H Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι είναι bisexual..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι είναι bisexual..
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει τον τρόπο να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης άλλοτε με τα επαγγελματικά της και άλλοτε με την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η πρόσφατα χωρισμένη Έμιλι μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποφάσισε να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της.
Το 31χρονο μοντέλο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να «μιλήσει» για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. Αποκάλυψε πως είναι bisexual δημοσιεύοντας ένα βίντεο άλλου χρήστη. Πιο συγκειμένα στο βίντεο μια γυναίκα ρωταέι μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#Comments
Το 31χρονο μοντέλο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να «μιλήσει» για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. Αποκάλυψε πως είναι bisexual δημοσιεύοντας ένα βίντεο άλλου χρήστη. Πιο συγκειμένα στο βίντεο μια γυναίκα ρωταέι μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#Comments
Re: H Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι είναι bisexual..
Δεν την πιστεύω να έρθει με μια φίλη της σπίτι να μου το αποδείξει 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
καλά αυτή δεν το είχε αποκαλύψει πριν κάτι χρόνια;
που τις βρίσκετε αυτες βρε;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αρχαία Τελετή που Αποκάλυψε την Αλήθεια της Ψυχής
από tanipteros » 28 Νοέμ 2024, 23:51 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
28 Νοέμ 2024, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ραλφ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος
από Μαδουραίος » 15 Ιούλ 2024, 16:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
15 Ιούλ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήτσος Κουτσούμπας αποκάλυψε την επικοινωνιακή απάτη του υπουργού υγείας
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Σεπ 2024, 02:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Σεπ 2024, 12:39
-
-
- 162 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιούλ 2024, 19:51