Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα αυτές.
Αλλά παρ' όλο που δεν τους απαντάς συνεχίζουν.
Άλλη πουλάει εγκυκλοπαίδεια, άλλη πουλάει καλλυντικά, άλλη συνδρομές WIND και δεν συμμεζεύεται.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι παίρνουν αυτές ; 10 λεπτά το τηλεφώνημα ;
Καλά, αν με πιάσει πελάτη μπορεί να πάρει 20-25 ευρώ, αλλά πόσους πελάτες πιάνει έτσι ;
Κατά τη γνώμη μου ένας στους πεντακόσους είναι υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο.
Θέλω να πληροφορηθώ λοιπόν το εξής:
Αν της πω "καλά μπούλα άφτα αφτά, έλα δω και θα χαρτζηλικωθείς αλλοιώς από εμένα", γίνεται τίποτα ;
Το έχει επιχειρήσει κανένας ;
Αλλά παρ' όλο που δεν τους απαντάς συνεχίζουν.
Άλλη πουλάει εγκυκλοπαίδεια, άλλη πουλάει καλλυντικά, άλλη συνδρομές WIND και δεν συμμεζεύεται.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι παίρνουν αυτές ; 10 λεπτά το τηλεφώνημα ;
Καλά, αν με πιάσει πελάτη μπορεί να πάρει 20-25 ευρώ, αλλά πόσους πελάτες πιάνει έτσι ;
Κατά τη γνώμη μου ένας στους πεντακόσους είναι υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο.
Θέλω να πληροφορηθώ λοιπόν το εξής:
Αν της πω "καλά μπούλα άφτα αφτά, έλα δω και θα χαρτζηλικωθείς αλλοιώς από εμένα", γίνεται τίποτα ;
Το έχει επιχειρήσει κανένας ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Να κανεις εξήγηση οπωσ κανω εγώ.
ΜΟΝΟ με ραντεβού από κοντά δέχομαι να συζητήσω για την παρεχόμενη υπηρεσία ή προϊόν.
Αν τυχόν δεχτεί, πρέπει να προηγηθεί αποστολή φωτό σε εμαιλ, εκτός και αν αξίζει το ρίσκο να γίνει το ραντεβού έτσι κι αλλιώς.
Αυτοί είναι οι όροι, αν θέλουν έχει καλως.
Αν δεν θέλουν, ας προχωρήσουν παρακάτω.
ΜΟΝΟ με ραντεβού από κοντά δέχομαι να συζητήσω για την παρεχόμενη υπηρεσία ή προϊόν.
Αν τυχόν δεχτεί, πρέπει να προηγηθεί αποστολή φωτό σε εμαιλ, εκτός και αν αξίζει το ρίσκο να γίνει το ραντεβού έτσι κι αλλιώς.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ?Daje έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:45Να κανεις εξήγηση οπωσ κανω εγώ.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καραμελίτσα
Απ' ότι μου έλεγε μια φίλη που δουλεύει σε πωλήσεις κινητής, κάθε μέρα έχει 3-4 παρενοχλήσεις, από μπούμερς κυρίως.
Z
- wooded glade
Άσε τώρα το προϊόν.Daje έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:45Να κανεις εξήγηση οπωσ κανω εγώ.
Το προϊόν πέθανε.
Λαίμαι για μεταξύ μας μεταξά.
Τώρα επειδή είμαι ευαίσθητος και chivalrous σ' αυτά τα θέματα δεν ζητάω φώτο. Δεν πειράζει.
Αλλά θέλω να μου πείτε αν γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 14 Δεκ 2020, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Λένε οι γάϊδαροι τους πετεινούς κεφάλες !Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:47Απ' ότι μου έλεγε μια φίλη που δουλεύει σε πωλήσεις κινητής, κάθε μέρα έχει 3-4 παρενοχλήσεις, από μπούμερς κυρίως.
- Καραμελίτσα
Ναι, είναι γάιδαρος η κοπέλλα που υφίσταται παρενόχληση ενώ κάνει δουλειά με μισθό ψίχουλα.
