Τα κουμούνια αισθάνονται αγάπη ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Τα κουμούνια αισθάνονται αγάπη ;
Η αγάπη είναι το λεγόμενο δάγκωμα της λαμαρίνας.
Πως γίνεται ; Γίνεται εύκολα, ειδικά άμα η άλλη είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον.
Στα κουμούνια όμως υπάρχει αυτό το συναίσθημα ή υπάρχει μόνο ένας μηχανισμός ρομπότ ;
Πως γίνεται ; Γίνεται εύκολα, ειδικά άμα η άλλη είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον.
Στα κουμούνια όμως υπάρχει αυτό το συναίσθημα ή υπάρχει μόνο ένας μηχανισμός ρομπότ ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Τα κουμούνια αισθάνονται αγάπη ;
Το δεύτερο.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Αν δώσει οδηγία ο Περισσός, γιατί όχι;
Τα κομουνια είναι .. βρυκόλακες που βγαίνουν το βράδυ από τους τάφους τους και ..πίνουν αίμα ανθρώπων
Ενώ οι Χρυσαυγιτες κάθε βράδυ θυσιάζουν μωρά στον Σατανά (παγανιστές γαρ )
Ενώ οι Χρυσαυγιτες κάθε βράδυ θυσιάζουν μωρά στον Σατανά (παγανιστές γαρ )
- wooded glade
Εμένα ένα κουμούνι μου είχε πει πάντως "αυτά σύντροφε είναι κατάλοιπα καπιταλιστικής νοοτροπίας".
Είναι κατάλοιπα που βάζει μέσα μας ο ... Σατανάςwooded glade έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:45Εμένα ένα κουμούνι μου είχε πει πάντως "αυτά σύντροφε είναι κατάλοιπα καπιταλιστικής νοοτροπίας".
- wooded glade
Δεν πιστεύουν σε σατανά τα κουμούνια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:46Είναι κατάλοιπα που βάζει μέσα μας ο ... Σατανάςwooded glade έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:45Εμένα ένα κουμούνι μου είχε πει πάντως "αυτά σύντροφε είναι κατάλοιπα καπιταλιστικής νοοτροπίας".
- Eθνικοκοινωνιστης
ποσα σημερα? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ή μεγάλη επιτυχία του Σατανά είναι ότι έκανε τους ανθρώπους να μην πιστεύουν σε αυτόνwooded glade έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:47Δεν πιστεύουν σε σατανά τα κουμούνια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:46Είναι κατάλοιπα που βάζει μέσα μας ο ... Σατανάςwooded glade έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:45Εμένα ένα κουμούνι μου είχε πει πάντως "αυτά σύντροφε είναι κατάλοιπα καπιταλιστικής νοοτροπίας".
Εγώ είμαι ακόμη στα πρώτα μπουκάλια τσίπουρο
- wooded glade
Θα επιτρεπόταν αυτό το τραγούδι στη Μόσχα ;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Συνδυάζω όμως τα τσίπουρα με ποικιλίες από εκλεκτούς μεζέδες και δεν με πειράζει το τσίπουρο σε μεγάλο βαθμόEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:50
Ή συμβολή μου στον νηματοθετη είναι να μην πίνει τσίπουρα νηστικός
- wooded glade
Δεν πρέπει.
Διότι οι παρ' ημίν love suitors λειτουργούν σαν free agents.
Λέει ο Δημητράκης π.χ. "αχ μου αρέσει η Ποπίτσα", έτσι αυθαιρέτως, επειδή του αρέσει η Ποπίτσα.
Το κόμμα όμως που λύνει όλα τα προβλήματα δεν λειτουργεί έτσι, σου στέλνει μία σε φάκελο.
Λέει ο Δημητράκης π.χ. "αχ μου αρέσει η Ποπίτσα", έτσι αυθαιρέτως, επειδή του αρέσει η Ποπίτσα.
Το κόμμα όμως που λύνει όλα τα προβλήματα δεν λειτουργεί έτσι, σου στέλνει μία σε φάκελο.
Κεντρικός σχεδιασμός..wooded glade έγραψε: ↑02 Ιαν 2022, 15:58Δεν πρέπει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 2045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Μάιος 2023, 17:15
-