Διεκδίκηση της ζωής που δεν έζησα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Διεκδίκηση της ζωής που δεν έζησα...
Συνοπτικά ... Μεγαλωμένη σε υπερπροσταυτικο περιβάλλον για 19 χρόνια....φάση ούτε περίπτερο μόνη .... Με χρόνια κατάθλιψη.... Παρατώντας το σχόλιο λόγο μπουλινγκ στα 15 ... Χάνω τον πατέρα μου ... Δουλεύω... ξεκινάω μια σχολή που δεν τελείωσα ιδιωτικής.... Από τα πολλά στα 21 παντρεύομαι ακόμα είχα πολλά. Να λύσω... Χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση και άλλα πολλά αλλά έχω πόλη τσαμπούκα δεν το βάζω κάτω... Κάνω ένα παιδάκι συνεχίζω δουλεύω ... Αλλά τώρα που έχω βρει αρκετά τον εαυτό μου δεν ανέχομαι αυτά που ανεχωμουν ... Πχ φωνές και έχω και απαιτήσεις να νιώθω απ' τον άντρα μου προσωχη κι αγάπη.,.. τον αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο αλλά θέλω να χωρίσω.... Και πρέπει να πάρω μεγάλο κουράγιο να έχουμε άριστες σχέσεις για το. Παιδί .4χρονων τώρα ...η το παίρνω απόφαση και καταπιεζωμαι όπως έχω μάθει σαν παιδί?η κάνω ότι κάνω πάντα .... Παλεύω με τους φόβους μου και νικάω....
Re: Διεκδίκηση της ζωής που δεν έζησα...
Δεν κατάλαβα γιατί θες να χωρίσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κάθε κοπέλα που παντρεύεται για να ξεφύγει από ένα βαρύ οικογενειακό περιβάλλον χωρίζει μετά από κάποια χρόνια.
Νόμος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ναι δεν διαφωνώ αλλά εδώ υπάρχει ένα παιδί και επειδή λέει τον αγαπάει τον άντρα της, για αυτό ρωτάω.Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:29Κάθε κοπέλα που παντρεύεται για να ξεφύγει από ένα βαρύ οικογενειακό περιβάλλον χωρίζει μετά από κάποια χρόνια.
Νόμος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα σου πρότεινα να τον παρατήσεις και να βάλεις ακτινίδια.Ασημίνα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 11:13Συνοπτικά ... Μεγαλωμένη σε υπερπροσταυτικο περιβάλλον για 19 χρόνια....φάση ούτε περίπτερο μόνη .... Με χρόνια κατάθλιψη.... Παρατώντας το σχόλιο λόγο μπουλινγκ στα 15 ... Χάνω τον πατέρα μου ... Δουλεύω... ξεκινάω μια σχολή που δεν τελείωσα ιδιωτικής.... Από τα πολλά στα 21 παντρεύομαι ακόμα είχα πολλά. Να λύσω... Χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση και άλλα πολλά αλλά έχω πόλη τσαμπούκα δεν το βάζω κάτω... Κάνω ένα παιδάκι συνεχίζω δουλεύω ... Αλλά τώρα που έχω βρει αρκετά τον εαυτό μου δεν ανέχομαι αυτά που ανεχωμουν ... Πχ φωνές και έχω και απαιτήσεις να νιώθω απ' τον άντρα μου προσωχη κι αγάπη.,.. τον αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο αλλά θέλω να χωρίσω.... Και πρέπει να πάρω μεγάλο κουράγιο να έχουμε άριστες σχέσεις για το. Παιδί .4χρονων τώρα ...η το παίρνω απόφαση και καταπιεζωμαι όπως έχω μάθει σαν παιδί?η κάνω ότι κάνω πάντα .... Παλεύω με τους φόβους μου και νικάω....
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σχεδόν όλες αυτές που ανέφερα αγαπάνε τον άντρα τους και τα παιδιά τους αλλά είναι ψυχικά ασταθή άτομα και το κακό είναι ότι δεν φταίνε αυτές.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:35Ναι δεν διαφωνώ αλλά εδώ υπάρχει ένα παιδί και επειδή λέει τον αγαπάει τον άντρα της, για αυτό ρωτάω.Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:29Κάθε κοπέλα που παντρεύεται για να ξεφύγει από ένα βαρύ οικογενειακό περιβάλλον χωρίζει μετά από κάποια χρόνια.
