εγώ γνώριζα ότι υπάρχουν εδώ 5,6 γυναίκες. Αλλά βλέπω και νέες ή τουλάχιστον φαίνεται ότι είναι.

-
-
- 44 Απαντήσεις
- 899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
14 Φεβ 2025, 09:51
-
-
- 184 Απαντήσεις
- 6397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Ιουν 2023, 13:53
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2023, 09:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.