Τρίχες στο στήθος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Τρίχες στο στήθος
Πώς θα θέλατε να είναι το στήθος του συντρόφου σας; Το θέλετε άτριχο, σαν εφήβου (ανώμαλες τσούλες) ή τόσο ώστε να μην ξεχνάτε ότι κοιμάστε δίπλα σε αληθινό αρσενικό; Αν δεν έχει τριχούλες, το καημενούλι, θα θέλατε να κάνει εμφύτευση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Τρίχες στο στήθος
Πες αν πρέπει να τις ξυρισω ή όχι να τελειώνουμε
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ψήφισα το 1. Δεν γουστάρω τρίχες στο στήθος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εμας λες ανωμαλες τσουλες;hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 01:07Πώς θα θέλατε να είναι το στήθος του συντρόφου σας; Το θέλετε άτριχο, σαν εφήβου (ανώμαλες τσούλες) ή τόσο ώστε να μην ξεχνάτε ότι κοιμάστε δίπλα σε αληθινό αρσενικό; Αν δεν έχει τριχούλες, το καημενούλι, θα θέλατε να κάνει εμφύτευση;
Να εχει ενα δασάκι εκει αναμεσα στα βυζγια της ώστε να παίζω μπάλα και να μη χρειαζεται στα προκαταρκτικα να ανεβοκατεβ-Ω-wait.
Έχω ήδη ψηφίσει αλλά δεν έχω γράψει.
Με τρίχες τονε θέλω. Να είναι αρσενικό, τεστοστερόνη, βαρβατίλα. Δεν γίνεται να είμαστε δυο απαλούληδες.
Με τρίχες τονε θέλω. Να είναι αρσενικό, τεστοστερόνη, βαρβατίλα. Δεν γίνεται να είμαστε δυο απαλούληδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είναι μύθος ότι αυξημένες ορμόνες συνεπάγονται με την τριχοφυΐα, μάλλον με τριχοπτωση συνδέονται.
Δεν πειράζει. Συνδέονται νοητικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μαρί, και συ του αχαλίνωτου πλατωνικού;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
- hellegennes
Δεν είναι καθόλου μύθος. Η τεστοστερόνη αυξάνει την τριχοφυΐα. Αυτό που μάλλον έχεις ακούσει ή διαβάσει είναι ότι ενώ αυξάνει γενικά την τριχοφυΐα, μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση αλλά μόνο στα μαλλιά, πουθενά αλλού στο σώμα. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο ευαίσθητοι είναι οι θύλακες τριχών της κεφαλής στην DHT, μιας μορφής της τεστοστερόνης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στις τσόντες κατά 95% ο σταρ είναι ξουρισμένος παντού. Αποκλείεται ολόκληρη
η βιομηχανία πορνό να κάνει λάθος και το phorum να έχει δίκιο
η βιομηχανία πορνό να κάνει λάθος και το phorum να έχει δίκιο
τεστοστερονη είχε δώσει ο θεός στους πρωτόπλαστους όταν ανοιξαν τα ματια τους και είδαν την γύμνια τους;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 23:12Δεν είναι καθόλου μύθος. Η τεστοστερόνη αυξάνει την τριχοφυΐα. Αυτό που μάλλον έχεις ακούσει ή διαβάσει είναι ότι ενώ αυξάνει γενικά την τριχοφυΐα, μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση αλλά μόνο στα μαλλιά, πουθενά αλλού στο σώμα. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο ευαίσθητοι είναι οι θύλακες τριχών της κεφαλής στην DHT, μιας μορφής της τεστοστερόνης.
Τέλος πάντων, θα το δεχτώ, πάντως, το τριχωτό του στήθους είναι μισή βαρβατιά, η άλλη μισή είναι στην πλάτη. Ε, Naida ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»
από Μαδουραίος » 18 Μαρ 2024, 12:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Μαρ 2024, 13:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση πακιστανη υπουργός έδειξε το στήθος της για να στηρίξει τους λοατκι
από metaxoskolikas » 01 Ιούλ 2024, 23:20 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
02 Ιούλ 2024, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με φωτογραφία που δείχνει τον φίλο της Σελένα Γκόμεζ να της πιάνει το στήθος..!
από Parrot » 13 Φεβ 2024, 14:19 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
13 Φεβ 2024, 14:19
-