BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Το περίεργο είναι ότι η Naida περιγράφει πολλά τέτοια σκηνικά, που υπονοούν ότι είχε μια πλούσια ερωτική ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει ξηρασία, όπως φαίνεται επίσης από αναρτήσεις της.
Τι να συνέβη άραγε, τύποι;
Τι να συνέβη άραγε, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
γι αυτό τους έχεις τρελάνει όλουςNaida έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:37Να πω κι αυτό τώρα πριν έρθει ο Άγις.
Είμαστε σε παρέα με φίλους του. Κάτι λέω εγώ περί γυναικείας ανεξαρτησίας και του άρχισαν οι φίλοι του τα τρως παντόφλα κτλ. Θίχτηκε το αγόρι και ξεκίνησε μεταξύ αστείου και σοβαρού μια συζήτηση με ατάκες του στιλ οι γυναίκες πρέπει να μένουν σπίτι γιατί η φύση της όρισε ως αναπαραγωγικά όργανα κτλ. Ήξερε ότι φούντωνα. Αλλά δε μίλαγα, χαμογέλαγα στα πειράγματα και έκανα μόκο.
Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μου λέει, δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες..Οχι βρε του λέω τι λες και τον φιλάω να καταλάβει ότι δεν τρέχει τίποτα. Πάμε σπίτι μου, ε ήρθαν τα γνωστά,λίγο πριν μπει το νερό στο αυλάκι (κομψά το λέω) το λέω να προσπαθήσουμε για παιδί. Σοκ αυτός. Τι εννοείς μου λέει;
Κι ακολουθεί ο διάλογος
Δε θα κάνουμε παιδιά;
Δεν είναι πολύ νωρίς γι' αυτά; (6 μήνες είμασταν μαζί).
Α τότε σηκω να δούμε ταινία του λέω.
Ρε πας καλά;τι να σηκωθώ;
Σηκω κάτι θα βρούμε στο ποπ κορν να δούμε.
Περιμενε λίγο και θα δούμε ταινία και πάει να κάνει κίνηση.
Κάτσε,κάτσε θα χαλαλιστώ ολόκληρο αναπαραγωγικό όργανο της φύσης έτσι τζάμπα χωρίς παιδί; Και σηκώνομαι.
Και τον ακούω να μου λέει
Έλα εδώ και θα κάνουμε και παιδί απόψε γαμώ το μυαλό σου για γυναίκα.
Γέλασα τόσο πολύ όπως το είπε που γύρισα και κάναμε σεξ χωρίς ούτε μια λέξη,τον έδεσα που δεν με άφηνε και δεν είπε κουβέντα. Γενικά είχα εγώ τον έλεγχο

παιχνιδιάρα και μες στην ψυχραιμία
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Γμτ και προσπαθώ να το κρύψω. Ε εντάξει είπαμε έχουμε ξεχάσει λίγο τη διαδικασια.Αλλά λένε ότι είναι σαν το ποδήλατο.
Πλούσια ερωτική ζωή τα 4-5 σκηνικά που ανέφερα;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι τέτοιο μου αποπνέει η περσόνα σου, όχι όμως μόνον μέσα από αυτό το νήμα.
Dein Herz, meine Gier
Ότι είμαι ψύχραιμη είμαι. Μέχρι να χάσω την ψυχραιμία μουσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:47
γι αυτό τους έχεις τρελάνει όλους

Ε και μ' αρέσει το παιχνίδι. Το σεξ είναι μια τεράστια παιδική χαρά για ενήλικες

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αλλά φαίνεται ότι η δική σου παιδική χαρά είναι κλειστή μέχρι νεοτέρας.Naida έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:53Ότι είμαι ψύχραιμη είμαι. Μέχρι να χάσω την ψυχραιμία μουσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:47
Ε και μ' αρέσει το παιχνίδι. Το σεξ είναι μια τεράστια παιδική χαρά για ενήλικες
Dein Herz, meine Gier
Να σου πω την αληθεια μου δεν ξέρω αν είχα πλούσια ερωτική ζωή. Δε ξέρω ποιο είναι το κριτήριο σου. Νομίζω ότι είμαι νορμαλ όπως όλοι οι άνθρωποι. Αλλά ήμουν τυχερή έχω περάσει πολύ καλά στις σχέσεις μου.Feindflug έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:51Κάτι τέτοιο μου αποπνέει η περσόνα σου, όχι όμως μόνον μέσα από αυτό το νήμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι άλλες φορές έχω κάνει μεγάλα διαστήματα ανεϋ. Έχει τύχει να κάνω και 1,5+ χρόνο για να ξανακάνω σχέση.Feindflug έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:56Ναι, αλλά φαίνεται ότι η δική σου παιδική χαρά είναι κλειστή μέχρι νεοτέρας.Naida έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:53Ότι είμαι ψύχραιμη είμαι. Μέχρι να χάσω την ψυχραιμία μουσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 20:47
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο ένας αν ήταν στα χρόνια του Άγι θα ήταν σίγουρα ο Άγις. Και δεν με χώνευεμε τίποτα, το έβλεπα στη μούρη του. Του έλεγε στην ψύχρα "πάμε απόψε να σου γνωρίσω μνάκια" και το εννοούσε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εσυ τι εκανες γι αυτο; Δεν του ειπες ο φιλος σου δε με συμπαθει;Naida έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 10:15Ο ένας αν ήταν στα χρόνια του Άγι θα ήταν σίγουρα ο Άγις. Και δεν με χώνευεμε τίποτα, το έβλεπα στη μούρη του. Του έλεγε στην ψύχρα "πάμε απόψε να σου γνωρίσω μνάκια" και το εννοούσε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι του είπε κάτι άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα το μαθουμε.