Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Χαίρεται! Εχω κανει μια γνωριμία εδώ κ τρεις μήνες. Μιλάγαμε ένα μήνα κ βγήκαμε πρωτο ραντεβου. Πολυ ευγενικός και καμιά κίνηση περα απο μια αγκαλιά όταν καληνυχτιστηκαμε. Δευτερο ραντεβου με φίλησε. Τρίτο ραντεβου στο σπίτι του δεν είχαμε επαφη, μόνο κάτι προκαταρτικα . Στο 4ο ολοκληρώσαμε και από τότε συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα, σπίτι του για κουβεντουλα, μπυριτσα και σεξ. Μιλάμε καθημερινά με μηνυματα, δουλευει αρκετά αλλά μου φαίνεται κάπως ππυ δεν συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν με παιρνει ένα τηλ μόνο μηνυματα (βέβαια αν τον παρω εγω είναι πολυ δεκτικος και παντα το σηκώνει) και δεν μου προτεινει να παμε κ έξω. Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό? Πως το βλέπει?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Καλημέρα. Καλή διαμονή εύχομαι.
Friends with benefits μου κάνει η φάση.
Friends with benefits μου κάνει η φάση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να σε παντρευτεί θέλει Αλλά το πάει αργά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γεια σου ρακουν.Απο το λαπτοπ μας γραφεις;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Ποια μέρα κανονίζετε ? Βάλτο στον πρόγραμμα επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση το Σάββατο και βρες καναδυο και για άλλες δύο μέρες ακόμα και είσαι κομπλέ με τα στατιστικά.Stellanam έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:26Χαίρεται! Εχω κανει μια γνωριμία εδώ κ τρεις μήνες. Μιλάγαμε ένα μήνα κ βγήκαμε πρωτο ραντεβου. Πολυ ευγενικός και καμιά κίνηση περα απο μια αγκαλιά όταν καληνυχτιστηκαμε. Δευτερο ραντεβου με φίλησε. Τρίτο ραντεβου στο σπίτι του δεν είχαμε επαφη, μόνο κάτι προκαταρτικα . Στο 4ο ολοκληρώσαμε και από τότε συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα, σπίτι του για κουβεντουλα, μπυριτσα και σεξ. Μιλάμε καθημερινά με μηνυματα, δουλευει αρκετά αλλά μου φαίνεται κάπως ππυ δεν συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν με παιρνει ένα τηλ μόνο μηνυματα (βέβαια αν τον παρω εγω είναι πολυ δεκτικος και παντα το σηκώνει) και δεν μου προτεινει να παμε κ έξω. Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό? Πως το βλέπει?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Εσύ του λες να συναντηθείτε καθημερινή ή να πάτε και τρως άκυρο; Ή παθητικά περιμένεις να το προτείνει αυτός; Μπορεί κι αυτός το ίδιο να σκέφτεται.
Αν είναι σπιτόγατος είναι λογικό να μην προτείνει από μόνος του να βγείτε. Μπορεί να βγει για χάρη σου όμως.
Αν είναι σπιτόγατος είναι λογικό να μην προτείνει από μόνος του να βγείτε. Μπορεί να βγει για χάρη σου όμως.

- Cecily Anne
Κάνει οικονομία για το δαχτυλίδι και δε βγαίνει !!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:44Εσύ του λες να συναντηθείτε καθημερινή ή να πάτε και τρως άκυρο; Ή παθητικά περιμένεις να το προτείνει αυτός; Μπορεί κι αυτός το ίδιο να σκέφτεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Εγώ σοβαρά μιλάω, δε θέλω να με πάρει η μπάλα ως τρολ!Cecily Anne έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:45Κάνει οικονομία για το δαχτυλίδι και δε βγαίνει !!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:44Εσύ του λες να συναντηθείτε καθημερινή ή να πάτε και τρως άκυρο; Ή παθητικά περιμένεις να το προτείνει αυτός; Μπορεί κι αυτός το ίδιο να σκέφτεται.

Να μη σε πάρει η μπάλα ως τρολ από το τρολ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:47Εγώ σοβαρά μιλάω, δε θέλω να με πάρει η μπάλα ως τρολ!Cecily Anne έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:45Κάνει οικονομία για το δαχτυλίδι και δε βγαίνει !!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:44Εσύ του λες να συναντηθείτε καθημερινή ή να πάτε και τρως άκυρο; Ή παθητικά περιμένεις να το προτείνει αυτός; Μπορεί κι αυτός το ίδιο να σκέφτεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Την μια φορά που του προτεινα μου είπε ότι άλλαξε το πρόγραμμα στην δουλειά, που όντως ήταν έτσι. Κ την επόμενη μου το ακυρωσε γιατί δεν ήταν καλά μετά από ξενυχτι. Δεν τολμαω να ξανά προτεινωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:44Εσύ του λες να συναντηθείτε καθημερινή ή να πάτε και τρως άκυρο; Ή παθητικά περιμένεις να το προτείνει αυτός; Μπορεί κι αυτός το ίδιο να σκέφτεται.
- taxalata xalasa
αν βγαίνει μόνος του για κυνήγι,
είσαι ελαφίνα...
αν δεν βγαίνει, βγάλτον εσύ ή τράβα σπίτι του συχνότερα με μέτρο...
στο χαλάρο... όποιος βιάζεται, σκοντάφτει...
είσαι ελαφίνα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Αυτό είναι το θέμα... Δεν βγαίνει γενικά... Μια φορά την εβδομάδα με τον αδερφό του κ άλλη μια στους γονεις τουtaxalata xalasa έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 00:52αν βγαίνει μόνος του για κυνήγι,
είσαι ελαφίνα...
Όπως το περιγράφεις σίγουρα βγαίνει κι άλλη μια φορά τη βδομάδα να δει τα πεθερικά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
20 Ιαν 2025, 12:10