Part one: Τι παίχτηκε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Part one: Τι παίχτηκε;
Γιατι πιστευετε οτι ο χ αντρας εφαγε ακυρο απο τη χ γυναικα;
Ποιοι πιστευετε ειναι οι λογοι που τον οδηγησαν στο να φαει το ακυρο;
Τι παιχτηκε;
Ας γραψουν και οι γυναικες της παρεας. Κοριτσια, ποιοι ειναι οι λογοι για τους οποιους συνηθως του ριχνετε ακυρο στο κεφαλι;
Γραφτε τα σκηνικα που εχετε βιωσει.
Ποιοι πιστευετε ειναι οι λογοι που τον οδηγησαν στο να φαει το ακυρο;
Τι παιχτηκε;
Ας γραψουν και οι γυναικες της παρεας. Κοριτσια, ποιοι ειναι οι λογοι για τους οποιους συνηθως του ριχνετε ακυρο στο κεφαλι;
Γραφτε τα σκηνικα που εχετε βιωσει.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Re: Part one: Τι παίχτηκε;
Απλά δεν είναι του γούστου μας να παίξουμε μπαλίτσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γραψε ενα στορυ, τι παιχτηκε εως να φτασεις να του ριξεις ακυρο στο κεφαλι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ετοιμαζω ποτο να απολαυσω συνεχεια - στο μεταξυ ας παραγγειλει 40 πηχεις υφασμα να ραψει παρεο να καλυπτει τα υφαλα μην τρεχουν να παρουν τα βουνα οι υποψηφιοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Μια περίπτωση ψιλοπροσφατη που είχαμε βγει με μια παρέα της κολλητής και ήταν ενας φίλος της που ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου. Δεν είπε κάτι ντουγρού απλά είχε μια προτίμηση προς εμένα. Εμένα δεν ήταν του γούστου μου, ήταν ψιλοκοκος ας πούμε, και για να κόψω καθε περίπτωση έδειχνα το αντίθετο από το γούστο του. Οπότε και έκοψε μόνος του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα είναι λουλουδάτο το παρεόΑγις έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:41ετοιμαζω ποτο να απολαυσω συνεχεια - στο μεταξυ ας παραγγειλει 40 πηχεις υφασμα να ραψει παρεο να καλυπτει τα υφαλα μην τρεχουν να παρουν τα βουνα οι υποψηφιοι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:48Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Μια περίπτωση ψιλοπροσφατη που είχαμε βγει με μια παρέα της κολλητής και ήταν ενας φίλος της που ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου. Δεν είπε κάτι ντουγρού απλά είχε μια προτίμηση προς εμένα. Εμένα δεν ήταν του γούστου μου, ήταν ψιλοκοκος ας πούμε, και για να κόψω καθε περίπτωση έδειχνα το αντίθετο από το γούστο του. Οπότε και έκοψε μόνος του.

Τι εστι "ψιλοκοκος";
Δωσε ορισμο.
Περιεγραψε τον τυπο που οταν θα τον δουμε θα διαπιστωσουμε οτι ειναι ψιλοκοκος. Τι γνωρισματα εχει ενας τετοιος λοιπον;
Εξωτερικά δεν φαίνεταιVolk έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:51Naida έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:48Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Μια περίπτωση ψιλοπροσφατη που είχαμε βγει με μια παρέα της κολλητής και ήταν ενας φίλος της που ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου. Δεν είπε κάτι ντουγρού απλά είχε μια προτίμηση προς εμένα. Εμένα δεν ήταν του γούστου μου, ήταν ψιλοκοκος ας πούμε, και για να κόψω καθε περίπτωση έδειχνα το αντίθετο από το γούστο του. Οπότε και έκοψε μόνος του.
Τι εστι "ψιλοκοκος";
Δωσε ορισμο.
Περιεγραψε τον τυπο που οταν θα τον δουμε θα διαπιστωσουμε οτι ειναι ψιλοκοκος. Τι γνωρισματα εχει ενας τετοιος λοιπον;

