Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Δεν το γουστάρουμε ολες το παραμυθι . Να ειστε ολιγόλογοι και περιεκτικοι.
Δεν το γουστάρουμε ολες το παραμυθι . Να ειστε ολιγόλογοι και περιεκτικοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sloopy την 14 Μάιος 2020, 07:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hang on sloopy 

Re: Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Όλες παίρνουν ερωτικές εξομολογήσεις εκτός από μένα. Τι γίνεται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τον φόβο μου 'χουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τον έχουν !!
Και αντί να την πέσουν σε γυναίκες με τις οποίες θα έχουν προβλήματα , την πέφτουν εκεί όπου νιώθουν ότι δεν θα έχουν προβλήματα

Επ ευκαιριας του σχολιου της naida,να διευκρινισω να περιορισετε τις ερωτικες σας εξομολογήσεις μονο προς το προσωπο μου αλλιως θα σας φαει η μαρμαγκα.
Hang on sloopy 

Ποτέ δεν την πέφτουμε σε γυναίκες που δεν μπορούμε να καταφέρουμε ερωτικά αλλά μόνον σε αυτές που έχουμε μεγάλες πιθανότητες να καταφέρουμε
Και ..όσο λιγότερα προβλήματα έχουν οι γυναίκες με τις οποίες πάμε να μπλέξουμε τόσο το καλύτερο ..
είχα στείλει αυτό και μ έκλασε
Η άρχουσα τάξη και τα φερέφωνά της στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μονόδρομος τα αντιλαϊκά μέτρα που κατακρεουργούν ό,τι απέμεινε από το ασφαλιστικό, η ευρωπαϊκή καπιταλιστική ενοποίηση, η υπαγωγή της χώρας στην επιτήρηση της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Όλοι αυτοί επιστρατεύουν το ψέμα, την πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας και τη χυδαιότητα παρουσιάζοντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου ως δήθεν συμφέροντα όλων.
Η μόνη δύναμη αντίστασης μέχρι τώρα είμαστε εμεις οι δύο,sloopy
Η άρχουσα τάξη και τα φερέφωνά της στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μονόδρομος τα αντιλαϊκά μέτρα που κατακρεουργούν ό,τι απέμεινε από το ασφαλιστικό, η ευρωπαϊκή καπιταλιστική ενοποίηση, η υπαγωγή της χώρας στην επιτήρηση της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Όλοι αυτοί επιστρατεύουν το ψέμα, την πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας και τη χυδαιότητα παρουσιάζοντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου ως δήθεν συμφέροντα όλων.
Εκ του ασφαλους λοιπομ...τοσο ξενερωτο.
Σε εφαγε ηδη η μαρμαγκα.
Hang on sloopy 

-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έτσι είναι καλά;Σε θέλω. Πού; Πότε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν σε καλέσω σε δείπνο να έρθεις.
Μοναχοφαϊσα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όπως εγραψα δεν γουστάρουμε ολες τα παραμυθια.nowhere έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 07:59είχα στείλει αυτό και μ έκλασε

Hang on sloopy 

Και ..ας προσδιορίσουμε και λίγο το τι σημαίνει ερωτική εξομολόγηση στο φόρουμ
Κυρίως στο παλαιό φορούμ εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ φλέρταρα για πλάκα πολλές μαζί συνομιλητριες μου ταυτόχρονα αλλά το έκανα για χαβαλε και για πλάκα , χωρίς βέβαια να γίνομαι χυδαίος η προσβλητικός
Και χωρίς να περιμένω ότι θα είχα κάνει και κάποια κατάσταση (παντρεμένος με παιδί γαρ και .. κάποιας ηλικίας ..)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκκλησία στην Ελβετία παρέχει εξομολόγησεις με τεχνητή νοημοσύνη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 10:13 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτικές επαφές με τον Βελζεβούλη
από Σενέκας » 23 Δεκ 2023, 13:52 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Δεκ 2023, 16:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
05 Απρ 2025, 14:24