Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Μπαίνατε Αλίκη Βουγιουκλάκη (δεκαετία 50-60);
Ελάτε αναφερθηκε
Μπαίνατε Megan Jayne Crabbe;
Είναι μια κάπως υπέρβαρη instagramer. Κάποτε έπασχε από νευρική ανορεξία. Σήμερα είναι περήφανη για τις καμπύλες της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εκτωρ την 16 Ιουν 2022, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μπαίνατε Megan Jayne Crabbe;
κουράσατε γλίτσες
- Οργισμένος
Re: Μπαίνατε Megan Jayne Crabbe;
Ομορφη και χαριτωμενη με ευγενικο και καλοσυνατο χαμογελο. Ναι εχει καποια παραπανω κιλα αλλα την πινελωνα πολυ ευχαριστως.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Re: μπαίνατε super Κατερινα?
Άμα βγάλει το make up, δεν είναι άσχημη.
Re: μπαίνατε super Κατερινα?
Τι απαισια μοδα - μαστιγα ειναι αυτη με τα φουσκωμενα χειλια...
Εχουν ασχημυνει ολες οι γυναικες. Οι ελαχιστες που εχουν απομεινει με φυσικα χειλια ειναι θησαυρος!
Εχουν ασχημυνει ολες οι γυναικες. Οι ελαχιστες που εχουν απομεινει με φυσικα χειλια ειναι θησαυρος!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Re: Αφροδίτη ή Δαναη : που μπαινατε?
Στη μελαχρινή.
Θέλω να δω ολόκληρα τα (αγαλματένια) πόδια της Δανάης για να πάρω θέση.
- hellegennes
Δεν υπάρχει επιλογή "σε καμμιά".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
προφανώς και υπάρχει
την ζεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε Βίκυ σαφρα;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2023, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
22 Απρ 2023, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε στο εργαστήριο της ή στου Chilloutbuddy......
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Απρ 2023, 16:54 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 9 Απαντήσεις
- 1908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
07 Απρ 2023, 18:03
-