Συμφωνώ απολύτως.

Απλώς θεωρώ ότι ισχύει για τους/τις μεν και τους/τις δε, ανεξαρτήτως φύλου.
Συμφωνώ απολύτως.
Οκ, θα στο πω περιφραστικά.
Ετσι ... να μάθει να μην ζητάει επεξηγήσειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 13:50Οκ, θα στο πω περιφραστικά.
Παίζεις στην κατηγορία αστραποβολούντος "ξανθού" όπερ σημαίνει ότι το κάλλος σου πρέπει να υπερβαίνει αυτή τη λάμψη.
Προσοχή στο διπλό λάμδα, είναι εξόχως σημαντικό.
Τωρα ;
Και δεν χαίρεσαι;
Εδώ υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες. Κοιτάω γύρω μου στο γραφείο και οι γυναίκες 40-50 οι περισσότερες είναι αρκετά ελκυστικές, αλλά γιατί έχουν βρει τον τύπο τους οι περισσότερες, δεν δείχνουν να προσπαθούν πολύ. Και με έναν καλό γιατρό παραμάσχαλα
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 15:48Η αλήθεια πάντως είναι ότι η φημολογία για milfs/gilfs κλπ στηρίζεται στο λανθασμένο αλλά βολικό -κατά την άποψη μου- κλισέ ότι η μεγάλη ηλικία συνεπάγεται περισσότερη ωριμότητα σκέψης ή γοητεία. Μέγα λάθος, που βασίζεται στην εύπεπτη αιτιολόγηση που συνδέει την ομορφιά με την ανοησία. Αυτή η απλοϊκότητα (οι όμορφοι είναι χαζοί ενώ οι άσχημοι ή μέτριοι διάνοιες ή σαφώς πιο ενδιαφέροντες τύποι ) καλύπτει ευρύ φάσμα για ευνόητους (ελπίζω) λόγους.
Η εξυπνάδα δεν είναι κάτι επίκτητο. Η νοοτροπία του κάθε χαρακτήρα επίσης. Αυτοί που αλλάζουν είναι αυτοί που ποτέ δεν είχαν μια σταθερή βάση. Όπερ σημαίνει ότι αν κάποιος στην ηλικία των 40 ή 50 είναι γοητευτικός και επαρκώς ευειδής, στα νιάτα του θα ήταν απλώς δρεπανηφόρο άρμα. Και το αντάμωμα με αυτήν την κατηγορία είναι δώρο θεού για ένθεους και άθεους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.
Απλώς επιβεβαιώνεις, αυτό που έγραψα.Athina__P έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 15:55Εδώ υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες. Κοιτάω γύρω μου στο γραφείο και οι γυναίκες 40-50 οι περισσότερες είναι αρκετά ελκυστικές, αλλά γιατί έχουν βρει τον τύπο τους οι περισσότερες, δεν δείχνουν να προσπαθούν πολύ. Και με έναν καλό γιατρό παραμάσχαλαΑν δεν παχύνουν, ΟΚ είναι.
Η γυναίκα που είχε το πιο κάτσε καλά σώμα που έχω δει σε τέτοια ηλικία και να έχει περάσει την ζωή της στην πόλη, πήγαινε κάθε χρόνο στις ελιές. Είχε κάνει οπίσθια πφφφφφΜόνο που στα χωριά τότε δεν φορούσαν τα ρούχα που τα αναδεικνύουν.
Κοιτάω και κάτι φωτό των ίδιων γυναικών από την πενταήμερη ξέρω γω και λέω πώς ήμασταν έτσι; Όλες ήμασταν κάπως blah και τώρα βλεπω σωσίες της Νικόλ Κίντμαν δίπλα μου να πίνωμε καφέ. Λίγη καλή και διακριτική δουλειά βοηθάει.