Νο χομο(σοσιαλ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Νο χομο(σοσιαλ)
Δεν θα μπορούσα πλέον να προσεγγίσω φιλικά έναν άνδρα και εξηγούμαι:
Εδώ και μερικά χρονάκια τηρώ μια ιδιότυπη δική μου στάση στο θέμα των φιλικοσεξουαλικών σχέσεων
Είμαι της αποψάρας μου ότι δεν έχω κανένα κέρδος από την φιλική συναναστροφή με το ίδιο φύλο, και αποφεύγω συστηματικά όποια ανδρική επαφή
Γιατί να σπαταλάω το χρόνο μου με μπακουροπαρέες και τέτοια;
Σχεδόν έχω αποκτήσει νεύρωση στο θέμα αυτό και όταν βλέπω άντρα που προσεγγίζει φιλικά νιώθω απίστευτη αποστροφή
Μερικοί τους είναι και κολλητσίδες γιατί ως γνωστόν είμαι γαμάτο ατομάκι
Θα το ξεπεράσω; Δεν ξέρω και έχω γεμίσει φιλενάδες. και ψυχολογικά γυναικεία. Και μπάζα.
Άσε που εμένα μ' αρέσει η γυναικεία συντροφιά, δεν αντέχω να έχω απέναντί μου έναν τεστοτερονάτο.
Πολύ το σκέφτομαι βέβαια...
Ένας άνδρας ως παρέα δε με συμφέρει σε τίποτα. Ούτε μπορεί να αρθρώσει σωστή κουβέντα.
Η φιλοσοφία μου έχει ως εξής...
Πρώτα απ' όλα μεγαλώνοντας τον κύκλο φιλενάδων μεγαλώνει το ποτένσιαλ (αυτή την εποχή είναι σπουδαίο).
Έπειτα χαίρεται το μάτι μου και είναι αλλιώς η αίσθηση της γυναικείας παρουσίας δίπλα μου.
Και δω η παρέα με άνδρα είναι ζημιά, είναι ουσιαστικά μοιρασιά και μικρότερο τάργκετ γκρουπ.
Θέλω να μεγιστοποιήσω το ποτένσιαλ και να μη βαριέμαι. Αυτό, αυτό.
Από την άλλη όταν βρίσκομαι παρέα με έναν που 'χει πούτσα με πιάνει πια μια φυσική αηδία, και χάνω ΕΝΤΕΛΩΣ τον χρόνο μου.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
Δεν είμαι χομοσόσιαλ.
Εδώ και μερικά χρονάκια τηρώ μια ιδιότυπη δική μου στάση στο θέμα των φιλικοσεξουαλικών σχέσεων
Είμαι της αποψάρας μου ότι δεν έχω κανένα κέρδος από την φιλική συναναστροφή με το ίδιο φύλο, και αποφεύγω συστηματικά όποια ανδρική επαφή
Γιατί να σπαταλάω το χρόνο μου με μπακουροπαρέες και τέτοια;
Σχεδόν έχω αποκτήσει νεύρωση στο θέμα αυτό και όταν βλέπω άντρα που προσεγγίζει φιλικά νιώθω απίστευτη αποστροφή
Μερικοί τους είναι και κολλητσίδες γιατί ως γνωστόν είμαι γαμάτο ατομάκι
Θα το ξεπεράσω; Δεν ξέρω και έχω γεμίσει φιλενάδες. και ψυχολογικά γυναικεία. Και μπάζα.
Άσε που εμένα μ' αρέσει η γυναικεία συντροφιά, δεν αντέχω να έχω απέναντί μου έναν τεστοτερονάτο.
Πολύ το σκέφτομαι βέβαια...
Ένας άνδρας ως παρέα δε με συμφέρει σε τίποτα. Ούτε μπορεί να αρθρώσει σωστή κουβέντα.
Η φιλοσοφία μου έχει ως εξής...
Πρώτα απ' όλα μεγαλώνοντας τον κύκλο φιλενάδων μεγαλώνει το ποτένσιαλ (αυτή την εποχή είναι σπουδαίο).
Έπειτα χαίρεται το μάτι μου και είναι αλλιώς η αίσθηση της γυναικείας παρουσίας δίπλα μου.
Και δω η παρέα με άνδρα είναι ζημιά, είναι ουσιαστικά μοιρασιά και μικρότερο τάργκετ γκρουπ.
Θέλω να μεγιστοποιήσω το ποτένσιαλ και να μη βαριέμαι. Αυτό, αυτό.
