Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Feindflug » 01 Ιουν 2019, 10:35
Ήμουν μόνος για πολύ καιρό και δεν την έπαιζα κιόλας. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα καθόλου όρεξη να την παίξω. Κόντευε να αραχνιάσει.
Ένα Σάββατο βράδυ, μετά από χίλια παρακάλια της παρέας κου, βρέθηκα σε ένα μπαρ του κέντρου. Στην παρέα ήταν και φίλοι/φίλες φίλων. Εκεί ήταν κι αυτή. Δέσαμε κατευθείαν, απόψεις,γούστα και λοιπά.
Σχεδόν είχαμε αποκοπεί από την παρέα και η ατμόσφαιρα μεταξύ μας γινόταν ερωτική. Όταν ήταν να φύγουμε, της πρότεινα να έρθει από το σπίτι μου. Δέχτηκε και είπαμε μια δικαιολογία ότι θα την πετούσα εγώ με το αυτοκίνητό μου, μιας και μέναμε σχετικά κοντά.
Στην διαδρομή η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο ερωτική, αλλά δεν παρεκτράπηκε. Μπήκαμε σπίτι μου και καθίσαμε στο σαλόνι. Έβαλα 2 ποτά και συνεχίσαμε την κουβέντα που είχαμε στο μπαρ για την μουσική . Την κοιτούσα βαθιά μέσα στα μάτια και ξάφνου είδα αυτό που ήθελα. Φαινόταν ότι το ήθελε κι αυτή. Γιατί ήρθε τότε σπίτι μου; Ήμουν αποφασισμένος!
Με μια άκρως ερωτική κίνηση σηκώνομαι, πάω στην πολυθρόνα απέναντι και την βγάζω έξω. Συνέχισα να κοιτάω την κοπέλα ενώ την έπαιζα άγρια και με πάθος, ύστερα από τόσο καιρό! Αυτή έμεινε αποσβολωμένη. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και γω παρόλο που απορούσα για το ύφος της, συνέχιζα να την παίζω, ελπίζοντας να κάμψω τις αντιστάσεις της. Σηκώθηκε κι έφυγε νευριασμένη...
Εγώ συνέχιζα να την παίζω σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μου φορά. Ίσως ήταν επειδή είχα πολύ καιρό να πιάσω στα χέρια μου και να παίξω
την κιθάρα μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir