Είναι ανωμαλία το σεξ μετά από 15+ χρόνια γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Είναι ανωμαλία το σεξ μετά από 15+ χρόνια γάμου;
Το ερώτημα δεν αφορά μόνο τις περιπτώσεις των γυναικών που όταν παντρεύονται είναι 50 κιλά και μετά γίνονται σαν όρκες,αλλά ακόμα και αυτές που έχουν διατηρηθεί καπως
Re: Είναι ανωμαλία το σεξ μετά από 15+ χρόνια γάμου;
Ενώ οι άντρες αυτών των γυναικών, τύπε, εξελίσσονται σε Σπαλιάρες.
Για γάμο και λοιπά, δεν ξέρω δεν απαντώ.
Για γάμο και λοιπά, δεν ξέρω δεν απαντώ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ε ναι, άλλο οι όρκες και άλλο οι θαλάσσιοι ελέφαντες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει φυσιολογικό σεξ στον γάμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Πάντως εγώ δεν θα άφηνα με τίποτα στον κόσμο να πλησιάσει ένα ανήλικο, κάποιος που μετα από τοσά χρόνια γάμου ξέρω ότι γουστάρει να κάνει σεξ με την γυναίκα του.
Μιλάμε για ανωμαλαρα του κερατά
Μιλάμε για ανωμαλαρα του κερατά
Nα ρωτήσω πρώτα τη Στύγαινα και να σας πω. 

Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.
Νταξει τώρα, εγώ έχω περάσει σε άλλο επίπεδο μιας και τα δικά μου είναι γομάρια και λείπουν. ( ο μεγάλος στο σπίτι του, ο μικρός με το κοριτσάκι του..)

Πάντως για να απανήσω στο νηματοθέτη, σαφώς και δεν είναι ανωμαλία, αμα γουστάρει και καυλώνει ο ένας με τον άλλον. Τί χαζή ερώτηση είναι τούτη;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πες μας περισσότερα, δικιά μου.
Dein Herz, meine Gier
Μόνο πώς κάνεις τα γεμιστά δεν μας είπες, τύπισσα.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:27Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.
Νταξει τώρα, εγώ έχω περάσει σε άλλο επίπεδο μιας και τα δικά μου είναι γομάρια και λείπουν. ( ο μεγάλος στο σπίτι του, ο μικρός με το κοριτσάκι του..)
Πάντως για να απανήσω στο νηματοθέτη, σαφώς και δεν είναι ανωμαλία, αμα γουστάρει και καυλώνει ο ένας με τον άλλον. Τί χαζή ερώτηση είναι τούτη;
Dein Herz, meine Gier
-
Για τις γυναίκες δεν ξέρω,αλλά αν ο άντρας καυλώνει με την γυναίκα μετά από τόσα χρόνια είναι 1000% ανώμαλος και καλά θα κάνεις να κρατάς τέτοιους τύπους μακριάΠασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:27Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.
Γιατί ρε τύπε; Λες και σου ανέφερα στάσεις να πούμε.Feindflug έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:33Μόνο πώς κάνεις τα γεμιστά δεν μας είπες, τύπισσα.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:27Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.

Τί λε ρε μπούφε;Σκαρταδος 4 έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:35Για τις γυναίκες δεν ξέρω,αλλά αν ο άντρας καυλώνει με την γυναίκα μετά από τόσα χρόνια είναι 1000% ανώμαλος και καλά θα κάνεις να κρατάς τέτοιους τύπους μακριάΠασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:27Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.
Τί άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ρε.

Θα μ' ενδιέφερε να ακούσω, δικιά μου, ειδικά αν περιλαμβάνουν και γεμιστά.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:36Γιατί ρε τύπε; Λες και σου ανέφερα στάσεις να πούμε.Feindflug έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:33Μόνο πώς κάνεις τα γεμιστά δεν μας είπες, τύπισσα.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:27
Γιατί μωρ' μάνα μου; Άμα κοιμηθούν τα παιδιά, μια χαρά σεξάκι κάνεις.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θρήνος.Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου
από Μαδουραίος » 10 Αύγ 2024, 16:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 36 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
18 Αύγ 2024, 09:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλλαλητήριο εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων
από southern » 09 Φεβ 2024, 00:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 315 Απαντήσεις
- 6783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Φεβ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσκλητηριο γάμου Κασελακη-Ταιλερ
από George_V » 08 Μάιος 2024, 21:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 1659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
02 Ιουν 2024, 18:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΟΙ ΝΕΟΙ
από Libre arbitre » 08 Μαρ 2024, 08:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre