Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Λοιπόν , μπορώ να γράψω τρεις ώρες , αλλά θα είμαι συνοπτικός :
Παρέα εφτά χρόνια .
Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον .
Πάντα κάτι με έκαιγε αλλά το καταπίεζα .
Ε εδώ και ένα χρόνο δεν γίνεται .
Κλαίω , πίνω , την σκέφτομαι 24/7 .
Αν το μάθει το πιθανότερο είναι να μην μου ξαναμιλήσει .
Αλλά δεν μπορώ πλέον να ακούω τα ερωτικά της και να την βλέπω με άλλους άνδρες . Εδώ όταν ξέρω ότι κοιμάται με κάποιον , μέχρι το πρωί ακούω Ρέμο και καπνίζω .
Δεν μου έχει δώσε ποτέ κανένα δικαίωμα , ούτε πεταχτό .
Δεν θέλω να την χάσω , επειδή μου έχει φερθεί πιο ξηγημένα από πολλούς άνδρες φίλους .
Αλλά μου φτάνει να την βλέπω , να την ακούω , να την καμαρώνω .
Παράλληλα δύσκολα μπορώ να κάνω κάτι με γυναίκα χωρίς να την σκέφτομαι . Την έχω εξιδανικεύσει και συγκρίνω τις γνωριμίες μου με την φίλη μου .
Τι να κάνω ;
Παρέα εφτά χρόνια .
Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον .
Πάντα κάτι με έκαιγε αλλά το καταπίεζα .
Ε εδώ και ένα χρόνο δεν γίνεται .
Κλαίω , πίνω , την σκέφτομαι 24/7 .
Αν το μάθει το πιθανότερο είναι να μην μου ξαναμιλήσει .
Αλλά δεν μπορώ πλέον να ακούω τα ερωτικά της και να την βλέπω με άλλους άνδρες . Εδώ όταν ξέρω ότι κοιμάται με κάποιον , μέχρι το πρωί ακούω Ρέμο και καπνίζω .
Δεν μου έχει δώσε ποτέ κανένα δικαίωμα , ούτε πεταχτό .
Δεν θέλω να την χάσω , επειδή μου έχει φερθεί πιο ξηγημένα από πολλούς άνδρες φίλους .
Αλλά μου φτάνει να την βλέπω , να την ακούω , να την καμαρώνω .
Παράλληλα δύσκολα μπορώ να κάνω κάτι με γυναίκα χωρίς να την σκέφτομαι . Την έχω εξιδανικεύσει και συγκρίνω τις γνωριμίες μου με την φίλη μου .
Τι να κάνω ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 22 Δεκ 2019, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
πόσων ετών είστε (και οι δύο), αν επιτρέπεται;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Λόρδος Ταντρίδης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να της πεις πως αισθάνεσαι.
Πόσο πια να παραμένεις έτσι;
Ό,τι γίνει. Θα βρει κανέναν άλλον και θα λες γιατί δεν της μίλαγες τόσο καιρό.
- Λόρδος Ταντρίδης
Εμ , έχει . Και το παιδί με συμπαθεί . Και εγώ , αλλά δεν μπορώ πλέον να μαθαίνω τα ερωτικά .don't speak έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 21:32Να της πεις πως αισθάνεσαι.
Αλλη μια επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων,απο την αρχη να πηδηξει ηθελε ο ανθρωπος.Προτεινω να αραιωσεις τα κολλητιλικια σταδιακα,και εκει καπου στο τριμηνο που θα αρχισει να αναρωτιεται τι συμβαινει κανε μια αιφνιδιαστικη κινηση να την πιασεις απροετοιμαστη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άψογη τοποθέτηση.GoBack έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 21:36Αλλη μια επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων,απο την αρχη να πηδηξει ηθελε ο ανθρωπος.Προτεινω να αραιωσεις τα κολλητιλικια σταδιακα,και εκει καπου στο τριμηνο που θα αρχισει να αναρωτιεται τι συμβαινει κανε μια αιφνιδιαστικη κινηση να την πιασεις απροετοιμαστη.
