Πορεία προς την ισότητα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πορεία προς την ισότητα
Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως όλα τα κακά προνόμια που είχαν οι άνδρες, τώρα τα διεκδικούν οι γυναίκες.
Παλιά υπήρχε ο άνδρας που, με το που θα γυρίσει σπίτι, θα αράξει και θα περιμένει από την γυναίκα να κάνει τα πάντα. Άδικο; Ναι. Έπρεπε να σταματήσει να υφίσταται; Ναι. Αλλά από τότε που σταμάτησαν να το έχουν οι άνδρες, βρέθηκε πλήθος γυναικών που το βρήκε έτσι αδέσποτο και είπε "χμ, αυτό μου αρέσει¨ και αντί να πάει αυτό το είδος ανθρώπου στον αγύριστο, απλά άλλαξε φύλλο.
Ή αυτό το "είμαι άνδρας και θα πω και μια κουβέντα παραπάνω". Τώρα είναι οι γυναίκες που παθαίνουν τις υστερίες τους κι άμα τους απαντήσουμε εμείς "τράβα και γαμήσου προβληματική ύπαρξη" εμείς είμαστε οι προβληματικοί.
Τελικά πραγματική ισότητα θα υπάρξει ποτέ;
Παλιά υπήρχε ο άνδρας που, με το που θα γυρίσει σπίτι, θα αράξει και θα περιμένει από την γυναίκα να κάνει τα πάντα. Άδικο; Ναι. Έπρεπε να σταματήσει να υφίσταται; Ναι. Αλλά από τότε που σταμάτησαν να το έχουν οι άνδρες, βρέθηκε πλήθος γυναικών που το βρήκε έτσι αδέσποτο και είπε "χμ, αυτό μου αρέσει¨ και αντί να πάει αυτό το είδος ανθρώπου στον αγύριστο, απλά άλλαξε φύλλο.
Ή αυτό το "είμαι άνδρας και θα πω και μια κουβέντα παραπάνω". Τώρα είναι οι γυναίκες που παθαίνουν τις υστερίες τους κι άμα τους απαντήσουμε εμείς "τράβα και γαμήσου προβληματική ύπαρξη" εμείς είμαστε οι προβληματικοί.
Re: Πορεία προς την ισότητα
γιατι να υπαρχει ισοτητα;
κατ αρχην δεν αρεσει στις γυναικες.
κυριως στο κρεββατι.
αλλωστε στους ανθρωπους υπαρχει αυτο που λεμε φυλετικος διμορφισμος. δηλαδη οι γυναικες δεν μπορουν να γινουν ισες με τους αντρες, ετσι τις επλασε ο θεος.
στα μαθηματικα θα ειναι παντα μπουφοι
αλλα και σε πολλα αλλα
κατ αρχην δεν αρεσει στις γυναικες.
κυριως στο κρεββατι.
αλλωστε στους ανθρωπους υπαρχει αυτο που λεμε φυλετικος διμορφισμος. δηλαδη οι γυναικες δεν μπορουν να γινουν ισες με τους αντρες, ετσι τις επλασε ο θεος.
στα μαθηματικα θα ειναι παντα μπουφοι
αλλα και σε πολλα αλλα
ισότητα ήταν που οι γυναίκες άραζαν σπίτι και μαγείρευαν και ο άντρας σκοτωνόταν στα χωράφια και την οικοδομή;Βλήμα έγραψε: ↑29 Απρ 2020, 00:44Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως όλα τα κακά προνόμια που είχαν οι άνδρες, τώρα τα διεκδικούν οι γυναίκες.

ακόμα και τότε το πάνω χέρι είχαν, με τον τρόπο τους

τώρα που βγήκαν στην εργασία και είναι ανεξάρτητες οικονομικά, σε χρειάζονται μόνο για αναπαραγωγή.

οι άντρες είναι εντελώς βλάκες. δεν είναι τυχαίο ότι γουστάρω τις γυναίκες περισσότερο.

Η ισότητα των δύο φύλλων έχει καθαρά νομικό χαρακτήρα
Σαν ίση αντιμετώπιση από τον νόμο
Δεν αφορά αλλά ζητήματα
Σαν ίση αντιμετώπιση από τον νόμο
Δεν αφορά αλλά ζητήματα
Το τι θεωρώ δικαίωμά μου, έχει επηρεαστεί πολύ περισσότερο από το πώς έχω μεγαλώσει παρά από το τι μου επιτρέπουν οι νόμοι να κάνω. Τους νόμους τους μαθαίνω μόνο για να μην μπω φυλακή. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με το τι μου μάθανε να θεωρώ σωστό και λάθος μέχρι τα δέκα μου.
Αν μου λέγανε ότι είμαι πριγκίπισσα κι ότι δικαιούμαι προνόμια έναντι των ανθρώπων γύρω μου, αυτό θα πίστευα ως σωστό και πολύ φοβάμαι ότι γίνεται σε μεγάλη κλίμακα.
Τσακωμός με το έτερον ήμισυ μυρίζει. 

Αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα κουλτούρας, δεν έχει σχέση με τυχόν συζήτηση περί ισότητας.Βλήμα έγραψε: ↑29 Απρ 2020, 00:44Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως όλα τα κακά προνόμια που είχαν οι άνδρες, τώρα τα διεκδικούν οι γυναίκες.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Με περίεργες φεμινίστριες συναναστρέφεσαι.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- EKPLIKTIKOS
Μια ιδέα έχει το .ειδικο βάρος των ανθρώπων που την εκφράζουν η εκπροσωπούν
Εάν κάποιες φεμινίστριες εκφράζουν την ιδεολογια τους με υστερικό τρόπο κρίνεται και η ιδεολογία τους από αυτό
καλα ξυπνητουριαΒλήμα έγραψε: ↑29 Απρ 2020, 00:44Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως όλα τα κακά προνόμια που είχαν οι άνδρες, τώρα τα διεκδικούν οι γυναίκες.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βλήμα έγραψε: ↑29 Απρ 2020, 01:28Το τι θεωρώ δικαίωμά μου, έχει επηρεαστεί πολύ περισσότερο από το πώς έχω μεγαλώσει παρά από το τι μου επιτρέπουν οι νόμοι να κάνω. Τους νόμους τους μαθαίνω μόνο για να μην μπω φυλακή. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με το τι μου μάθανε να θεωρώ σωστό και λάθος μέχρι τα δέκα μου.
Αν μου λέγανε ότι είμαι πριγκίπισσα κι ότι δικαιούμαι προνόμια έναντι των ανθρώπων γύρω μου, αυτό θα πίστευα ως σωστό και πολύ φοβάμαι ότι γίνεται σε μεγάλη κλίμακα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
03 Νοέμ 2023, 08:09
-
-
Νέα δημοσίευση Ηνωμενο Βασιλειο: η πορεια προς τον πατο .
από Frappezitis » 24 Ιαν 2024, 17:44 » σε Διεθνής πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 2890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
12 Μάιος 2024, 23:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Europa League 23/24 - η πορεία προς την κούπα
από Rocco Siffredi » 26 Οκτ 2023, 19:41 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 819 Προβολές
-