Απίστευτο ατύχημα με μπουκάλι μπύρας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απίστευτο ατύχημα με μπουκάλι μπύρας
Προσπάθησε να ξυθει με ένα μπουκάλι μπύρας στη μέση του, και εκείνο ξαφνικά γλίστρησε και του μπήκε στον κωλο.
https://www.in.gr/2019/12/19/plus/perie ... li-mpyras/
https://www.in.gr/2019/12/19/plus/perie ... li-mpyras/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Απίστευτο ατύχημα με μπουκάλι μπύρας

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης

Αυτό δεν ήταν μπουκάλι ,Sidewinder ήταν.
.
Τί σημαίνει γλίστρησε ρέ παιδιά ;;;
Κανέναν πού νά ..... τού γλίστρησε τό μπουκάλι....έχουμε νά μάς πεί ;;; ..
.. 
.
Τί σημαίνει γλίστρησε ρέ παιδιά ;;;
Κανέναν πού νά ..... τού γλίστρησε τό μπουκάλι....έχουμε νά μάς πεί ;;; ..

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
The man went to seek medical advice after finding it hard to walk. Medics at the Dongguan Hospital of Western and Traditional Chinese Medicine in China found a seven-inch-long, two-inch-wide bottle in his rectum. The pictures above are file photos provided by the hospital

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... mailonline
5 πόντοι διάμετρος και γλίστρησε όλο μέσα!
Όταν έκανα μαθήματα νοσηλευτή στο Α' Βοηθειών (νυν ΟΚΑΝΑ) ένας γιατρός μας είχε εξηγήσει ότι αυτοί που το κάνουν, δεν γνωρίζουν ότι δημιουργείται υποπίεση και το μπουκάλι καμιά φορά βεντουζάρει. Αφαιρούν το μπουκάλι ανοίγοντας προσεκτικά τρύπα στον πάτο του μπουκαλιού.
.
The man went to seek medical advice after finding it hard to walk. Medics at the Dongguan Hospital of Western and Traditional Chinese Medicine in China found a seven-inch-long, two-inch-wide bottle in his rectum. The pictures above are file photos provided by the hospital

Όταν έκανα μαθήματα νοσηλευτή στο Α' Βοηθειών (νυν ΟΚΑΝΑ) ένας γιατρός μας είχε εξηγήσει ότι αυτοί που το κάνουν, δεν γνωρίζουν ότι δημιουργείται υποπίεση και το μπουκάλι καμιά φορά βεντουζάρει. Αφαιρούν το μπουκάλι ανοίγοντας προσεκτικά τρύπα στον πάτο του μπουκαλιού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μήπως με το κλάσιμο ξεβεντουζάρει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
σιγα το ταμπου
Το να ξύνεσαι ξεβράκωτος με ένα μπουκάλι;
Occasio facit furem
Nandros έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 22:46.
.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξέρεις κάτι άλλο εσύ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 23:18Nandros έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 22:46.
.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι είδαν τα ματάκια μου;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μαθήματα ανατομίας. Τύφλα να 'χει το Grey's Anatomy 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διόδια πληρώνουν οι πλημμυροπαθείς για να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό
από Frappezitis » 08 Σεπ 2023, 22:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Σεπ 2023, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ολλανδία: Θαμώνας σε μπαρ χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι τον ηγέτη του ακροδεξιού FvD
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2023, 11:36 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xioni
21 Νοέμ 2023, 23:18
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Δεκ 2023, 17:31
-
-
Νέα δημοσίευση Το κατορθωσαν και αυτο: Ατύχημα στο Μετρό...... Θεσσαλονίκης !!!!
από Frappezitis » 19 Οκτ 2024, 16:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Οκτ 2024, 19:18
-