Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Διακρίσεις στο σεξ
Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Σενάριο 1
Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".
Σενάριο 2
Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.
Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
Σενάριο 1
Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".
Σενάριο 2
Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.
Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 03 Ιαν 2021, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Που θες να οφείλεται; Μαλακισμένα μυαλά με εγκατεστημένη μαλακισμένη νοοτροπία και ιδεολογία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στην πατριαρχική νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας. Και στις δύο περιπτώσεις τουλουμιαζεις τους γείτονες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διαφωνώ στο τσιγάρο.
- George_V
Η Ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική όσες προοδευτικές κορώνες και αν πετάξει υποθέτω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
+1
Κατά τα άλλα, τα σενάρια πάνε ακριβώς έτσι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
Οφείλεται όμως μόνο στον συντηρητισμο της κοινωνίας η και σε άλλα αιτία? Και γιατί ειδικά στην κόρη ενώ ο γιος στα @@ μας?
Οι μαναδες ζηλεύουν υπερβολικα μια συνομήλικης τους να τους κλεβει τον γιο. Ειδικα οταν η γκομενα ειναι καλο κομματι και αυτες μπαζα.
Υπαρχει το οιδιποδειο μεταξυ μαμας και γιου.
Γιαυτο βλεπουμε μονο ωραιες δασκαλες στις ηπα που πανε φυλακη
Υπαρχει το οιδιποδειο μεταξυ μαμας και γιου.
Γιαυτο βλεπουμε μονο ωραιες δασκαλες στις ηπα που πανε φυλακη
Γιατί ο άνδρας επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του μέσα από την σεξουαλικη δραστηριότητα. Μη τους βγει και ομοφυλόφιλος. Έτσι όταν ένα έφηβο αγόρι κάνει σεξ με την ώριμη γειτόνισσα επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του. Άμεση σύνδεση της αξίας του ανδρός με το πέος του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Δεν έχει όλος ο κόσμος οιδιποδειο. Ούτε αντίστοιχα οι γυναίκες σύνδρομο της Ηλέκτρας.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τι προτεινεις ? το αντιθετο?George_V έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:51Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Σενάριο 1
Σενάριο 2
- George_V
Δεν προτείνω τπτ. Ψάχνω να βρω το αίτιο της διαφοράς. Είναι μόνο ο συντηρητισμος η και άλλα?
Δεν θα αντιδρούσα έτσι με παιδιά 15 χρονών με τίποτα.
Θα μιλούσαν οι πιστόλες. κυριολεκτώ.
Ας πάμε σε ένα λογικό σενάριο.
Αν ο γιος μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με μια συνομήλικη μου θα της έκανα δώρο.
Αν η κόρη μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με ένα σαραντάρη απλά θα προσπαθούσα να το περιορίσω για μην τον ερωτευτεί.
Θα μιλούσαν οι πιστόλες. κυριολεκτώ.
Ας πάμε σε ένα λογικό σενάριο.
Αν ο γιος μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με μια συνομήλικη μου θα της έκανα δώρο.
Αν η κόρη μου ήτανε 19 χρονών και μάθαινα ότι πήγε με ένα σαραντάρη απλά θα προσπαθούσα να το περιορίσω για μην τον ερωτευτεί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εγώ νομίζω είναι πρωτόγονο ένστικτο, και προέρχεται από την βαθιά ψυχολογική ανάγκη της επιβολής του Εγώ επί κάποιου άλλου, ως απόδειξη ανωτερότητας.
Ένα τέτοιο κατάλοιπο έχει ξεμείνει και στην νεοελληνική κουλτούρα, όπου η σεξουαλική πράξη, η οποία με σημείο αναφοράς το ανδρικό μόριο έχει ξεκάθαρους ρόλους (ενεργητικός και παθητικός), έχει μεταφερθεί σε αθλητικές/πολιτικές/κοινωνικές και πάσης άλλης φύσεως αναφορές και η ατάκα "σας γαμήσαμε" μπορεί να αναφέρεται και στο οτιδήποτε.
Στα εν λόγω παραδείγματα, το πρώτο είναι ξεκάθαρη επιβολή του ενεργητικού Εγώ (ο γιος) επί μίας γκόμενας (που έχει παθητικό Εγώ), το δεύτερο ξεκάθαρη επιβολή του ενεργητικού Εγώ κάποιου άλλου επί μίας άλλης γκόμενας (που έχει παθητικό Εγώ αλλά που τυγχάνει και θυγατέρα κάποιου που έχει ενεργητικό Εγώ).
Εννοείται πως όσο πιο σύντομα ξεπεράσει κάποιος τέτοια συμπλέγματα τόσο το καλύτερο για τον ίδιο και για τους ανθρώπους γύρω του, αλλά όταν ο άλλος είναι τρίτης γενιάς μπαστουνόβλαχος του οποίου το σόι τσακωνόταν για την σειρά με την οποία θα περνούσαν ένα χεράκι τα μαρτίνια στο μαντρί, αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Ένα τέτοιο κατάλοιπο έχει ξεμείνει και στην νεοελληνική κουλτούρα, όπου η σεξουαλική πράξη, η οποία με σημείο αναφοράς το ανδρικό μόριο έχει ξεκάθαρους ρόλους (ενεργητικός και παθητικός), έχει μεταφερθεί σε αθλητικές/πολιτικές/κοινωνικές και πάσης άλλης φύσεως αναφορές και η ατάκα "σας γαμήσαμε" μπορεί να αναφέρεται και στο οτιδήποτε.
Στα εν λόγω παραδείγματα, το πρώτο είναι ξεκάθαρη επιβολή του ενεργητικού Εγώ (ο γιος) επί μίας γκόμενας (που έχει παθητικό Εγώ), το δεύτερο ξεκάθαρη επιβολή του ενεργητικού Εγώ κάποιου άλλου επί μίας άλλης γκόμενας (που έχει παθητικό Εγώ αλλά που τυγχάνει και θυγατέρα κάποιου που έχει ενεργητικό Εγώ).
Εννοείται πως όσο πιο σύντομα ξεπεράσει κάποιος τέτοια συμπλέγματα τόσο το καλύτερο για τον ίδιο και για τους ανθρώπους γύρω του, αλλά όταν ο άλλος είναι τρίτης γενιάς μπαστουνόβλαχος του οποίου το σόι τσακωνόταν για την σειρά με την οποία θα περνούσαν ένα χεράκι τα μαρτίνια στο μαντρί, αυτά είναι ψιλά γράμματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος οι «θετικές διακρίσεις» (affirmative action) στις ΗΠΑ
από Scouser » 30 Ιουν 2023, 09:32 » σε Διεθνής πολιτική - 128 Απαντήσεις
- 3640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos