Πρόσφατα είδα μετά από χρόνια τη Νατάσα. Παντρεμένη πλέον, με κάποιον Ντάνη, έχουνε μαζί ένα παιδί. Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που την είχα δει τελευταία φορά. Καθώς έκανε να μπει στο αμάξι το Ντάνη, αυτός της φώναξε "ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ".
Ωχ, κατάλαβα, είπα από μέσα μου. Καθ' όλη τη διάρκεια της κοινής μας εξόδου, την υποβίβαζε και τη μείωνε. Δεν γνωρίζω αν τη δέρνει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση.
Η Νατάσα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με μένα, απλώς τον καιρό που αυτή πήγαινε Λύκειο εγώ ήμουν φοιτητής. Κάποιες κοινές γνωριμίες, μας έκαναν να έρθουμε σε επαφή. Από τότε οι κοινοί μας γνωστοί λέγανε ότι η Νατάσα στο λύκειο "παριστάνει το μαγκάκι" και ότι "μπλέκει με κακές παρέες".
Κάποια στιγμή η Νατάσα -που όντως ήταν μαγκάκι και αθυρόστομη- μου εξομολογήθηκε την εξής, ανατριχιαστική περιπέτεια που είχε περάσει: Είχε πάει μαζί με δύο "μάγκες" στο σπίτι ενός από τους δύο "για να κάνει κανα μπάφο ή στην καλύτερη λίγο κόκο", αλλά ο μπάφος αποδείχτηκε τελικά... χάπι βιασμού (!!!???) το οποίο ρίξανε στο ποτό της και το οποίο την είχε παραλύσει από τον λαιμό και κάτω. Επί ώρα, βρέθηκε στο έλεος των άλλων δύο, οι οποίοι κάνανε εναντίον της "απειλητικές χειρονομίες" και τη βρίζανε, ενώ παράλληλα έβριζε ο ένας τον άλλον, σαν να παρακινούσαν με αυτό τον τρόπο ο ένας τον άλλο να κάνουν το πρώτο βήμα στον βιασμό, αλλά διστάζανε -ίσως γιατί δεν είχαν βιάσει κάποια μέχρι τότε. "Αντε, ρε μαλάκα, έλεγε" ο ένας στον άλλο. Και χαζογελούσαν. Και βριζόντουσαν και ήταν ζάντα και οι δύο. Και η Νατάσα, η δύστυχη Νατάσα, να βρίσκεται επί δύο ολόκληρες ώρες στο έλεός τους, μη μπορώντας να αντιδράσει. Ευτυχώς για καλή της τύχη, δεν τη βιάσανε.
Και πάνω που θα πει κανείς ότι "δεν μπορεί, θα της έγινε μάθημα όλο αυτό", καμία σχέση. Μετά από δύο χρόνια τη συνάντησα ξανά, μαστουρωμένη, να τραβιέται ξανά με κάποιους "μάγκες", οι οποίοι δεν με αφήνανε κιόλας να φύγω. Εμοιαζαν με αγρίμια έτοιμα να με χημίξουν, ενώ αυτή παρίστανε την "κρύα", σαν να τους παρακινούσε με τον τρόπο της να μου επιτεθούνε.
Και φτάνουμε στο σημείο που την είδα τώρα τελευταία, παντρεμένη με ένα δυνάστη, να έχει μαζί του και παιδί.
Δύστυχη Νατάσα! Μια ζωή να επιδίδεσαι σε ανθρώπινες σχέσεις, σαν να πρόκειται για κάποιο extreme sport. Σαν να βρίσκεσαι σε ένα διαρκές Σύνδρομο της Στοκχόλμης...