Εχετε ερωτευτει ποτε διασημο/διασημη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εχετε ερωτευτει ποτε διασημο/διασημη?
Οταν λεω "διασημος/διασημη", μπορει να ειναι απο την εγχωρια η τη διεθνη σοουμπιζ.
Οταν λεω "ερωτευτει", δεν εννοω να τη χαζευετε σε φωτογραφιες με τους φιλους σας και να λετε, 'Πωω, μαλακα, τι μουναρα, εμπαινα κτλ, κτλ." Εννοω αν ειχατε ποτε πραγματικα ρομαντικα αισθηματα για μια διασημοτητα.
Προσωπικα, δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι, απο τοτε που ημουν 12 χρονων, εχω ερωτευτει πολλες διασημες.
Εσεις?
Οταν λεω "ερωτευτει", δεν εννοω να τη χαζευετε σε φωτογραφιες με τους φιλους σας και να λετε, 'Πωω, μαλακα, τι μουναρα, εμπαινα κτλ, κτλ." Εννοω αν ειχατε ποτε πραγματικα ρομαντικα αισθηματα για μια διασημοτητα.
Προσωπικα, δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι, απο τοτε που ημουν 12 χρονων, εχω ερωτευτει πολλες διασημες.
Εσεις?
- EKPLIKTIKOS
Re: Εχετε ερωτευτει ποτε διασημο/διασημη?
Όταν ήμουν 14 είχα σχέση με μια κοπέλα που έγινε διάσημη μετα
SpoilerShow
ως βιζιτα

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι, αλλα πριν γινει διασημη, μετραει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Με εχει ερωτευτει διασημη.
Μετραει αυτο;
Μετραει αυτο;
Καμία φυσικά. Πως να ερωτευτω μια που ουτε την ξέρω ουτε με ξερει? 

μέχρι τα 12 δεν τρέχει κάτι
Έχω κάνει έρωτα με αρκετές επώνυμες όταν ήμουν νέος, αλλά καμία δεν ερωτεύτηκα τρελά.
Ordem e Progresso.
- _Andrea
- Phorum.gr user: Τηλέσκορδος
- wooded glade
Μιά φορά μου είχε πει μιά ξαδέρφη μου ότι ξέρει τη Βουγιουκλάκη και θα της πει για μένα.
Ενθουσιάστηκα για μιά μέρα αλλά έλεγε ψέμματα.
Ενθουσιάστηκα για μιά μέρα αλλά έλεγε ψέμματα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
από Dwarven Blacksmith » 26 Σεπ 2024, 15:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
26 Σεπ 2024, 22:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε παρενοχλήσει ποτέ διασημότητα;
από Εκτωρ » 03 Αύγ 2023, 04:02 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
03 Αύγ 2023, 04:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ τεστ dna ή σκοπεύετε να κάνετε;
από masterridley » 14 Μάιος 2024, 00:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares