Σεξ με Ασιάτισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Σεξ με Ασιάτισσα
Έχετε κάνει σεξ με Ασιάτισσα ; Εγώ θα ήθελα με Γιαπωνέζα ή Κορεάτισσα , οι Κινέζες δεν μου αρέσουν . Θα ήθελα να δω πώς κάνουν σεξ κάποιες με έχουν ταράξει στην τηλεόραση .
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σεξ με Ασιάτισσα
Έχω απορία, χρόνια τώρα.Αληθεύει ότι οι γιαπωνέζες το έχουν ανάποδα;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Αύγ 2022, 03:25Έχετε κάνει σεξ με Ασιάτισσα ; Εγώ θα ήθελα με Γιαπωνέζα ή Κορεάτισσα , οι Κινέζες δεν μου αρέσουν . Θα ήθελα να δω πώς κάνουν σεξ κάποιες με έχουν ταράξει στην τηλεόραση .
Κάνε τώρα που έχεις κορονοϊό, τύπε, να πάρουμε την εκδίκησή μας σαν ήπειρος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
-
Δεν χάνεις τίποτα ... Πλήρη απογοήτευση !!!
Για τον ιό λέω ρε τύπε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Αύγ 2022, 17:27Αυτή την στιγμή αν μπω σε γυναίκα θα είναι πολύ σύντομη εκδίκηση .
Να της πεις:
- Πάρτα (πίσω) μωρή άρρωστη!
Dein Herz, meine Gier

Σαν την Ευρώπη δεν έχει
- Eθνικοκοινωνιστης
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Αύγ 2022, 03:25Έχετε κάνει σεξ με Ασιάτισσα ; Εγώ θα ήθελα με Γιαπωνέζα ή Κορεάτισσα , οι Κινέζες δεν μου αρέσουν . Θα ήθελα να δω πώς κάνουν σεξ κάποιες με έχουν ταράξει στην τηλεόραση .

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και Ασιάτισσα έχεις διακορεύσει ρε γίγαντα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 15:20Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Αύγ 2022, 03:25Έχετε κάνει σεξ με Ασιάτισσα ; Εγώ θα ήθελα με Γιαπωνέζα ή Κορεάτισσα , οι Κινέζες δεν μου αρέσουν . Θα ήθελα να δω πώς κάνουν σεξ κάποιες με έχουν ταράξει στην τηλεόραση .
Σου δείχνει και πώς με το emojiΛεγεών έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 15:34Και Ασιάτισσα έχεις διακορεύσει ρε γίγαντα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Αύγ 2022, 15:20Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Αύγ 2022, 03:25Έχετε κάνει σεξ με Ασιάτισσα ; Εγώ θα ήθελα με Γιαπωνέζα ή Κορεάτισσα , οι Κινέζες δεν μου αρέσουν . Θα ήθελα να δω πώς κάνουν σεξ κάποιες με έχουν ταράξει στην τηλεόραση .
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Και δυο διαφορετικές δηλαδή
Nαι, δυο Κινέζες, κι οι δύο χαροκαμένες - πρόσφατα είχανε χάσει τον άντρα τους σε αψιμαχίες γύρω από την Ταϊβάν. Αλλά η μια ήτανε κομμουνίστρια (η αριστερή χήρα) και η άλλη ΚΜΤ (η δεξιά χήρα).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.