μου φαίνεται λίγο απίθανο να μη το έχει αντιληφθεί η ίδια, εάν
αισθάνεσαι έτσι έναν ολόκληρο χρόνο και είστε πράγματι τόσο κοντά
δύσκολη κατάσταση αλλά έχει ενδιαφέρον και είναι κάτι πολύ
σύνηθες, όπως σωστά επισήμανε και ο Ζενίθεδρος
αν αυτό το καιρό δεν έχει κάποιο δεσμό ή κάποιον να την αφορά, μίλησέ της

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Λόρδος Ταντρίδης
Έχει μεγάλο έρωτα . Τις προάλλες πηγαίναμε βόλτα εμείς και ακόμα μια κοπέλα , και σταματάει σε ένα μαγαζί με νυφικά και έκανε σενάρια περί πρότασης γάμου . Εγώ αντί να χαρώ , μετά από καμία ώρα που επέστρεψα σπίτι έκλαιγα .νύχτα έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 21:38μου φαίνεται λίγο απίθανο να μη το έχει αντιληφθεί η ίδια, εάν
αισθάνεσαι έτσι έναν ολόκληρο χρόνο και είστε πράγματι τόσο κοντά
δύσκολη κατάσταση αλλά έχει ενδιαφέρον και είναι κάτι πολύ
σύνηθες, όπως σωστά επισήμανε και ο Ζενίθεδρος
αν αυτό το καιρό δεν έχει κάποιο δεσμό ή κάποιον να την αφορά, μίλησέ της
Μην της πεις τπτ, προσπάθησε να πνίξεις τα συναισθηματα σου
Και ζήτα της μια φωτο με μαγιό
Και ζήτα της μια φωτο με μαγιό
- Λόρδος Ταντρίδης
σε είχα διαβάσει πριν μήνες που τα έσβησες τελικά, πιο αναλυτικά τα έλεγες τότε.
καλό κουράγιο

-
Μην αγχώνεσαι. Στις μέρες το να είσαι μπετα μεηλ όχι μόνο δεν είναι στίγμα αλλά αποτελεί τίτλο τιμής.
Το οτι δεν έχεις αναλάβει δράση ακόμη φανερώνει ότι αισθάνεσαι καλά σε αυτόν τον ρόλο.
Γίνε κολλητός με τον γκομενο της και ζήσε μέσα από τις ιστορίες του την ζωή του. Θα είσαι και πιο ασφαλής έτσι.
Το οτι δεν έχεις αναλάβει δράση ακόμη φανερώνει ότι αισθάνεσαι καλά σε αυτόν τον ρόλο.
Γίνε κολλητός με τον γκομενο της και ζήσε μέσα από τις ιστορίες του την ζωή του. Θα είσαι και πιο ασφαλής έτσι.
αφου εισαι φιλος της, δυσκολα θα σε δει ερωτικα χωρις να αλλαξει κατι σπουδαιο επανω σου, οπως λεφτα φημη η δοξα.
αν δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα στα γρηγορα που ειναι και το καλυτερο αφροδισιακο για τις γυναικες,, κανε κατι σπουδαιο που θα σε ανεβασει στα ματια της και κανονισε να το μαθει.
κανε κατι ηρωικο, αμα γινει κανας σεισμος αρχισε να ψαχνεις μες τα χαλασματα και κανονισε να βγαλεις τουλαχιστον εναν ζωντανο απο μεσα,
η το καλοκαιρακι κανονισε με καμμια κοπελα να την σωσεις απο βεβαιο πνιγμο στα ψεμματα βεβαια.
παντως το χειροτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να πιασεις ενα αδεσποτο σκυλακι και να το πας για στειρωση.
βασικα εχεις καποιες ελπιδες αλλα να μην ξεχνας την πρωτη προταση μου.
αν δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα στα γρηγορα που ειναι και το καλυτερο αφροδισιακο για τις γυναικες,, κανε κατι σπουδαιο που θα σε ανεβασει στα ματια της και κανονισε να το μαθει.
κανε κατι ηρωικο, αμα γινει κανας σεισμος αρχισε να ψαχνεις μες τα χαλασματα και κανονισε να βγαλεις τουλαχιστον εναν ζωντανο απο μεσα,
η το καλοκαιρακι κανονισε με καμμια κοπελα να την σωσεις απο βεβαιο πνιγμο στα ψεμματα βεβαια.
παντως το χειροτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να πιασεις ενα αδεσποτο σκυλακι και να το πας για στειρωση.
βασικα εχεις καποιες ελπιδες αλλα να μην ξεχνας την πρωτη προταση μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ερωτευμένος με μία από το phorum
από alto_sem » 19 Ιούλ 2023, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 35 Απαντήσεις
- 1966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
20 Ιούλ 2023, 02:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται ρε μλ με το ΚΚΕ μλ... είμαι πάλι ερωτευμένος... δαγκωτό στη Μαρίζα
από neon imposter » 20 Ιουν 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιουν 2023, 10:28
-