Από την άλλη όταν βρίσκομαι παρέα με έναν που 'χει πούτσα με πιάνει πια μια φυσική αηδία, και χάνω ΕΝΤΕΛΩΣ τον χρόνο μου.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
Δεν είμαι χομοσόσιαλ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Νο χομο(σοσιαλ)
Confirmed gay
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Γενιά της Αμαρτίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η ερώτηση κρίσεως είναι γαμάς καμιά στάλα ή μόνο θεωρία είσαι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μα αν χαίρεται το μάτι σου όταν έχεις γύρω σου γυναίκες και αν σε αηδιάζει να βρίσκεσαι με άντρες, αυτό δεν ονομάζεται φιλία 

- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είναι αστείο το θέμα. Είμαστε σεξουαλικά όντα. Δεν υπάρχουν σεξουαλικά αθώες σχέσεις. Ακόμη και την φιλενάδα υποσυνείδητα θα την πήδαγες. Αυτό σε τραβάει κοντά της. Διάβασε Φρόυδ.- Casper - έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 13:07Μα αν χαίρεται το μάτι σου όταν έχεις γύρω σου γυναίκες και αν σε αηδιάζει να βρίσκεσαι με άντρες, αυτό δεν ονομάζεται φιλία
Μα δεν το είπα για αστείο, απλά δεν έχω έτσι στο μυαλό μου την φιλία. Αν εξαρχής το σκέφτεσαι σεξουαλικά το θέμα τότε δεν είναι φιλία. Επίσης είμαι καραστρέιτ, αν αυτό λέει ο Φρόυδ διαφωνώ. (με το φιλενάδα άλλο κατάλαβα οπότε το σβήνω. Πάλι όμως δεν είναι απόλυτο).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 13:50Δεν είναι αστείο το θέμα. Είμαστε σεξουαλικά όντα. Δεν υπάρχουν σεξουαλικά αθώες σχέσεις. Ακόμη και την φιλενάδα υποσυνείδητα θα την πήδαγες. Αυτό σε τραβάει κοντά της. Διάβασε Φρόυδ.- Casper - έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 13:07Μα αν χαίρεται το μάτι σου όταν έχεις γύρω σου γυναίκες και αν σε αηδιάζει να βρίσκεσαι με άντρες, αυτό δεν ονομάζεται φιλία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 02 Σεπ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
Παθώς και μαθώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και εγώ παθούσα είμαι αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε έτσι. Πιστεύω πως υπάρχει υπό προϋποθέσεις. Να είναι φίλοι από παιδιά π.χ, σαν αδέρφια. Ή να είναι τρελά ερωτευμένοι με άλλον/άλλη. Ή να ήτανε ζευγάρι, να τους τελείωσε το ερωτικό και να μένουν φίλοι. Σκέψου ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένοι χρόνια και δεν γουστάρουν πια ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αυτό το νοιάξιμο και η αγάπη που τους μένει ονομάζεται φιλία.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
the soft or the hard way?Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Γενιά της Αμαρτίας
Όλη μας η ψυχολογία περιστρέφεται γύρω από το σεξ, την ηδονή του σεξ και την αναπαραγωγή. Οι φιλίες είναι καταπιεσμένα σεξουαλικά απωθημένα. Απλώς δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι ασυνείδητα.- Casper - έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:29Μα δεν το είπα για αστείο, απλά δεν έχω έτσι στο μυαλό μου την φιλία. Αν εξαρχής το σκέφτεσαι σεξουαλικά το θέμα τότε δεν είναι φιλία. Επίσης είμαι καραστρέιτ, αν αυτό λέει ο Φρόυδ διαφωνώ. (με το φιλενάδα άλλο κατάλαβα οπότε το σβήνω. Πάλι όμως δεν είναι απόλυτο).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 13:50Δεν είναι αστείο το θέμα. Είμαστε σεξουαλικά όντα. Δεν υπάρχουν σεξουαλικά αθώες σχέσεις. Ακόμη και την φιλενάδα υποσυνείδητα θα την πήδαγες. Αυτό σε τραβάει κοντά της. Διάβασε Φρόυδ.- Casper - έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 13:07Μα αν χαίρεται το μάτι σου όταν έχεις γύρω σου γυναίκες και αν σε αηδιάζει να βρίσκεσαι με άντρες, αυτό δεν ονομάζεται φιλία
Αυτό για ετεροφυλοφιλικές φιλίες. Οι άντρες με τους άντρες είναι πάντα ανταγωνιστές. Μέχρι να σου φάει τη γκόμενα.
Οι φιλίες μεταξύ ανδρών είναι πάντα λυκοφιλίες.
- Γενιά της Αμαρτίας
Απλά εξαρτάται τι ορίζεις ως φιλία.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
Αληθινή φιλία άδολη δεν υπάρχει. Άσχετα με το φύλο.
- Γενιά της Αμαρτίας
Συμβαίνει αυτό που λες εάν ο ένας είναι μπάζο.- Casper - έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:39Και εγώ παθούσα είμαι αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε έτσι. Πιστεύω πως υπάρχει υπό προϋποθέσεις. Να είναι φίλοι από παιδιά π.χ, σαν αδέρφια. Ή να είναι τρελά ερωτευμένοι με άλλον/άλλη. Ή να ήτανε ζευγάρι, να τους τελείωσε το ερωτικό και να μένουν φίλοι. Σκέψου ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένοι χρόνια και δεν γουστάρουν πια ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αυτό το νοιάξιμο και η αγάπη που τους μένει ονομάζεται φιλία.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I don't get you my friend.alekhine έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:42the soft or the hard way?Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Υπαρχει το φακ φρεντς, εξαιρετικος συνδυασμός.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Σεπ 2020, 14:34Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μωρε εδω ο Σαμαρας ψηφιζει το κομμα το οποιο ειχε στο προγραμμα του τους γαμους χομο
από SeaHawk » 27 Νοέμ 2024, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
28 Νοέμ 2024, 00:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση New age τελετουργίες στα σόσιαλ.
από AlienWay » 01 Σεπ 2024, 21:40 » σε Θρησκειολογία - 10 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
12 Σεπ 2024, 09:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση η εφορία παρακολουθεί τα σοσιαλ
από dna replication » 25 Ιαν 2024, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Ιαν 2024, 23:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aπαγορευση σοσιαλ μίντια σε παιδιά κάτω των 15 ετων
από George_V » 11 Δεκ 2024, 11:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 55 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος