Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Ερωτοδικείο
Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Οκτ 2020, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ερωτοδικείο
ΝαιιιιCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, τις συγκεντρώνεται σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!

Να μου γράφετε όμως μη καταλήξω να γράφω τα δικά μου και δεν θέλω, καταλαβαίνετε τωρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
νήμα που θα ξαναμπω όταν ξαναμείνω εργένης ώστε να εκτιμήσω τη μοναχικότητα διαβάζοντας ιστορίες των σχέσεων της Naidas
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
vantono τι εγινε τελικα με τον τυπο φιλο σου;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Εννοείται θα γράφεις κ εσύ τα δικά σου!Naida έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:39ΝαιιιιCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, τις συγκεντρώνεται σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Να μου γράφετε όμως μη καταλήξω να γράφω τα δικά μου και δεν θέλω, καταλαβαίνετε τωρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν εισαι εργένης πια γλυκούλη μου;
Ε ναι εννοείται.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:43Εννοείται θα γράφεις κ εσύ τα δικά σου!Naida έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:39ΝαιιιιCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, τις συγκεντρώνεται σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Νάιδα εγώ που είμαι μόνος μου μόνος μου μόνος μου τι να κάνω;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Κάτσε να το συζητήσουμε . Από την επομενη καινούρια ιστορία εννοούσα !!
Τίποτα καλά είσαι. Και εμείς που είμαστε σε σχέση; σκατα είμαστε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:46Νάιδα εγώ που είμαι μόνος μου μόνος μου μόνος μου τι να κάνω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Tην αυτοκριτική σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:46Νάιδα εγώ που είμαι μόνος μου μόνος μου μόνος μου τι να κάνω;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όχι να μας πει, εγώ αναρωτιέμαι συχνά.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:46Κάτσε να το συζητήσουμε . Από την επομενη καινούρια ιστορία εννοούσα !!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμ. Καλά τα λέω εγώ στον Γενιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...