Ο ορισμός: καπιταλιστική εκμετάλλευση+ χυδαίος σεξισμός.
Z
- wooded glade
Εσύ γιατί ανακατεύεσαι ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56Ναι, είναι γάιδαρος η κοπέλλα που υφίσταται παρενόχληση ενώ κάνει δουλειά με μισθό ψίχουλα.
Όπου γλέντι και χορός η Βασίλω πρώτη.
ΠΑΡΩΝΚαραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:47Απ' ότι μου έλεγε μια φίλη που δουλεύει σε πωλήσεις κινητής, κάθε μέρα έχει 3-4 παρενοχλήσεις, από μπούμερς κυρίως.
Αν και δεν είναι παρενόχληση γιατί κάνω εξήγηση από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 14 Δεκ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- wooded glade
Ο Telly Savalas τα καταφέρνει σε μία παρεμφερή φάση:
- Καραμελίτσα
Ευτυχώς λόγω της τηλεεργασίας, θα έρθει νομοθεσία που θα καλύπτει και την παρενόχληση σε τηλεφωνήτριες.wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56Εσύ γιατί ανακατεύεσαι ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56Ναι, είναι γάιδαρος η κοπέλλα που υφίσταται παρενόχληση ενώ κάνει δουλειά με μισθό ψίχουλα.
Z
- wooded glade
Μα δεν υφίσταται παρενόχληση. Δηλαδή η φράση "γράψε ένα κινητάκι" λέγεται παρενόχληση ;;;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:11Ευτυχώς λόγω της τηλεεργασίας, θα έρθει νομοθεσία που θα καλύπτει και την παρενόχληση σε τηλεφωνήτριες.wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56Εσύ γιατί ανακατεύεσαι ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56Ναι, είναι γάιδαρος η κοπέλλα που υφίσταται παρενόχληση ενώ κάνει δουλειά με μισθό ψίχουλα.
- Καραμελίτσα
Αυτό να το πεις στον εισαγγελέα.wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:16Μα δεν υφίσταται παρενόχληση. Δηλαδή η φράση "γράψε ένα κινητάκι" λέγεται παρενόχληση ;;;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:11Ευτυχώς λόγω της τηλεεργασίας, θα έρθει νομοθεσία που θα καλύπτει και την παρενόχληση σε τηλεφωνήτριες.wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:56
Εσύ γιατί ανακατεύεσαι ;
Και μετά, θα σου δίνουν κι εσένα πολλά κινητάκια να γράψεις στις ντουζιέρες των φυλακών.
Z
- wooded glade
Παρενοχλήτρια αυτή είναι βέβαια, αλλά τσπ δεν έχει σημασία.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:23Αυτό να το πεις στον εισαγγελέα.wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:16Μα δεν υφίσταται παρενόχληση. Δηλαδή η φράση "γράψε ένα κινητάκι" λέγεται παρενόχληση ;;;Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:11
Ευτυχώς λόγω της τηλεεργασίας, θα έρθει νομοθεσία που θα καλύπτει και την παρενόχληση σε τηλεφωνήτριες.
Και μετά, θα σου δίνουν κι εσένα πολλά κινητάκια να γράψεις στις ντουζιέρες των φυλακών.
Υποθετικά λαίμαι πάντα και εις τον χώρο των παραμυθιών του Γκριμ αν σου στείλω εσένα ένα κινητό σε pm αποτελεί indictable offense ;
Από πότε ;
υ.γ. κάτι μου λέει ότι θες να δεις τις φίλες σου στις ντουζιέρες των φυλακών εσύ και όχι εμένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 14 Δεκ 2020, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Τσπ εμένα η ερώτηση μου προς τα πεπειραμένα μέλη του πχόρουμ είναι αν δουλεύει το σύστημα.
Δεν μ' ενδιαφέρουν τα άλλα.
Δεν μ' ενδιαφέρουν τα άλλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Ιαν 2024, 11:14