Δεν υπάρχει γυναίκα να έχω προσεγγίσει και να μην μου ρίξει χυλόπιτα. Μου έχει τύχει να παίζουμε διακριτικά και όταν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να με αποφεύγει έντονα, να παραιτούμαι και να έρχεται μετά να μου πει "έχεις κάτι;" και να συνεχίζουμε από εκεί. Μου έχει τύχει να προσεγγίζω κοπέλα, να μου λέει "όχι" να συνεχίζει να με φλερτάρει, να την ξαναπροσεγγίζω και να καταλήγουμε μαζί. Μου έχει τύχει να λέω σε μία φίλη μου ότι την γουστάρω και να μου ρίχνει άκυρο και την επομένη να επιμένει να συναντηθούμε και να καταλήγει να με ρωτάει "αυτό που είπες χθες, ισχύει ακόμα;" και να καταλήγουμε μαζί. Μου έχει τύχει να με προσεγγίζει κοπέλα, να ανταποκρίνομαι, να ρίχνει άκυρο στην ανταπόκρισή μου, να με ξαναπροσεγγίζει, να ξανανταποκρίνομαι (τζάμπα είναι

Τι δεν μου έχει τύχει ποτέ; Η κανονικότητα που θα υπέθετε κανείς αν του έδινες τα δεδομένα "δυο αθρώποι γουστάρονται, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να είναι μαζί και προσεγγίζει ο ένας τον άλλο".
1) Αυτά που μου έχουν τύχει είναι εξαιρέσεις; Είμαι απλά γκαντέμης; Είναι πολλές οι γυναίκες που αν τους πεις "πάμε για ένα ποτό οι δυο μας" και γουστάρουν θα απαντήσουν κατευθείαν "ναι, αμέ, τέλεια";
2) Γιατί υπάρχει αυτό το μοτίβο; Χρησιμεύει πουθενά;