Ο συγκεκριμένος ήταν στιλ "η γυναίκα μ αρέσει να έχει θηλυκοτητα, να είναι πάντα περιποιημένη με τις γοβιτσες της, τα χρυσαφικά της, γλυκομιλητη, χαμογελαστή κτλ" και γενικά ήταν το ντύσιμο του ταιριασμένο, μοδατο, πουκάμισο κτλ. Boring.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν τον εχω δει τον τυπο, πιθανον να ειναι δυνατο καψουλι.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2022, 00:07Εξωτερικά δεν φαίνεταιVolk έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:51Naida έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:48
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Μια περίπτωση ψιλοπροσφατη που είχαμε βγει με μια παρέα της κολλητής και ήταν ενας φίλος της που ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου. Δεν είπε κάτι ντουγρού απλά είχε μια προτίμηση προς εμένα. Εμένα δεν ήταν του γούστου μου, ήταν ψιλοκοκος ας πούμε, και για να κόψω καθε περίπτωση έδειχνα το αντίθετο από το γούστο του. Οπότε και έκοψε μόνος του.
Τι εστι "ψιλοκοκος";
Δωσε ορισμο.
Περιεγραψε τον τυπο που οταν θα τον δουμε θα διαπιστωσουμε οτι ειναι ψιλοκοκος. Τι γνωρισματα εχει ενας τετοιος λοιπον;πάνω στη συζήτηση το διαπιστώνεις. Πχ επειδή θα πηγαίναμε στην λέσχη αξιωματικών, μας είχε πρήξει ότι είναι ωραία σαν να ήταν κάτι σπουδαίο και είμαστε από τους ευνοημένους (δεν πήγαμε) και επειδή είδαμε μπατσινες κουκλαρες πιάσαμε συζήτηση περί γυναικών και άρχισε τα
Ο συγκεκριμένος ήταν στιλ "η γυναίκα μ αρέσει να έχει θηλυκοτητα, να είναι πάντα περιποιημένη με τις γοβιτσες της, τα χρυσαφικά της, γλυκομιλητη, χαμογελαστή κτλ" και γενικά ήταν το ντύσιμο του ταιριασμένο, μοδατο, πουκάμισο κτλ. Boring.
Αυτα που λες ομως στο τελος για τις γυναικες "να έχει θηλυκοτητα, να είναι πάντα περιποιημένη με τις γοβιτσες της, γλυκομιλητη, χαμογελαστή" τα βρισκω οκ.
Πως θα πρεπει να ναι μια γυναικα δηλαδη; Σαν νταλικερης ντυμενη και να μιλαει σαν λιμενεργατης εχοντας συμπεριφορα θαμωνα μπαρμπουτιερας;
Στυλ σπαθολουρο και να κερναει φαπες στη πλατεια καθως παει για καφε;

Όπως νιώθει η καθεμία και σε όποιον αρέσει. Σε αυτόν αρέσουν οι γυναίκες με αυτό το μοτίβο. Υπάρχουν άπειρες. Εμένα δεν μ αρέσουν αυτοί οι άντρες. Μ αρέσουν πιο απλοί.Volk έγραψε: ↑27 Μάιος 2022, 00:11Δεν τον εχω δει τον τυπο, πιθανον να ειναι δυνατο καψουλι.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2022, 00:07Εξωτερικά δεν φαίνεταιπάνω στη συζήτηση το διαπιστώνεις. Πχ επειδή θα πηγαίναμε στην λέσχη αξιωματικών, μας είχε πρήξει ότι είναι ωραία σαν να ήταν κάτι σπουδαίο και είμαστε από τους ευνοημένους (δεν πήγαμε) και επειδή είδαμε μπατσινες κουκλαρες πιάσαμε συζήτηση περί γυναικών και άρχισε τα
Αυτα που λες ομως στο τελος για τις γυναικες "να έχει θηλυκοτητα, να είναι πάντα περιποιημένη με τις γοβιτσες της, γλυκομιλητη, χαμογελαστή" τα βρισκω οκ.
Πως θα πρεπει να ναι μια γυναικα δηλαδη; Σαν νταλικερης ντυμενη και να μιλαει σαν λιμενεργατης εχοντας συμπεριφορα θαμωνα μπαρμπουτιερας;
Στυλ σπαθολουρο και να κερναει φαπες στη πλατεια καθως παει για καφε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Part and Parcel of living in Αtinabad
από Orion22 » 01 Μαρ 2024, 16:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-