ποια είναι η ηλικία συναινεσης στην Ελλάδα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- πάντα όριος
ποια είναι η ηλικία συναινεσης στην Ελλάδα?
15 χρονών?
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Re: ποια είναι η ηλικία συναινεσης στην Ελλάδα?
Αν είσαι πάνω από 18-20 χρονών δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί αυτό το ερώτημα.
Νέτα-σκέτα,αν ακολουθήσει μαλακία από μέρους σου θα σε αναφέρω για να σβηστεί το νήμα.
Νέτα-σκέτα,αν ακολουθήσει μαλακία από μέρους σου θα σε αναφέρω για να σβηστεί το νήμα.
- πάντα όριος
είμαι 42 χρονών
παντρεμένος
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Αν το ερώτημα αφορά στην κόρη ή τον γιό σου και κάποιο θέμα που προέκυψε,τότε ζητώ συγνώμη.
Αν όμως πεις μαλακία,επιμένω ότι θα έχουμε άλλα.
Αν όμως πεις μαλακία,επιμένω ότι θα έχουμε άλλα.
- πάντα όριος
ρε δε γ@μιεσ@ι μεσημεριάτικα
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Καλά σου λέει γουολντορφ, δεν μπορεί ο κάθε σαλεμένος/παρανοϊκός εδώ μέσα να επιβάλει ατζέντα κακοπιστίας με το καλημέρα γιατί... έτσι.
Μια απλή ερώτηση είναι, της οποίας την απλή απάντηση θάθελα κι εγώ να ξέρω. Για λόγους κοινωνικής μελέτης - αν το επιτρέπει η Εξωχότητά σου.
Μια απλή ερώτηση είναι, της οποίας την απλή απάντηση θάθελα κι εγώ να ξέρω. Για λόγους κοινωνικής μελέτης - αν το επιτρέπει η Εξωχότητά σου.
Σιγουρα εχει καλες προθεσεις ο παντα ορθιος,η ομαλη εκβαση του νηματος ειναι προδιαγεγραμμενη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- πάντα όριος
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Τι έγινε ρε 42χρονε παντρεμένε πετύχαμε 15χρονο στο tinder;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ωχ έκανες μαλακια και ψάχνεσαι να δεις τώρα αν θα σου βαρέσει ο εισαγγελέας την πόρτα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- πάντα όριος
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Από ποιά ηλικία κι επάνω δικαιολογούμαστε να
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 07 Αύγ 2023, 16:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
07 Αύγ 2023, 23:45
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
17 Σεπ 2024, 11:24
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά ήταν η κατεύθυνση που ήθελε να δώσει στην Ελλάδα ο Κώστας Σημίτης ;
από έργο_μακέτο » 01 Ιαν 2024, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
06 Ιαν 2024, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-