Πότε νοιώσατε πρώτη φορά την επιθυμία να κάνετε έρωτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πότε νοιώσατε πρώτη φορά την επιθυμία να κάνετε έρωτα;
Στην ερώτηση δεν περιλαμβάνεται ο αυνανισμός άνευ ερωτικών φαντασιώσεων.
Εγώ, ας πούμε, αυνανιζόμουν και όταν ήμουν μικρό παιδί, ακόμα και πριν μάθω τι είναι το σεξ, και οι σκέψεις που με ερεθίζαν ήταν άσχετες με τις γυναίκες και την ερωτική πράξη. Πρώτη φορά ερωτικές φαντασιώσεις είχα στα 11 μου.
Εσείς πότε φαντασιωθήκατε για πρώτη φορά ερωτικά το άλλο φύλο;
Εγώ, ας πούμε, αυνανιζόμουν και όταν ήμουν μικρό παιδί, ακόμα και πριν μάθω τι είναι το σεξ, και οι σκέψεις που με ερεθίζαν ήταν άσχετες με τις γυναίκες και την ερωτική πράξη. Πρώτη φορά ερωτικές φαντασιώσεις είχα στα 11 μου.
Re: Πότε νοιώσατε πρώτη φορά την επιθυμία να κάνετε έρωτα;
Εκτωρ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:05Στην ερώτηση δεν περιλαμβάνεται ο αυνανισμός άνευ ερωτικών φαντασιώσεων.
.
Και με τι σκέψεις ασχετες με Γυνές φαντασιωνόσουν δηλαδή ;;; .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Θες κανα δυο παραδείγματα ή όλο τον κατάλογο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:09Εκτωρ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:05Στην ερώτηση δεν περιλαμβάνεται ο αυνανισμός άνευ ερωτικών φαντασιώσεων.
.
.

τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω.λέω να την κοπανήσω λίγο στο πληκτρολόγιο να δούμε τι θα γίνει
Όταν ο πάτερ μετά το κατηχητικό του Σαββάτου μου χάιδεψε το χέρι
Εκτωρ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:15Θες κανα δυο παραδείγματα ή όλο τον κατάλογο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:09Εκτωρ έγραψε: ↑13 Μαρ 2022, 00:05Στην ερώτηση δεν περιλαμβάνεται ο αυνανισμός άνευ ερωτικών φαντασιώσεων.
.
.
.
Αν έχεις βγάλει και κατάλογο τον αγοράζω.....

Ρίξε μερικά τώρα να ξέρουμε πάνω κάτω με τι παίζεται.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν την έβαζες στη θύρα εθερνετ λες να σου περάσει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
28 Μαρ 2025, 20:48
-
-
Νέα δημοσίευση πρέπει να είναι η πρώτη φορά
από foscilis » 06 Απρ 2025, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 1786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Απρ 2025, 18:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιες εκλογές ψηφίσατε πρώτη φορά?
από George_V » 25 Ιουν 2023, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
25 Ιουν 2023, 19:13
-