Νόμος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ποιός είναι υπέυθυνος που επεσε σημα οτι ειμαστε Dear Aunt Judy να γράφουνε burner και first time users για συμβουλες;
Να τον ευχαριστήσω τον αθρωπο - ανασα δροσιας αυτα τα νηματα. Η πολιτικη δε παλευεται αλλο
Να τον ευχαριστήσω τον αθρωπο - ανασα δροσιας αυτα τα νηματα. Η πολιτικη δε παλευεται αλλο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εάν έχεις έναν καλό σύντροφο και η καθημερινότητα σας δεν είναι φωνές και φασαρίες και τον αγαπάς και σε αγαπάει, πας σε έναν ψυχολόγο και μιλάς και φτιάχνεις σιγά σιγά τα μέσα σου. Αν δεν είναι καλή η καθημερινότητα και το παιδί μεγαλώνει μέσα σε τοξικό περιβάλλον εξαιτίας του συζύγου φεύγεις και παίρνεις το παιδί μαζί σου. Αν σαν πατέρας είναι καλός και εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση, έφυγες και αφήνεις το παιδί στον πατέρα του. Αν δεν έχεις παιδί, δεν το συζητάμε καν, έφυγες χθες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:38Σχεδόν όλες αυτές που ανέφερα αγαπάνε τον άντρα τους και τα παιδιά τους αλλά είναι ψυχικά ασταθή άτομα και το κακό είναι ότι δεν φταίνε αυτές.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:35Ναι δεν διαφωνώ αλλά εδώ υπάρχει ένα παιδί και επειδή λέει τον αγαπάει τον άντρα της, για αυτό ρωτάω.Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:29
Κάθε κοπέλα που παντρεύεται για να ξεφύγει από ένα βαρύ οικογενειακό περιβάλλον χωρίζει μετά από κάποια χρόνια.
Νόμος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για να φωνάζει, θα πήζει κι αυτός. Έχεις καταλάβει γιατί;Ασημίνα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 11:13Συνοπτικά ... Μεγαλωμένη σε υπερπροσταυτικο περιβάλλον για 19 χρόνια....φάση ούτε περίπτερο μόνη .... Με χρόνια κατάθλιψη.... Παρατώντας το σχόλιο λόγο μπουλινγκ στα 15 ... Χάνω τον πατέρα μου ... Δουλεύω... ξεκινάω μια σχολή που δεν τελείωσα ιδιωτικής.... Από τα πολλά στα 21 παντρεύομαι ακόμα είχα πολλά. Να λύσω... Χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση και άλλα πολλά αλλά έχω πόλη τσαμπούκα δεν το βάζω κάτω... Κάνω ένα παιδάκι συνεχίζω δουλεύω ... Αλλά τώρα που έχω βρει αρκετά τον εαυτό μου δεν ανέχομαι αυτά που ανεχωμουν ... Πχ φωνές και έχω και απαιτήσεις να νιώθω απ' τον άντρα μου προσωχη κι αγάπη.,.. τον αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο αλλά θέλω να χωρίσω.... Και πρέπει να πάρω μεγάλο κουράγιο να έχουμε άριστες σχέσεις για το. Παιδί .4χρονων τώρα ...η το παίρνω απόφαση και καταπιεζωμαι όπως έχω μάθει σαν παιδί?η κάνω ότι κάνω πάντα .... Παλεύω με τους φόβους μου και νικάω....
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδατε ο φεμινισμος και η μητριαρχια? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:45Εάν έχεις έναν καλό σύντροφο και η καθημερινότητα σας δεν είναι φωνές και φασαρίες και τον αγαπάς και σε αγαπάει, πας σε έναν ψυχολόγο και μιλάς και φτιάχνεις σιγά σιγά τα μέσα σου. Αν δεν είναι καλή η καθημερινότητα και το παιδί μεγαλώνει μέσα σε τοξικό περιβάλλον εξαιτίας του συζύγου φεύγεις και παίρνεις το παιδί μαζί σου. Αν σαν πατέρας είναι καλός και εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση, έφυγες και αφήνεις το παιδί στον πατέρα του. Αν δεν έχεις παιδί, δεν το συζητάμε καν, έφυγες χθες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:38Σχεδόν όλες αυτές που ανέφερα αγαπάνε τον άντρα τους και τα παιδιά τους αλλά είναι ψυχικά ασταθή άτομα και το κακό είναι ότι δεν φταίνε αυτές.
Θεωρω οτι εχεις αρκετα υψηλη νοημοσυνη ωστε να πιστευεις οτι οι ψυχολογοι μπορουν να βοηθησουν επι της ουσιας αναλογες περιπτωσεις.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
κι εγώ καταπιέστηκα πολύ σαν παιδί αλλά δεν άνοιξα νήμα.
Καμια σχεση, ουτε καν. Δεν ευθυνονται αυτα που λες για αυτου του ειδους τις περιπτωσεις. Το βλεπεις πολυ επιδερμικα και θολα το ζητημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα στήριξης Ἀδώνιδος για την διεκδίκηση της αρχηγίας του σύριζα
από georgebi » 23 Οκτ 2023, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
23 Οκτ 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απόσυρση Νίκου Παππά από την διεκδίκηση της δημαρχιας του δήμου Αθηναίων;
από southern » 28 Ιουν 2023, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
29 Ιουν 2023, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακης Σκέρτσος: Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ανήκει στο παρελθόν
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2023, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
12 Μάιος 2023, 14:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
από Jimmy81 » 21 Φεβ 2024, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 2372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
23 Φεβ 2024, 13:06
-