Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Zhukov

Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov » 15 Ιουν 2020, 15:04

Προσωπικά έστω και καραstraight έχω νιώσει την επιθυμία να πιπώσω έναν ανδρα.Έχει κάποια λογική αυτό;Μήπως είναι απλά η περιέργεια;

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 15 Ιουν 2020, 15:06

Zhukov έγραψε:
15 Ιουν 2020, 15:04
Προσωπικά έστω και καραstraight
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 15 Ιουν 2020, 15:19

Zhukov έγραψε:
Μήπως είναι απλά η περιέργεια;
Απλά δεν είσαι καραστρέιτ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 20 Ιουν 2020, 10:51

Zhukov έγραψε:
Προσωπικά έστω και καραstraight έχω νιώσει την επιθυμία να πιπώσω έναν ανδρα.Έχει κάποια λογική αυτό;Μήπως είναι απλά η περιέργεια;
Έχει λογική ναι.

Το να κάνει κάποιος fixation σε συγκεκριμένα ερωτογενή σημεία του σώματος οποιουδήποτε από τα 2 φύλα είναι αρκετά κοινό. Τόσο φαντασιακά όσο και φετιχιστικά. Δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι όποιος άνδρας φετιχιστικά ή φαντασιακά περάσει κάποια φάση της ζωής του με fixation σε πούτσα είναι ταυτόχρονα και γκέι.

Κ γω πχ ανα καιρούς περνάω fixations για γυναικείες βυζάρες αλλά δεν έχω καμία πραγματικά έλξη προς τις γυναίκες. Ούτε bisexual αυτοπροσδιορίζομαι. Μπορεί η σεξουαλική μου συμπεριφορά κατά περιόδους να έμοιαζε περισσότερο με αυτή ενός bisexual άνδρα αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 20 Ιουν 2020, 10:53

Zhukov έγραψε:
Εισαι bi curious deal with it ζαιε.

Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov » 20 Ιουν 2020, 10:57

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
20 Ιουν 2020, 10:51
Zhukov έγραψε:
Έχει λογική ναι.

Το να κάνει κάποιος fixation σε συγκεκριμένα ερωτογενή σημεία του σώματος οποιουδήποτε από τα 2 φύλα είναι αρκετά κοινό. Τόσο φαντασιακά όσο και φετιχιστικά. Δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι όποιος άνδρας φετιχιστικά ή φαντασιακά περάσει κάποια φάση της ζωής του με fixation σε πούτσα είναι ταυτόχρονα και γκέι.

Κ γω πχ ανα καιρούς περνάω fixations για γυναικείες βυζάρες αλλά δεν έχω καμία πραγματικά έλξη προς τις γυναίκες. Ούτε bisexual αυτοπροσδιορίζομαι. Μπορεί η σεξουαλική μου συμπεριφορά κατά περιόδους να έμοιαζε περισσότερο με αυτή ενός bisexual άνδρα αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 22 Ιουν 2020, 21:14

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Ιουν 2020, 21:18

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.
αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Ιουν 2020, 21:20

Yochanan έγραψε:
22 Ιουν 2020, 21:18
Τοξοβόλος_UK έγραψε:
αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.
αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.
:giggle:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 22 Ιουν 2020, 21:34

Yochanan έγραψε:
Πάντως και από τους ftm τρανς έλκομαι. Βασικά μου αρκεί ο φαινότυπος να είναι ανδρικός, ανεξάρτητα από το πως αυτοπροσδιορίζεται κάποιος. Αυτό να έχει κ χύνω ποτάμια.

Έχω γαμήσει άνδρα με μουνί!Ο γιες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 22 Ιουν 2020, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 22 Ιουν 2020, 21:36

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
22 Ιουν 2020, 21:34
Yochanan έγραψε:
Πάντως και από τους ftm τρανς έλκομαι.

Έχω γαμήσει άνδρα με μουνί!Ο γιες!
Mουνί τα 'κανες. :P
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 22 Ιουν 2020, 21:41

Νταρνάκας έγραψε:
22 Ιουν 2020, 21:36
Mουνί τα 'κανες. :P
'Οπως αντίστοιχα αρχίδια παίρνουν όσοι στρέητ καβλώνουν με τρανς γυναίκες.

Το ίδιο ακριβώς είναι.

Άβαταρ μέλους
Ticket

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ticket » 22 Ιουν 2020, 21:43

Zhukov έγραψε:
Ki εγώ. Σε μένα μόνον όμως. Διότι διαθέτω εναν υπέροχο συμμετρικό φαλλό aka μπόϊτσον.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Ιουν 2020, 21:45

Ticket έγραψε:
22 Ιουν 2020, 21:43
Zhukov έγραψε:
Ki εγώ. Σε μένα μόνον όμως. Διότι διαθέτω εναν υπέροχο συμμετρικό φαλλό aka μπόϊτσον.
dude....
Ήταν ανάγκη να το γράψεις αυτο σε ποστ; Δεν μπορούσες δλδ να στείλεις απλώς ενα πμ στον Τοξοβολο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών