Ο τζες της ήτανε μια νουλάπα 2χ2, προσπαθούσα να κοιτάζω όλη την ώρα το ταβάνι, αλλά, άνθρωπος είμαι, με σόκαρε το καμάκι της.

να παιρνεις μαζι σου ενα τετοιοenterprise-psi έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 17:27Όλα γίνονται όταν παντρευτείς πριν , απολύτως τίποτα , πάνε τα καριολακια στο μαγαζί για καφέ και για να γυρίσουν στην ξαπλώστρα τους από 500 εκατομμύρια μέτρα παραλία περνούν από μένα , ζητούν και συγνώμη γιατί είναι βρεγμένα τα μπικινια και στάζουν ή με χαϊδεύουν στον ώμο καταλάθος για να δω τις κωλάρες να περνούν , και πως εξηγείς στην γυναίκα ότι τόσες μέρες τόσες ώρες παραλία έχεις διαβάσει μόνο δύο σελίδες από το βιβλίο;
Ακριβώς αυτό ήμουν έτοιμος να καταθέσω ενώ διάβαζα το ορ
ποιητικος ο cavaliere παντωςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 17:33Ακριβώς αυτό ήμουν έτοιμος να καταθέσω ενώ διάβαζα το ορ
Κι εγώ επίσης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 17:33Ακριβώς αυτό ήμουν έτοιμος να καταθέσω ενώ διάβαζα το ορ
Αυτό ,μερικές είναι τόσο καριόλες και ψάχνουν επίσης και αυτεπιβεβαίωση.Cavaliere έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 17:11Μα δεν σαλιαρίζω, αλλά, με σόκαρε. Με τον γορίλλα δίπλα της, μου έκανε καζούρα, καμάκι. Γω πιστεύω πως το έκανε συνειδητά έσπαγε πλάκα, θα έχυνε να δει τον γορίλα να δέρνεται για πάρτη της, να μου σπάει τα κόκαλα επειδή της χαμογέλασα. Άρρωστες είναι, ρε μαλάκα. Να μας πεθάνουν πάνε.