Μου λειπει μια φιλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μου λειπει μια φιλη
Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Μου λειπει μια φιλη
Εχεις καποιον πνευματικο που μπορεις να του εμπιστευεσαι ελευθερα πραγματα σχετικα με εσενα;Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
Πως ειναι οι σχεσεις σου με το οικογενειακο σου περιβαλλον μηπως νιωθεις οτι πνιγεσαι;
Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
Η καταλληλη φιλη για εσενα ειναι η Μαρεβα ΜητσοτακηRe: Η φτώχεια είναι επιλογή.
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αληθινη » Χθες, 12:52
Αυτές τις απόψεις τις έχει η ΝΔ. Η φτώχεια είναι επιλογή είναι τεμπέλης οποίος δε δουλεύει και άλλα παρόμοια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που κάνετε τέτοιες δημοσιεύσεις. Αυτά τα γράφουν όσοι τρώνε λεφτά η πατάνε επι πτωμάτων για να ορθοποδήσουν χρησιμοποιούν δικαιολογίες για να ανέβουν και να νιώσουν καλύτερα για όλα αυτά που κάνουν.
Θες να τα πεις σε μένα; Πες πως είμαι γυναίκα.Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
Δεν έχω κάποιον πνευματικό όχι. Οι σχέσεις μου με την οικογένεια μου δεν είναι καλές. Πνίγομαι και η επικοινωνία μαζί τους δε μου κάνουν καλό. Η μητέρα μου να σου δώσω να καταλάβεις την έπεσε στο σύντροφο μου.plouf έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 00:30Εχεις καποιον πνευματικο που μπορεις να του εμπιστευεσαι ελευθερα πραγματα σχετικα με εσενα;Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
Πως ειναι οι σχεσεις σου με το οικογενειακο σου περιβαλλον μηπως νιωθεις οτι πνιγεσαι;
Κολλητές θα γινόμαστε χαχαΣπανακιας έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 00:45Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.Η καταλληλη φιλη για εσενα ειναι η Μαρεβα ΜητσοτακηRe: Η φτώχεια είναι επιλογή.
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αληθινη » Χθες, 12:52
Αυτές τις απόψεις τις έχει η ΝΔ. Η φτώχεια είναι επιλογή είναι τεμπέλης οποίος δε δουλεύει και άλλα παρόμοια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που κάνετε τέτοιες δημοσιεύσεις. Αυτά τα γράφουν όσοι τρώνε λεφτά η πατάνε επι πτωμάτων για να ορθοποδήσουν χρησιμοποιούν δικαιολογίες για να ανέβουν και να νιώσουν καλύτερα για όλα αυτά που κάνουν.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Που σε διαβάσαμε...Καλά θα ήταν βέβαια και να σε ακούσουμε...Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Παρατηρητής...
Δεν είμαι κοπέλα. Θα μπορούσα να γίνω φίλη σου όμως.
Λεσβία.
Λεσβία.
Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

- Υδράργυρος
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλο θα ηταν να βρεις τροπο να φυγεις απο εκει αν πραγματικα πνιγεσαι.Αληθινη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 07:13Δεν έχω κάποιον πνευματικό όχι. Οι σχέσεις μου με την οικογένεια μου δεν είναι καλές. Πνίγομαι και η επικοινωνία μαζί τους δε μου κάνουν καλό. Η μητέρα μου να σου δώσω να καταλάβεις την έπεσε στο σύντροφο μου.plouf έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 00:30Εχεις καποιον πνευματικο που μπορεις να του εμπιστευεσαι ελευθερα πραγματα σχετικα με εσενα;Αληθινη έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 15:45Καλησπέρα!! Μετα απο πολλες απαγοητευσεις και κοπέλες που μεγαλώσαμε μαζί δεν εμπιστεύομαι πολυ τους ανθρώπους. Μου λείπει όμως η επικοινωνία και η φιλία φυσικά.θα ήθελα αν ενδιαφέρεται μια κοπέλα να μιλάμε και αν προκύψει μια καλή φιλιά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
Πως θα περιεγραφες τις σχεσεις σου με το αλλο φυλο ειναι μηπως τοξικες και προβληματικες;
Το οικογενειακο σου περιβαλλον επικρινει εντονα τις επιλογες σου;
Λυπαμαι που στο λεω αλλα ατομα σαν κι εσενα ειναι δυσκολο να κανουν σωστες επιλογες τοσο σε φιλους οσο και σε
ερωτικους συντροφους.

αυτά είναι.κάνει και διαγνώσεις εξπρές
Έχω φύγει από το σπίτι μένω με τον σύντροφο μου πολλά χρόνια τώρα. Δεν τους επισκέπτομαι θέλω την ηρεμία μου επικρίνουν την επιλογή μου δεν τον θέλουν γιατί δεν έχει λεφτά.plouf έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 17:18Καλο θα ηταν να βρεις τροπο να φυγεις απο εκει αν πραγματικα πνιγεσαι.
Πως θα περιεγραφες τις σχεσεις σου με το αλλο φυλο ειναι μηπως τοξικες και προβληματικες;
Λυπαμαι που στο λεω αλλα ατομα σαν κι εσενα ειναι δυσκολο να κανουν σωστες επιλογες τοσο σε φιλους οσο και σε
ερωτικους συντροφους.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχεις σύντροφο πολλά χρόνια...Αληθινη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 18:04Έχω φύγει από το σπίτι μένω με τον σύντροφο μου πολλά χρόνια τώρα. Δεν τους επισκέπτομαι θέλω την ηρεμία μου επικρίνουν την επιλογή μου δεν τον θέλουν γιατί δεν έχει λεφτά.plouf έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 17:18Καλο θα ηταν να βρεις τροπο να φυγεις απο εκει αν πραγματικα πνιγεσαι.
ερωτικους συντροφους.

Παρατηρητής...
άλλο σύντροφος άλλο φίληksk έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 22:31Έχεις σύντροφο πολλά χρόνια...Αληθινη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 18:04Έχω φύγει από το σπίτι μένω με τον σύντροφο μου πολλά χρόνια τώρα. Δεν τους επισκέπτομαι θέλω την ηρεμία μου επικρίνουν την επιλογή μου δεν τον θέλουν γιατί δεν έχει λεφτά.plouf έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 17:18
Καλο θα ηταν να βρεις τροπο να φυγεις απο εκει αν πραγματικα πνιγεσαι.
ερωτικους συντροφους.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ανωμαλάρα. Μου λείπει ο χειμώνας.
από Έκτωρ » 12 Απρ 2024, 11:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
12 Απρ 2024, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα(διαγραφή Νίκου Φίλη)
από Σενέκας » 24 Οκτ 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
25 Οκτ 2023, 13:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κολωνός: 46χρονος βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του
από phorumaster » 25 Αύγ 2024, 22:12 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
25 Αύγ 2024, 22:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Κεραυνοί» από Φίλη: «Ο Μπελογιάννης είχε και "πόθεν" και "έσχες", κύριε Κασσελάκη»
από Arisvilla » 02 Ιουν 2024, 11:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
02 Απρ 2025, 00:20
-